powered by Surfing Waves

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Ποιος αποφασίζει στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας; Ο Δήμαρχος ή το Δημοτικό Συμβούλιο;

Ποιος αποφασίζει στο Δήμο Μαντουδίου – Λίμνης και Αγίας Άννας; Ο Δήμαρχος ή το Δημοτικό Συμβούλιο;
Στις 21/11/11 ο κ. Σηφουνάκης αναπληρωτής υπουργός ΠΕΚΑ αποκάλυψε ότι έχει λάβει έγγραφο συγκατάθεσης για την ΒΙΠΕ. από το δήμο Μαντουδίου, Λίμνης Αγίας Άννας . Δυο μέρες μετά ο κ. Λιαγκάκης επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης ρώτησε το δήμαρχο πως ο δήμος έστειλε αυτό έγγραφο αφού δεν υπάρχει απόφαση του δημοτικού συμβουλίου που να αποδέχεται την ΒΙΠΕ. Ο κ. Ψαρρός (δήμαρχος) τον ενημέρωσε ότι το συμβούλιο πήρε απόφαση στις 22/9/11 όταν ο κ. Λιαγκάκης και η αντιπολίτευση είχαν αποχωρήσει. Στο παρακάτω βίντεο θα δείτε κατά πόσο αυτά που είπε ο κ. Ψαρρός αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα ποιός αποφασίζει στο δήμο μας.
.

 kireas.org

Πρακτικά ΔΣ Μαντουδίου Λιμνης Αγίας Άννας 22.9.11

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.