powered by Surfing Waves

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Αγιασμός του Δημοτικού Σχολείου Παπάδων ύστερα από 10 χρόνια, κατόπιν ενεργειών

  από το  papadesevia.blogspot.gr
"Κατόπιν ενεργειών του Προέδρου του χωριού μας κ. Γεωργίου Αντωνίου και μετά από καθολικό αίτημα των γονέων των μαθητών, εγκρίθηκε με  την από 26-9-2013 απόφαση του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Συμεών Κεδίκογλου, η επαναλειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Παπάδων, ύστερα από παύση δέκα (10) ετών.
Το σχολείο θα λειτουργεί ως παράρτημα του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Άννας.
Την 25-10-2013, ημέρα Παρασκευή,  έγινε τελετή αγιασμού από τον εφημέριο του χωριού μας, παρουσία της δ/ντριας του Δημοτικού Σχολείου Αγίας Άννας και της δασκάλας του Δημοτικού Σχολείου Παπάδων. Στην τελετή παραβρέθηκαν ο εκπρόσωπος του Υφυπουργού Παιδείας και Θρησκευμάτων, ο Αντιδήμαρχος κ. Παπαντωνίου, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τζαχρήστος, ο Πρόεδρος του χωριού μας κ. Αντωνίου και οι γονείς των μαθητών.
Η επαναλειτουργία του έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για μας, γιατί συνδυάζεται αφενός μεν με την αναγέννηση ενός σχολικού κυττάρου μάθησης των γραμμάτων και αφετέρου με την αναζωογόνηση του χωριού μας, που σημειωτέον κατά την τελευταία δεκαετία είχε περιέλθει σε κατάσταση υποβάθμισης και ερήμωσης.
Η Ομάδα Εθελοντών, η οποία πέρυσι ανέλαβε πρωτοβουλία, με την υποστήριξη των κατοίκων, για τη συντήρηση του κτιρίου του Δημοτικού Σχολείου Παπάδων, θα είναι αρωγός στη λειτουργία του με την αφιλοκερδή παροχή των υπηρεσιών της.
 
Θερμές ευχαριστίες προς τον Υφυπουργό Παιδείας και Θρησκευμάτων κ. Συμεών Κεδίκογλου και σε όλους τους παράγοντες που συνέβαλαν στην επαναλειτουργία του σχολείου καθώς και πολλές ευχές για καλή σχολική χρονιά".












0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.