powered by Surfing Waves

Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ο δήμος τιμά τον Κουτσουφλάκη





κ. Καντζούρας: Κύριοι σύμβουλοι,στις 16/8/2013 έφυγε από τη ζωή οσυμπολίτης μας Κουτσουφλάκης Ηλίας, από το Προκόπι. Είχε διατελέσει παίκτης, προπονητής και παράγοντας επί σαράντα χρόνιαστην μεγάλη του αγάπη ΔΟΞΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ
Ο Ηλίας Κουτσουφλάκης ήταν από τους ανθρώπους που δίδαξανπραγματικά ήθος στον αθλητικό χώρο, καθώς και πίστη, αγάπη και αφοσίωσηστα αθλητικά ιδεώδη.
Μπροστάρης στο ποδόσφαιρο, μπροστάρης όμως και στους κοινωνικούςαγώνες που έγιναν στην περιοχή μας.Ήθος – Αξιοπρέπεια – Αγωνιστικότητα, αυτά έκαναν τον Ηλία
Κουτσουφλάκη έναν ξεχωριστό άνθρωπο, όπου το όνομα και ηπαρακαταθήκη του θα μείνουν βαθιά χαραγμένα στη μνήμη όλων των νέωνπου είχαν την τύχη από μικρή ηλικία να βρεθούν στο γήπεδο της ομάδαςΔΟΞΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ και να ανδρωθούν δίπλα του.
Ο Δήμος ως ελάχιστο φόρο τιμής μετά από πρόταση τόσο του Δημάρχου,όσο και του Συμβουλίου της Τοπικής Κοινότητας Προκοπίου καλείται νααποφασίσει την ονομασία του νέου γηπέδου Προκοπίου σε «ΗΛΙΑΣΚΟΥΤΟΥΦΛΑΚΗΣ».
Παρακαλώ όπως εκφράσετε τις απόψεις σας,Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγήαπόψεων κι αφού έλαβε υπόψη του τις γνώμες των πιο κάτω δημοτικών
συμβούλων:
Στεργίου Ιωάννης ,Αντιδήμαρχος: Είμαι απολύτως σύμφωνος με την ονομασία. Είναι επιβεβλημένο να τιμήσουμε την προσφορά του συμπολίτημας.
Λιαγκάκης Ευστάθιος: Ήταν πρωτοπόρος στην περιοχή. Άφησε τεράστιο έργο. Διαπαιδαγώγησε γενιές και γενιές .Είναι ύστατη τιμή που μπορεί νααποδώσει ο Δήμος. Θα είναι πάντα παράδειγμα και θα τον θυμόμαστε σαν σύντροφο μας. Θα είναι ένα πρότυπο να ακολουθήσουμε τα βήματα του.
ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Εγκρίνει την 3/2013 απόφαση της τοπικής Κοινότητας Προκοπίου με θέμα
«Ονομασία δημοτικού Σταδίου Προκοπίου σε στάδιο «ΗΛΙΑΣ ΚΟΥΤΣΟΥΦΛΑΚΗΣ
» ,όπως έχει.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.