powered by Surfing Waves

Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Εγγραφές στο μητρώο διάθεσης μηχανημάτων-οχημάτων, υλικού και προσωπικού σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής του δήμου



Ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για την κατάρτιση μητρώου διάθεσης μηχανημάτων-οχημάτων, υλικού και προσωπικού σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, πυρκαγιές, καταπτώσεις, σεισμοί, κλπ) στις περιοχές ευθύνης του Δήμου για τη χρονική περίοδο του έτους 2017.
Ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας προκειμένου να προβεί στην κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων που διαθέτουν μηχανήματα - οχήματα και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να δύνανται να επεμβαίνουν στους χώρους εκδήλωσης φυσικών καταστροφών σε περιοχές ευθύνης του Δήμου

ΚΑΛΕΙ

Τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν, να υποβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στο Δήμο, Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, μέχρι 16/01/2017 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ, τα κάτωθι:
1. Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα,
2. Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, συμπληρωμένο σε σφραγισμένο φάκελο.

Επισημαίνεται ότι
Η χρήση του μηχανήματος - οχήματος προς παροχή υπηρεσιών προϋποθέτει απαραίτητα ότι είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας, ότι είναι ασφαλισμένο, και έχει πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας. Οι χειριστές οφείλουν να έχουν τις απαραίτητες από το Νόμο άδειες. Για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη στο μηχάνημα – όχημα ή ατύχημα που προκληθεί ο Δήμος δεν φέρει καμία ευθύνη.
Οι ενδιαφερόμενοι που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, τίθενται άμεσα στη διάθεση του Δήμου.
Η υποβολή αίτησης συμμετοχής ουδεμία δέσμευση δημιουργεί στο Δήμο. Η επιλογή και ανάθεση εργασίας αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα του Δήμου και οι ενδιαφερόμενοι αποδέχονται τον όρο αυτό.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν μαζί με την υπεύθυνη δήλωση φωτοαντίγραφα των άδειων των μηχανημάτων-οχημάτων,
Η παρούσα Πρόσκληση, μαζί με την Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, και το Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς είναι διαθέσιμα και στα Γραφεία Αντιδημάρχων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και στα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΆΝΝΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ







2016.12.23-12524-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (2).docx 27/12/2016 07:48
ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.docx 27/12/2016 07:48
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.docx 27/12/2016 07:48

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.