powered by Surfing Waves

Δευτέρα 22 Ιουλίου 2013

Γιατί έγινε δύο φορές η ίδια μελέτη για την "διαχείριση του δημοτικού δάσους Κηρίvθου ";

Δημοσιεύτηκε στο Διαύγεια η έγκριση  επικαιροποίησης τιμολογίου και προϋπολογισμού της μελέτης:  "«Προστασία-Βελτίωση-Διαχείριση του Δημοτικού Δάσους Κηρίvθου περιοχής Δασαρχείου Λίμνης" του Δήμου Μαvτουδίου-Λίμvης-Αyίας Άννας όπως συvτάχθήκε από τον ιδιώτη Δασολόγο Σ.  Μ.  και ελέγχθήκε από το Δασαρχείο Λίμνης. Το ύψος του προϋπολογισμού της μελέτης με το vέο τιμολόγιο ανέρχεται σε 28.162,09€ με εργολαβικό όφελος και Φ ΠΑ(23%)και 22.896,01€ χωρίς Φ ΠΑ. Κατά τα λοιπά ισχύει  με αριθμ.πρωτ. 546/24--02-2004-Απόφαση τη ς Δ/νσης Δασών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με την οποία εγκρίθηκε η αρχική μελέτη του έργου.

Δεν θα δημιουργούσε καμία έκπληξη η  παραπάνω ανάθεση  αν ο δήμος μας δεν είχε κάνει πριν ένα χρόνο απευθείας ανάθεση σε μελετητή να ετοιμάσει ¨"ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΑΣΟΥΣ ΚΗΡΙΝΘΟΥ "για λογαριασμό του δήμου (ενω υπήρχε έγκριση για παρομοία μελετη από το 24-02-2004).

Ας μας εξηγήσει κάποιος τι συμβαίνει; πρόκειται για το ίδιο δάσος; Ποιος έχει ευθύνη για το δημοτικό δάσος Κηρίνθου  ο δήμος ή το δασαρχείο; Ποια τα οφέλη από μια δευτερη διαχειριστική μελέτη;

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.