powered by Surfing Waves

Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Μήνυση στον Θανάση Μπουραντά για συκοφαντική δυσφήμιση



Την πρόθεσή του να καταθέσει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση εναντίον του αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας Θανάση Μπουραντά ανακοίνωσε ο Βαγγέλης Σπίθας, Τοπογράφος Μηχανικός, Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Αλιβερίου και Περιχώρων.

Αιτία της μήνυσης είναι όσα ανέφερε ο κ. Μπουραντάς στην τελευταία συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου και αφορούν στο πρόσωπο του Βαγγέλη Σπίθα, ο οποίο στην ανακοίνωσή του αναφέρει:

" Όπως πληροφορήθηκα από τα ΜΜΕ κατά τη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στη Λαμία, ο «τυπικώς» Αντιπεριφερειάρχης Eύβοιας κ. Αθανάσιος Μπουραντάς αναφέρθηκε στο πρόσωπό μου με συκοφαντίες και ψεύδη.

Επέλεξε δε να πράξει τούτο όταν πλέον είχα αποχωρήσει από τη συνεδρίαση και ενώ - σε δύο προηγούμενες συνεδριάσεις με το ίδιο θέμα - είχε κάθε δυνατότητα να αναπτύξει τα όποια «επιχειρήματά» του, παρόντος εμού, ώστε να υπάρξει αντίλογος. Τόση πολιτική ανδρεία λοιπόν!

Ο κ. Μπουραντάς επανέλαβε όσα πιστεύει υπέρ της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ συκοφαντώντας τον αγώνα των κατοίκων της περιοχής Αλιβερίου με ανήκουστα ψεύδη, προσπαθώντας να μεταπείσει το Περιφερειακό Συμβούλιο από την ομόφωνη απόφασή του.

Για άλλη μια φορά φαίνεται να έχασε την ψυχραιμία του και αντί να υπερασπιστεί με επιχειρήματα τις θέσεις και τις ενέργειές του υπέρ της καύσης, προσπάθησε να μειώσει τον αγώνα τόσο τον δικό μου όσο και της τοπικής κοινωνίας με μυθεύματα περί δήθεν ιδιοτελούς προσωπικής εμπλοκής μου σε επιχειρηματικά συμφέροντα.Προσωπικά δεν πτοούμαι. Πίσω από το όψιμο ενδιαφέρον ορισμένων για την Περιοχή επίμονα θα συνεχίσω να ψάχνω και να αποκαλύπτω προς αξιολόγηση από τους δημότες και τις αρμόδιες αρχές όποιους επιβουλεύονται την φιλοπεριβαλλοντική αναπτυξιακή προοπτική της περιοχής μας. Πάντοτε όμως με επιχειρήματα για γόνιμο διάλογο και πάντως όχι με προσωπικούς λίβελους."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.