powered by Surfing Waves

Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Μήνυση Ψαρρού: Πέντε άτομα στο Δ.Σ. της ΔΕΥΑ και δεν ξέρουν ποιος ψηφίζει τι.


Σήμερα δημοσιέυτηκε ξανά στο Διαύγεια   απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Επιχείρισης  Ύδρευσης και Αποχέτευσης  για  την απόφαση να κατατεθεί  μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παραπληροφόρηση και δυσφήμιση του τόπου σε σχέση με το πόσιμο νερό της Κηρίνθου.

Στην νέα ανάρτηση  στο Διαύγεια,  έξη μέρες μετά, το   "ομόφωνα" στην απόφαση  του Δ.Σ. της ΔΕΥΑ  γίνεται  "κατά πλειοψηφία". Προστέθηκε και  η παρακάτω πρόταση
ο λόγω πήρε η κ. Λουκά η οποία η οποία συμφώνησε με την εισήγηση του Προέδρου για τη νομική κάλυψη της επιχείρησης από τους κ. ************* αλλά δεν συμφωνεί με τη κατάθεση της μήνυσης κατά παντός υπευθύνου, για τη παραπληροφόρηση και τη δυσφήμιση του τόπου που έχει σχέση με το πόσιμο νερό της Κηρίνθου"

Δεν αναφέρεται ούτε ο αριθμός αυτών που ψήφισαν υπέρ ούτε τα ονομάτα αυτών που ψήφισαν κατά. Γιατί άραγε κρύβονται;   Εκτός από τον κ. Ψαρρό παρόντες στην συνδεδρίαση  ήταν οι παρακάτω:

1. ΔΡΑΚΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
2. ΛΕΟΝΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ
3. ΜΑΓΓΑΝΑΣ ΜΙΧΑΗΛ
4. ΛΟΥΚΑ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
5. ΡΟΥΜΠΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

Συγκρίνετε την νέα  ανάρτηση (ΑΔΑ: ΒΛ4ΗΟΛΤ7-2ΞΤ)   με την παλαιά (ΑΔΑ: ΒΛ4ΡΟΛΤ7-ΟΞΤ)


Διαβάστε επίσης

Ο Ψαρρός καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παραπληροφόρηση και δυσφήμιση του τόπου σε σχέση με το πόσιμο νερό της Κηρίνθου.








0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.