powered by Surfing Waves

Τρίτη 22 Οκτωβρίου 2013

Ο τουρισμός στο επίκεντρο του νέου ΕΣΠΑ



Κεντρική θέση θα έχει ο τουρισμός στο νέο ΕΣΠΑ, τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Κωστής Χατζηδάκης, από το βήμα του συνεδρίου του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) υπογραμμίζοντας ότι αυτό δε γίνεται για δημόσιες σχέσεις αλλά γιατί τα αποτελέσματα του τουρισμού είναι εμφανή άμεσα στην ελληνική οικονομία.

Όπως είπε ο υπουργός, θα υπάρξει συνεργασία με δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς για την καλύτερη διάχυση των κονδυλίων στην αγορά.

Εστιάζοντας στα μεγέθη της οικονομίας, ο υπουργός ανάφερε ότι το 2013 φαίνεται ότι θα ειναι το τελευταίο με ύφεση στη χώρα και το 2014 θα φανούν τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.