powered by Surfing Waves

Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Η ΕΙΝΝΕΥΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου









Περιοδεία στα Κέντρα Υγείας Ιστιαίας και Μαντουδίου ξεκινάει από την 15.10.2013 ο πρόεδρος του ΔΣ της ΕΙΝΝΕΥΒ και μέλος του ΔΣ του συλλόγου Εργαζομένων Γ.Ν. Χαλκίδας, Αντώνης - Πάρις Σώτος.


Στην διήμερη επίσκεψή του ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ θα επισκεφτεί τα ΚΥ και θα έχει συναντήσεις με το Ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό καθώς και με τους λοιπούς εργαζομένους , με σκοπό την ενημέρωσή τους για τις εξελίξεις στο χώρο της πρωτοβάθμιας Υγείας και του ΕΟΠΥΥ.

Ο πρόεδρος της ΕΙΝΝΕΥΒ θα συναντηθεί επίσης και με τοπικούς φορείς με σκοπό να συντονιστούν κοινές δράσεις για την όσο το δυνατόν αναβάθμιση των παρεχομένων υπηρεσιών της Δωρεάν Δημόσιας υγείας και την κάλυψη των σύγχρονων αναγκών των κατοίκων της Β. Εύβοιας.

Επίσης θα συζητηθούν καθημερινά προβλήματα των Ιατρών και των εργαζομένων και θα προταθούν λύσεις για να τεθούν υπ όψιν της Διοίκησης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.