powered by Surfing Waves

Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2013

Κλαίει η Λίμνη: Ο Ψαρρός δεν θα κατέβει στις εκλογές του Μάη. Η σκυτάλη στο Στεργίου


Όπως δημοσιεύεται στο μπλόγκ της Βόρειας Εύβοιας  ο κ. Ψαρρός δεν θα είναι υποψήφιος στις επόμενες  δημοτικές εκλογές.  Μια αναμενόμενη  ανακοίνωση  αφού η αντιδημοτικότητα του κ. Ψαρρού  σαν δημάρχου ήταν άνευ προηγούμενου για τα τοπικά χρονικά. Το οδυνηρό είναι  ότι θα παραμείνει στην θέση του δημάρχου μέχρι το τέλος της θητείας του. 

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα του μπλόγκ B.E.  ο αντιδήμαρχος  κ. Στεργίου,  και όχι ο  κ. Καντζούρας που  μάζεψε τους περισσότερους ψήφους για τον συνδυασμό,   αναλαμβάνει τα ηνία του συνδυασμού  του κ. Ψαρού "Νέα Πνοή".

Το ερώτημα βέβαια πού μπαίνει είναι αν η «Νέα Πνοή» θα μπορέσει να  κατεβάσει συνδυασμό στις επόμενες εκλογές . Πληροφορίες θέλουν πολλά  από τα «ευκαιριακά»  στελέχη της "Νέας Πνόης"  να μεταπηδούν σε νέο συνδυασμό που δημιουργείται στο δήμο.

Η μάλλον αδιάφορη αυτοδιοικητική  καριέρα του κ. Ψαρρού  δημοσιεύεται στην Βόρεια Εύβοια


Η νέα τρόϊκα της "Νέας Πνοής"  χωρίς το Ψαρρό.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.