powered by Surfing Waves

Κυριακή 21 Ιουλίου 2013

Τα βοθρολύματα διαδηλώνουν στην παραλία της Λίμνης: "Θέλουμε συντήρηση".



Σύμφωνα με άρθρο της Ε.Φ. το δυτικό άκρο του παραλιακού δρόμου της Λίμνης ξεχείλισε με βοθρολύματα κάνοντας αφόρητο τον παραλιακό περίπατο. Η Ε.Φ. αναφέρει χαρακτηριστικά "
για άλλη μια φορά ο βιολογικός καθαρισμός φαίνεται πως δεν λειτούργησε καλά με αποτέλεσμα να βουλώσει το αποχετευτικό σύστημα και να πλημμυρίσουν τα φρεάτια στο σημείο που περιγράψαμε άνωθεν (δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε που συμβαίνει ανάλογο περιστατικό)".

Από ότι φαίνεται η αύξηση των εξόδων μισθοδοσίας της ΔΕΥΑ κατά 465% δεν συνοδεύετε και από ανάλογη αύξηση των υπηρεσιών συντήρησης. Γενικά ο κ. Ψαρρός καταδιώκεται από τα βοθρολύματα και τους βιολογικούς καθαρισμούς. Μήπως είναι καιρός να αρχίσει να αντιμετωπίζει με μεγαλύτερη υπευθυνότητα την δημόσια υγεία και τα καθήκοντα του σαν πρόεδρος της ΔΕΥΑ και σαν δήμαρχος
Μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό ρεπορτάζ   της Ε.Φ. εδώ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.