powered by Surfing Waves

Τετάρτη 2 Οκτωβρίου 2013

Γ. Μιχελάκης: «Αλλαγές στις εκλογές ΟΤΑ μόνο σε συνεννόηση με την ΚΕΔΕ»









Τη διαβεβαίωση ότι «τυχόν αναθεώρηση του πλαισίου που διέπει τις αυτοδιοικητικές εκλογές θα εξεταστεί σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) δίνει ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης σε έγγραφό του που διαβιβάστηκε στη Βουλή, σε απάντηση ερώτησης του βουλευτή της Ν.Δ. Νικήτα Κακλαμάνη.

Διευκρινίζει επίσης ότι «τυχόν αλλαγές του ισχύοντος νομοθετικού πλαισίου, αποτελούν αντικείμενο επεξεργασίας και εφόσον προκριθούν από την κυβέρνηση, θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση».

Στην ερώτησή του ο κ. Κακλαμάνης ανέφερε ότι «αν και το θέμα είναι εξόχως σοβαρό, ουδεμία ενημέρωση έχει ως βουλευτής, που μετέχει μάλιστα στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή».

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.