powered by Surfing Waves

Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2016

Ξανά θύμα της εξουσιολαγνείας των αποστατών και της παράταξης Στεργίου το Τεχνικό Πρόγραμμα


Το Δημοτικό Συμβούλιο απέρριψε απόψε για τρίτη φορά το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2017. 16 σύμβουλοι ψήφισαν κατά,  6 υπέρ και 1 λευκό. Πέρυσι χρειάστηκαν 8 άκαρπες συνεδριάσεις για να ψηφιστεί το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2016 με αδιάφορες  μικρο-αλλαγές στο τέλος. Ο αγώνας για την κατάληψη  της δημαρχιακής εξουσίας  συνεχίζεται άτεγκτος με κωλυσιεργίες, κλωθογυρίσματα και παρακώλυση οτιδήποτε προέρχεται από τον Δήμαρχο. Τα συμφέροντα των δημοτών μπαίνουν στο περιθώριο εκτός και αν πρόκειται για διαγραφές χρεών ημετέρων πού ψηφίζονται με συνοπτικές διαδικασίες.  Πρέπει να δοθεί ένα τέλος στην παρασίτωση του δημόσιου βίου από την κυνικότητα και την αρχολιπαρία.


Διαβάστε επίσης

Ξεκίνησαν τα νέα επεισόδια της ιλαροτραγωδίας "κωλυσιεργία του Τεχνικού Προγράμματος 2017": Αποχώρηση δημάρχου

Οι ξεκούδουνες αμπελοφιλοσοφίες με τις οποίες 14 σύμ-βουλοι απέρριψαν για 2η φορά το Τεχνικό Πρόγραμμα του 2017

Άξιζαν 8 συνεδριάσεις οι αλλαγές στο νέο Τεχνικό Πρόγραμμα; Η κοινή δήλωση των 9 αποστατών και οι προσθαφαιρέσεις

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.