powered by Surfing Waves

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Τι κάνουν αλλού: Σύσκεψη εργασίας είχε σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος στο Υπουργείο Υγείας, για το Κέντρο Υγείας


Δεσμεύσεις για το Κέντρο Υγείας Κατούνας


Σύσκεψη εργασίας είχε σήμερα το πρωί, ο Δήμαρχος Ακτίου-Βόνιτσας κ. Νίκος Σολδάτος στο Υπουργείο Υγείας, για το Κέντρο Υγείας Κατούνας και τα οξυμένα προβλήματά του, που, απουσία ιδιώτη γιατρού απ’ την περιοχή, δεν μπορούν να περιμένουν άλλο.
Ο δήμαρχος συναντήθηκε με τον διευθυντή του υπουργού κ. Διονύση Δαβουρλή, εκθέτοντάς του την όλη κατάσταση και καταθέτοντας του ταυτόχρονα όλη την αλληλογραφία με την Υγειονομική Περιφέρεια, το νοσοκομείο και το ίδιο το υπουργείο............


Ο κ. Δαβουρλής, σύμφωνα με πληροφορίες του agrinioreport.com, έδειξε να κατανοεί το μέγεθος του όλου προβλήματος και δεσμεύτηκε να συνεργαστεί ο ίδιος με τον υπουργό κ. Άδωνη Γεωργιάδη και να αναζητήσει άμεσες λύσεις.


Πηγή: http://agrinioreport.com/

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.