powered by Surfing Waves

Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Μαρκόπουλος εναντίον του κομματαρχίσκου Συμεών: "Παντελής έλλειψη συνειδητοποίησης του ρόλου του"



Επίθεση εξαπέλυσε ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος κατά του Συμεών Κεδίκογλου μέσα από ανακοίνωση που εξέδωσε...


με αφορμή την παράλειψη του Υφυπουργού Παιδείας να προσκαλέσει του βουλευτές Ευβοίας σε σύσκεψη για τα Νοσοκομεία Καρύστου και Κύμης.

Ο κ. Κεδίκογλου είχε προγραμματίσει συνάντηση το πρωί της Παρασκευής με τον Υπουργό Υγείας κ. Γεωργιάδη προκειμένου να υπάρχει σαφής και έγκαιρη ενημέρωση σχετικά με των μέλλον των δύο νοσοκομείων στην Κάρυστο και την Κύμη.

Στη συνάντηση προσκλήθηκαν να παρευρεθούν οι δημοτικές αρχές των δύο πόλεων, τα σωματεία των εργαζομένων και οι διοικητές των νοσοκομείων. Το γεγονός πως δεν προσκλήθηκαν και οι βουλευτές του Νομού εξόργισε τον κ. Μαρκόπουλο ο οποίος προχώρησε στην παρακάτω ανακοίνωση.

"Ο νέος υφυπουργός Παιδείας κος Συμεών Κεδίκογλου έλαβε πρωτοβουλία να οργανώσει συνάντηση φορέων με τον Υπουργό Υγείας κο Άδωνι Γεωργιάδη με θέμα τη τύχη των Νοσοκομείων Κύμης και Καρύστου.Ωστόσο, «ξέχασε» να καλέσει όλους ανεξαιρέτως τους βουλευτές του νομού μας,όπως και την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας. Τυχαίο; Δε νομίζω…

Είναι ίδιον αρκετών βουλευτών να επιδιώκουν ρόλο πολιτικού-μεσίτη με προσδοκώμενο πολιτικό κέρδος τα μεσιτικά.


Ο ατομικισμός είναι παροιμιώδης, όπως και η παντελής έλλειψη συνειδητοποίησης του ρόλου ενός μέλους της κυβέρνησης. Η Εύβοια ποτέ δεν κατάφερε να επουλώσει πληγές με κομματαρχίσκους.
Αν και απρόσκλητος θα είμαι παρών, διότι δεν κατέχομαι από συμπλέγματα. Οδηγός μου είναι η τύχη των συμπολιτών μου."

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.