powered by Surfing Waves

Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Σε εργολάβο δίνεται η μέτρηση των 12.000 υδρόμετρων του δήμου



Από τα πρακτικά του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ



κ. Ψαρρός: Κύριοι Σύμβουλοι, το 1ο έκτακτο θέμα αφορά τη μέτρηση των υδρόμετρων, όπως γνωρίζετε κάνουμε δύο μετρήσεις το χρόνο, η πρώτη πραγματοποιείται το Μάιο και η δεύτερη τον Οκτώβρη. Το σύνολο των υδρομέτρων μας είναι περίπου 12.000 και οι μετρήσεις πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το πολύ εντός 10 ημερών, από την ημερομηνία που ξεκινούν. Αυτό είναι αδύνατον με το υπάρχον τεχνικό προσωπικό της επιχείρησης και για το λόγο αυτό προτείνω να προβούμε σε ανάθεση εργασιών σε εργολάβο, για τις μετρήσεις του Οκτωβρίου του 2013 και του Μάιου του 2014 αντί του ποσού των 7.500,00€ ανά μέτρηση πλέον φ.π.α..

ΤΟ ΔΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΟΜΟΦΩΝΑ
Την ανάθεση εργασιών σε εργολάβο, για τις μετρήσεις του Οκτωβρίου του 2013 και του Μάιου του 2014 αντί του ποσού των 7.500,00€ ανά μέτρηση πλέον φ.π.α..

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.