powered by Surfing Waves

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Απεργία Δημοτικών Υπαλλήλων του δήμου μας την Τετάρτη 6/11

ΟΛΟΙ  ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ
Συνάδελφοι,
ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ για να ανατρέψουμε τα σχέδια συγκυβέρνησης και Ε. Ε. για τις χιλιάδες διαθεσιμότητες – απολύσεις. Διεκδικούμε αυξήσεις στους μισθούς μας που να καλύπτουν τις τεράστιες απώλειές μας.
Προσπαθούν με κάθε τρόπο να σώσουν το σάπιο και απάνθρωπο σύστημά τους που καταρρέει, τσακίζοντας τους εργαζόμενους, με μέτρα που οδηγούν στην ανεργία και τη μαζική εξαθλίωση των λαϊκών στρωμάτων. Κοροϊδεύουν το λαό όταν λένε ότι δε θα
πάρουν άλλα μέτρα.
Θέλουν τους εργαζόμενους συμβιβασμένους, ανοργάνωτους, φοβισμένους. Πρέπει ΟΛΟΙ οι εργαζόμενοι να καταλάβουμε τη ΔΥΝΑΜΗ που έχουμε στα χέρια μας οργανωμένοι με ταξικό προσανατολισμό. Αυτό φοβούνται περισσότερο απ’ όλα.
Σε αυτές τις συνθήκες γενικευμένης επίθεσης θα πρέπει να χτίσουμε τη δική μας συμμαχία. Να αξιοποιήσουμε την πείρα που έχουμε αποκτήσει αυτά τα χρόνια. Οι εργαζόμενοι στους Δήμους, να βρεθούμε στο ίδιο μετερίζι με το σύνολο της εργατικής τάξης. Να βρούμε συμμάχους ανάμεσα στους χιλιάδες αυτοαπασχολούμενους που τους αναγκάζουν να βάλουν λουκέτο στα μαγαζιά τους, ανάμεσα στους χιλιάδες άνεργους, ανάμεσα στους φτωχούς αγρότες.
Καλούμε ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους να βγάλουν συμπεράσματα, να απεργήσουν ΓΙΑΤΙ πρέπει να δοθεί αποφασιστική απάντηση στην αντιλαϊκή επίθεση. Να δώσουμε μαζική απάντηση με την οργανωμένη πάλη μας.
·        Δεν πρέπει να περάσει η απογοήτευση, ο συμβιβασμός και η λογική ότι οι αγώνες δε φέρνουν αποτελέσματα.
·        Καμιά απόλυση, καμιά διαθεσιμότητα, καμιά μετακίνηση υπαλλήλων.
·        Καμιά ιδιωτικοποίηση, καμιά εκχώρηση δημόσιων κοινωνικών υπηρεσιών και οργανισμών στους μεγαλοεργολάβους.
·        ΟΧΙ στο χαράτσι των 5 και των 25 ευρώ για την υγεία μας .
Την Τετάρτη 6 Νοέμβρη ΑΠΕΡΓΟΥΜΕ ΟΛΟΙ,
κανένας στη ΔΟΥΛΕΙΑ.
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΙΣΤΙΑΙΑΣ
ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 6 ΝΟΕΜΒΡΗ , 10.30΄ π. μ.
Λ. Αιδηψού 30/11/2013
          Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                      Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

       ΝΙΚΟΣ ΓΕΡΑΛΗΣ                                                 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΖΩΚΑΡΗΣ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.