powered by Surfing Waves

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

Ερώτηση Μακαρίου και Καπερνάρου στον Υπουργό Ανάπτυξης για τη ΒΙ.ΠΕ.

Σταύρος Μακαρίου και Βασίλης Καπερνάρος
Ερώτηση προς τον Υπουργό Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας κατέθεσε ο Βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων κ. Βασίλης Καπερνάρος σε συνεργασία με τον πολιτευτή Εύβοιας κ. Μακαρίου Σταύρο.

Το θέμα της ερώτησης είναι η βιομηχανική ανάπτυξη στο Μαντούδι και την ευρύτερη περιοχή και η έγκριση ΒΙ.ΠΕ.' υψηλής όχλησης - ρύπανσης" που έχει προκαλέσει πολλές αντιδράσεις φορέων, δημοτικών συμβούλων και κατοίκων της περιοχής.

Εν αναμονή της απόφασης του Συμβουλίου της Επικρατείας όπου έχουν προσφύγει οι κάτοικοι ο κ. Καπερνάρος, κατόπιν ενημέρωσης που είχε από τον κ. Μακαρίου, ερωτά τον αρμόδιο Υπουργό για το ποιος είναι ο προγραμματισμός που έχει τεθεί για τη βιομηχανική ανάπτυξη της περιοχής, ποια τα επιχειρησιακά οφέλη, πόσοι εργαζόμενοι θα απασχοληθούν με προτεραιότητα στην τοπική κοινωνία και ποια η μέριμνα για την προστασία του περιβάλλοντος.

Σημειώνεται, ότι οι κάτοικοι τάσσονται υπέρ των βιομηχανικών μονάδων "μικρής και μεσαίας όχλησης" με όρο τον σεβασμό προς το περιβάλλον

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.