powered by Surfing Waves

Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

Ο Ψαρρός καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παραπληροφόρηση και δυσφήμιση του τόπου σε σχέση με το πόσιμο νερό της Κηρίνθου.


 Από τα  δημοσιευμένα πρακτικά του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ

Ψαρρός:  Καθημερινά προκύπτουν διάφορα θέματα τα οποία έχουν να κάνουν με τη λειτουργία της επιχείρησης. Σε αρκετά από αυτά χρειαζόμαστε νομική κάλυψη για τη πλήρη και ορθότερη κάλυψη μας. Έτσι προτείνω τους κ.*********** και το κ.***************, να αναλάβουν τη κάλυψη της επιχείρηση ανάλογα με τη κάθε περίπτωση ο καθένας ξεχωριστά, αλλά και οι δύο μαζί.
 

Επίσης προτείνω οι κ. *************, να συντάξουν και να καταθέσουν, μήνυση κατά παντός υπευθύνου, για τη παραπληροφόρηση και τη δυσφήμιση του τόπου που έχει σχέση με το πόσιμο νερό της Κηρίνθου.


 Την πρόταση του κ. Ψαρρού για την μήνυση  ψήφισαν τα μέλη του Δ.Σ.  κκ. Λεοντής, Δράκος, Μαγγανάς, Ρούμπος και η κα. Λουκά.


Φθηνιάρικος ρεβανσισμός.
Ο παραλογισμός βέβαια είναι ότι η μήνυση του δημάρχου κατευθύνεται στους δημότες της Κηρίνθου για δυσφήμιση του ίδιου του  χωριού τους και φυσικά την Δ/νση Δημόσιας Υγείας  της Π.Ε. Ευβοίας

Η αμοιβή  του ενός από τους δικηγόρους ήταν 1.845 Ευρώ

Διαβάστε επίσης

Υπουργείο Υγείας: Ακατάλληλο για πόση το νερό Κηρίνθου

Απάντηση Στυλιανίδη στο ΚΚΕ για το νερό Κηρίνθου. Ψαρρός: "Κατευθυνόμενες από εξωθεσμικά πρόσωπα οι ενέργειες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας"

Ζητά άμεση διακοπή υδροδότησης της Κηρίνθου και στον Εισαγγελέα στέλνει τον Ψαρρό η Δ/νση Υγείας της Περιφέρειας

Δ/νση Δημόσιας Υγείας: Μην πίνετε νερό Κηρίνθου. Σκουριασμένες σωλήνες και λάσπες σε δεξαμενές ύδρευσης

Τι συζητήθηκε και αποφασίστηκε στο Δημ. Συμβούλιο για το νερό της Κηρίνθου. Τα επίσημα πρακτικά

Ανεμώλια έπη Καντζούρα: "Σκευωρία το νερό Κηρίνθου"

Ασυμμάζευτος ο Ψαρρός. Συνεχίζει να μην εκτελεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.