powered by Surfing Waves

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ο δήμος ψάχνει για προϊστάμενους Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών και 6 άλλων τμημάτων

Ο δήμος μας  προκήρυξε θέση προϊσταμένου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών. Στο δήμο απασχολούνται 6 ΠΕ και 2 ΤΕ που  θα μπορούσαν να κάνουν αίτηση. Επίσης προκήρυξε την πλήρωση 6 θέσεων προϊσταμένων των Τμημάτων: Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης,  Τεχνικών Υπηρεσιών,  Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας,  Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών,  Εσόδων Περιουσίας και Ταμείου και  ΚΕΠ.


Η. Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών του δήμου περιλαμβάνει  τις παρακάτω διοικητικές ενότητες:
α) Τμήμα Υποστήριξης Πολιτικών Οργάνων του Δήμου (2 άτομα)
β) Τμήμα Δημοτικής Κατάστασης, Ληξιαρχείου και Αλλοδαπών (1 άτομο)
γ) Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας (5 άτομα)
δ) Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών (6 άτομα)
ε) Τμήμα Εσόδων, Περιουσίας και Ταμείου (3 άτομα)
στ) Τμήμα ΚΕΠ (6 άτομα)
Τα απαιτούμενα προσόντα των θέσεων αναφέρονται στο τροποποιημένο ΟΕΥ του δήμου στο ΦΕΚ 1853Β/13

Η προκήρυξη της θέσης προϊσταμένου Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών

Προκηρύσσουμε, την πλήρωση των κάτωθι θέσεων προϊσταμένωνΔιευθύνσεων του Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας:
1. Διεύθυνση Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών.
2.Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν υπάλληλοι με βαθμό Α’, Β ́ ή Γ ́, εφόσονσωρευτικά :
i) έχουν ασκήσει καθήκοντα προϊσταμένου Τμήματος και
ii) ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ ή ΤΕ.
3. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι με τις ως άνωπροϋποθέσεις τότε μπορούν να είναι υποψήφιοι με τον αμέσως κατώτεροβαθμό και εφόσον δεν υπάρχουν ούτε οι ανωτέρω, τότε υπάλληλοι με τοναμέσως μετά από αυτόν κατώτερο βαθμό.
4.Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος για την επιλογή προϊσταμένωνοποιουδήποτε επιπέδου οργανικής μονάδας, υπάλληλος στον οποίο έχειεπιβληθεί τελεσίδικα πειθαρχική ποινή ανώτερη του προστίμου αποδοχώντεσσάρων (4) μηνών για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα μέχρι τη
διαγραφή της κατά το άρθρο 145 του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως έχειαντικατασταθεί με το άρθρο δεύτερο του ν. 4057/2012.
5. Η παρούσα τοιχοκολλάται στον πίνακα ανακοινώσεων τηςυπηρεσίας, με σχετικό αποδεικτικό. Η προκήρυξη κοινοποιείται σε κάθευπάλληλο που πληροί τις προϋποθέσεις για τις θέσεις που
προκηρύσσονται.
6.Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας,η οποία συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα.
7.Επειδή,σύμφωνα με την εγκύκλιο, η προκήρυξη γίνεται σε διάστημα2 ετών από την δημοσίευση του Ν. 4024/2011, θα εφαρμοστεί η διάταξητου άρθρου 87 του Ν. 3584/2007 για όσους πληρούσαν τις προϋποθέσειςεπιλογής του άρθρου αυτού.
8.Η αίτηση υποψηφιότητας και το βιογραφικό σημείωμα υποβάλλονταιστη Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών (ΤμήμαΑνθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας) μέσα σε αποκλειστικήπροθεσμία δέκα (10) εργάσιμων που αρχίζει 8/10/2013 και λήγει 21/10/2013. Η αίτηση υποψηφιότητας με το βιογραφικό σημείωμα μπορεί να υποβληθούν και με συστημένη επιστολή.



Προκήρυξη-Πρόσκληση υποβολής υποψηφιοτήτων για την πλήρωση θέσεων Προϊσταμένων Τμημάτων


1. Προκηρύσσουμε, την πλήρωση των κάτωθι θέσεων προϊσταμένων Τμημάτων του
Δήμου Μαντουδίου Λίμνης Αγίας Άννας:
1. Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης.
2. Αυτοτελές Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών.
3. Τμήμα Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας.
4. Τμήμα Προϋπολογισμού, Λογιστηρίου και Προμηθειών.
5.Τμήμα Εσόδων Περιουσίας και Ταμείου.
6. Τμήμα ΚΕΠ


2.Δικαίωμα υποψηφιότητας έχουν:
α) με βαθμό Α’ εφόσον ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ ή ΤΕ και β) με βαθμό Β ́, Γ ́ ή Δ ́ εφόσον ανήκουν στις κατηγορίες ΠΕ ή ΤΕ ή ΔΕ.

3. Σε περίπτωση που δεν υπάρχουν υποψήφιοι με τις ως άνω προϋποθέσεις τότε μπορούν να είναι υποψήφιοι με τον αμέσως κατώτερο βαθμό και εφόσον δεν υπάρχουν ούτε οι ανωτέρω, τότε υπάλληλοι με τον αμέσως μετά από αυτόν κατώτερο βαθμό.
4. Δεν επιτρέπεται να είναι υποψήφιος για την επιλογή προϊσταμένων οποιουδήποτε επιπέδου οργανικής μονάδας, υπάλληλος στον οποίο έχει επιβληθεί τελεσίδικα πειθαρχική ποινή ανώτερη του προστίμου αποδοχών τεσσάρων (4) μηνών για οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα μέχρι τη διαγραφή της κατά το άρθρο 145 του Υπαλληλικού Κώδικα, όπως έχει αντικατασταθεί με το άρθρο
δεύτερο του ν. 4057/2012.
5. Η παρούσα τοιχοκολλάται στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας, με σχετικό αποδεικτικό. Η προκήρυξη κοινοποιείται σε κάθε υπάλληλο που πληροί τις προϋποθέσεις για τις θέσεις που προκηρύσσονται.
6. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση υποψηφιότητας, η οποία συνοδεύεται από βιογραφικό σημείωμα.
7. Επειδή,  σύμφωνα με την εγκύκλιο, η προκήρυξη γίνεται σε διάστημα 2 ετών από την δημοσίευση του Ν. 4024/2011, θα εφαρμοστεί η διάταξη του άρθρου 87 του Ν. 3584/2007 για όσους πληρούσαν τις προϋποθέσεις επιλογής του άρθρου αυτού.
8. Η αίτηση υποψηφιότητας και το βιογραφικό σημείωμα υποβάλλονται στη Διεύθυνση Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών (Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού και Διοικητικής Μέριμνας) μέσα σε αποκλειστική προθεσμία δέκα (10) εργάσιμων που αρχίζει 8/10/2013 και λήγει 21/10/2013. Η αίτηση
υποψηφιότητας με το βιογραφικό σημείωμα μπορεί να υποβληθούν και με συστημένη επιστολή.

Διαβάστε επίσης

Οι διαδικασίες για την επιλογή προϊστάμενων στους δήμους

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.