powered by Surfing Waves

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Οι παιδικοί σταθμοί του δήμου μας δεν εμφανίζονται ακόμη στους πίνακες επιλέξιμων δομών

Πατήστε εδώ να δείτε τι γίνεται με το δήμο μας.

Δόθηκαν στη δημοσιότητα οι προσωρινοί πίνακες επιλέξιμων και μη επιλέξιμων δομών ανά δήμο που εντάσσονται στο πρόγραμμα «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής ζωής». Το πρόγραμμα χρηματοδοτείται μέσω ΕΣΠΑ και αναμένεται να καλύψει 60.000 θέσεις σε δημοτικούς και ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς, ενώ οι αιτήσεις υπολογίζεται φέτος να ξεπεράσουν τις 100 .000.

Οι οριστικοί πίνακες των βρεφονηπιακών και παιδικών σταθμών που θα ενταχθούν στο πρόγραμμα αναμένεται να ανακοινωθούν την Τετάρτη, 24 Ιουλίου. Την αμέσως επόμενη ημέρα, 25 Ιουλίου έως και 2 Αυγούστου οι ενδιαφερόμενες γυναίκες μπορούν να υποβάλλουν σε ηλεκτρονική μορφή αίτηση συμμετοχής στις ιστοσελίδες της Ε.Ε.Τ.Α.Α (www.eetaa.gr και www.eetaa1.gr/index1.html), της ΚΕΔΕ (www.kedke.gr) και του ΕΠΑΝΑΔ (www.epanad.gov.gr), Αιτήσεις συμμετοχής μπορούν να υποβάλλονται το ίδιο χρονικό διάστημα και μόνο ταχυδρομικά. Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, ορίζεται η 2/8/2013 και ώρα 14:00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή Εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier). Η έγκαιρη υποβολή θα αποδεικνύεται μόνο από τη σφραγίδα του ταχυδρομείου ή το αποδεικτικό της Εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier). Αιτήσεις ή/και δικαιολογητικά που κατατίθενται ή παραλαμβάνονται μετά τις 2/8/2013, δεν λαμβάνονται υπόψη. Σε περίπτωση υποβολής παραπάνω από μιας αίτησης από οποιαδήποτε αιτούσα, θα λαμβάνεται υπόψη μόνο η πρώτη υποβληθείσα και πρωτοκολλημένη αίτηση.

Προϋποθέσεις Οικογενειακού Εισοδήματος

Σημειώνεται ότι δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν οι ενδιαφερόμενες που έχουν οικογενειακό εισόδημα, το οποίο δεν υπερβαίνει τις 30.000 € για μητέρες που έχουν έως 2 παιδιά, 35.000€ για μητέρες που έχουν 3 ή τέσσερα παιδιά και 40.000 για μητέρες που έχουν από 5 παιδιά και άνω. Στο εισόδημα περιλαμβάνεται το φορολογητέο εισόδημα καθώς και το σύνολο των αυτοτελώς φορολογηθέντων εισοδημάτων.



Εγγραφές παιδιών στις Δομές

Μετά την ανακοίνωση των πινάκων με τα παιδιά που θα επιλεγούν για να φιλοξενηθούν στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς, θα «ανοίξουν», οι εγγραφές των παιδιών από τις 2 μέχρι τις 9 Σεπτεμβρίου οι μητέρες έχουν τη δυνατότητα να εγγράψουν τα τέκνα τους στις Δομές όπου τοποθετούνται.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.