powered by Surfing Waves

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο δήμος απαγορεύει την περίφραξη αγροτεμαχίων σε βάθος 500 μέτρων από την θάλασσα

 
 
Από τα πρακτικά


Κ. Ψαρρός: Κύριοι σύμβουλοι , στις παραλίες που υπάρχει ανοικοδόμηση έντονη όπως η Αγκάλη στην τοπική Κοινότητας Αγ. Άννας , Κοχύλι καιΣηπιάδα στην δημοτική κοινότητα Λίμνης, και της τοπικής κοινότητας Ροβιών,παρατηρούνται παράνομες περιφράξεις αγροτεμαχίων με αποτέλεσμα να μηνυπάρχει ελεύθερη πρόσβαση για τις καλλιέργειες των αγροτεμαχίων και της διέλευσης των πολιτών στις συγκεκριμένες παραλίες.
Είναι ανάγκη να ληφθούν άμεσα μέτρα αντιμετώπισης του προβλήματος. Γι ́αυτό θα πρέπει να εφαρμοσθεί ο Οικοδομικός Κανονισμός και η αρμόδιαΠολεοδομική Υπηρεσία να συνεργάζεται με τον Δήμο πρίν εκδοθείοποιαδήποτε άδεια περίφραξης σε βάθος τουλάχιστον πεντακοσίων-500-μέτρων από την παραλία.
Παρακαλώ όπως εκφράσετε τις απόψεις σας.



Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγήαπόψεων κι αφού έλαβε υπόψη την εισήγηση του κ. Δημάρχου

ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι
Να απαγορευθεί η περίφραξη αγροτεμαχίων σε βάθος πεντακοσίων-500-μέτρων από την θάλασσα στις πολυσύχναστες παραλίες Αγκάλη στην τοπικήΚοινότητας Αγ. Άννας , Κοχύλι και Σηπιάδα στην δημοτική κοινότητα Λίμνης,και της τοπικής κοινότητας Ροβιών.
Η Πολεοδομία Ιστιαίας σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμουνα εξετάσουν τα όποια προβλήματα έχουν δημιουργηθεί μέχρι σήμερα και ναυποδειχθούν τρόποι αντιμετώπισης τους.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.