powered by Surfing Waves

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Οι σύλλογοι την δουλειά, ο "δεν οργανώνω τίποτα" Ψαρρός το καπέλωμα με σουρεαλιστικές αφιερώσεις



Ανακοινώθηκαν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις στο δήμο για το καλοκαίρι του 2013 με πολλές δραστηριότητες από τοπικούς συλλόγους και άλλους φορείς. Για άλλη μια χρονιά ο δήμος είναι απών από τα πολιτιστικά δρώμενα.

Μια αναγνωρίσιμη πολιτιστική εκδήλωση, πού θα πρόβαλε την εικόνα του δήμου σε επίπεδο νομού ή έστω περιφέρειας και θα προσέλκυε επισκέπτες και οικονομικά οφέλη, θα μπορούσε να την είχε αναλάβει ο δήμος. Η διάλυση της κοινωφελούς επιχείρησης δεν είναι δικαιολογία, ας παραδειγματιστούν επιτέλους από τους άλλους δήμους της Εύβοιας και της χώρας. Οι επιτροπές τουριστικής προβολής και ποιότητας ζωής τι κάνουν;

Η δημοτική αρχή ανέλαβε απλώς την σύνταξη του καταλόγου των εκδηλώσεων με μια καπελωτική αφίερωση των δράσεων τρίτων απο τον κ. Ψαρρό "στις μικρές, μα τόσο αληθινές, στιγμές των ανθρώπων". Φυσικά σαν δήμαρχος τρία χρόνια δεν έχει κουνήσει το δακτυλάκι του να τις βελτιώσει, ουτε μία κοινωνική δομή.

Συγχαρητήρια στους οργανωτές συλλόγους που σίγουρα μπορούν και μόνοι τους να διαλέξουν τα μήνυματα και τις αφιερώσεις των εκδηλώσεων τους, Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Το καπέλωμα των δράσεων συλλόγων από τον κ.  Ψαρρό

Σε έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει και τα κοινωνικά δεδομένα μεταβάλλονται καθημερινά, που οι ξέφρενοι αγχωτικοί ρυθμοί της ζωής και η ανεξέλεγκτη ενασχόληση στους τόπους κοινωνικής δικτύωσης, απομονώνουν τον κόσμο, μόνη σταθερά σε όλα αυτά μοιάζει να είναι οι μικρές καθημερινές στιγμές.
…Η πρώτη καλημέρα, ο πρωινός καφές, ένα ποτηράκι με την παρέα, το καλωσόρισμα στο γείτονα, οι φίλοι η συμμετοχή στη χαρά και τον πόνο, ο χορός, το τραγούδι, η νοσταλγία για μία ξεχασμένη
αθωότητα και έναν πιο ήρεμο τρόπο ζωής, η τρυφερή ανθρώπινη επαφή.
Οι προσπάθειες των ανθρώπων, μεμονωμένα ή συλλογικά, να δώσουν πνοή στη φαντασία τους, εικόνα στο όραμά τους, υπομονή και δύναμη στην ψυχή να συνεχίσει, ώστε μέσα από την προσπάθεια, την συμμετοχή και την αποδοχή, να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.
Το φετινό πρόγραμμα με τις εκδηλώσεις που διεξάγονται στο Δήμο μας, αφιερώνεται στις μικρές, μα τόσο αληθινές, στιγμές των ανθρώπων.
Σε όλα τα μικρά πράγματα, που γίνονται μεγάλα, μέσα από το περίσσευμα της καρδιάς και την αλήθεια του χρόνου. Σε όλες τις μικρές στιγμές που μπορεί να χάνονται μέσα στην απεραντοσύνη του κόσμου, σηματοδοτούν όμως το μεγαλείο του ανθρώπου και την ομορφιά της ζωής.
Ο Δήμαρχος
Ανέστης Ψαρρός


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.