powered by Surfing Waves

Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

4,5 εκατ. ευρώ στους δήμους για τις μαθητικές εστίες



Το ποσό των 4.572.542,91 € καταβάλλεται στους δήμος για τη μισθοδοσία και τις λοιπές δαπάνες του μεταφερόμενου προσωπικού των μαθητικών εστιών, αρμοδιότητας του πρώην Εθνικού Ιδρύματος Νεότητας, για το έτος 2013.

Το ποσό θα κατανεμηθεί από το λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων για κάλυψη λειτουργικών και λοιπών γενικών δαπανών». Τα χρήματα θα πρέπει να αξιοποιηθούν αποκλειστικά και μόνο για την κάλυψη της δαπάνης του κόστους μισθοδοσίας του προσωπικού που μεταφέρθηκε από το πρώην Εθνικό Ίδρυμα Νεότητας, καθώς και για τις λοιπές λειτουργικές δαπάνες, για το οικονομικό έτος 2013.Ακολουθεί η απόφαση με τις αναλυτικές κατανομές.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.