powered by Surfing Waves

Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Δεν σε πιστεύουμε Δημήτρη

Δημ. Αναγνωστάκης για το επίπεδο της συνεδρίασης του ΔΣ του δήμου μας στις 24/9/13: "Από τα υψηλότερα που έχω συναντήσει "




Ως γνωστόν ο βουλευτής της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Δημήτρης Αναγνωστάκης παρακουλούθησε  την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Μαντουδίου Λίμνης και Αγίας Άννας στις 25/9/13. Σύμφωνα με το Παλμό της Β.Ε  φέρεται να  "ανέφερε "ότι το επίπεδο συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου είναι από τα υψηλότερα που έχει συναντήσει".  Αυτό το Δ.Σ. συνεχίζει την μακρά παράδοση των τοπικών Δήμων όπου το υπηρέτησαν άνθρωποι μεγάλου βεληνεκούς, μεγάλου αυτοδιοικητικού διαμετρήματος".

Στο δελτίο τύπου που δημοσίευσε ο βουλευτής  για να διαλαλήσει την συμμετοχή του στα δρώμενα της Ευβοϊκής Τ.Α.  δεν έκανε κανένα λόγο  για το επίπεδο του δημοτικού  συμβουλίου.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.