Τρίτη, 27 Δεκεμβρίου 2016

Εγγραφές στο μητρώο διάθεσης μηχανημάτων-οχημάτων, υλικού και προσωπικού σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής του δήμουΟ Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους για την κατάρτιση μητρώου διάθεσης μηχανημάτων-οχημάτων, υλικού και προσωπικού σε περιπτώσεις φυσικής καταστροφής (χιονοπτώσεις, πλημμύρες, παγετοί, πυρκαγιές, καταπτώσεις, σεισμοί, κλπ) στις περιοχές ευθύνης του Δήμου για τη χρονική περίοδο του έτους 2017.
Ο Δήμος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας προκειμένου να προβεί στην κατάρτιση μητρώου ενδιαφερομένων που διαθέτουν μηχανήματα - οχήματα και τον κατάλληλο εξοπλισμό, ώστε να δύνανται να επεμβαίνουν στους χώρους εκδήλωσης φυσικών καταστροφών σε περιοχές ευθύνης του Δήμου

ΚΑΛΕΙ

Τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν, να υποβάλλουν με οποιοδήποτε τρόπο στο Δήμο, Τμήμα Πολιτικής Προστασίας, μέχρι 16/01/2017 ημέρα ΔΕΥΤΕΡΑ, τα κάτωθι:
1. Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα,
2. Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς, σύμφωνα με το συνημμένο υπόδειγμα, συμπληρωμένο σε σφραγισμένο φάκελο.

Επισημαίνεται ότι
Η χρήση του μηχανήματος - οχήματος προς παροχή υπηρεσιών προϋποθέτει απαραίτητα ότι είναι σε καλή κατάσταση λειτουργίας, ότι είναι ασφαλισμένο, και έχει πληρωμένα τα τέλη κυκλοφορίας. Οι χειριστές οφείλουν να έχουν τις απαραίτητες από το Νόμο άδειες. Για οποιαδήποτε τυχόν βλάβη στο μηχάνημα – όχημα ή ατύχημα που προκληθεί ο Δήμος δεν φέρει καμία ευθύνη.
Οι ενδιαφερόμενοι που θα ανταποκριθούν στην πρόσκληση ενδιαφέροντος, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις, τίθενται άμεσα στη διάθεση του Δήμου.
Η υποβολή αίτησης συμμετοχής ουδεμία δέσμευση δημιουργεί στο Δήμο. Η επιλογή και ανάθεση εργασίας αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα του Δήμου και οι ενδιαφερόμενοι αποδέχονται τον όρο αυτό.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν μαζί με την υπεύθυνη δήλωση φωτοαντίγραφα των άδειων των μηχανημάτων-οχημάτων,
Η παρούσα Πρόσκληση, μαζί με την Αίτηση-υπεύθυνη δήλωση συμμετοχής, και το Έντυπο Οικονομικής Προσφοράς είναι διαθέσιμα και στα Γραφεία Αντιδημάρχων στις έδρες των Δημοτικών Ενοτήτων, καθώς και στα παρακάτω επισυναπτόμενα αρχεία.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΑΓΙΑΣ ΆΝΝΑΣ
ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ2016.12.23-12524-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΛΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ (2).docx 27/12/2016 07:48
ΑΙΤΗΣΗ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ.docx 27/12/2016 07:48
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.docx 27/12/2016 07:48

8 Σχόλια:

RE ΔΗΜΑΡΧΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙς ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΡΑ ΜΑς ΚΟΡΟΔΕΥΕΙς ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΦΡΑΓΚΟ.ΝΑ ΠΑΣ ΕΣΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙς ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΤΗΝ ΠΕΜΤΗ

Τι σημαίνει ότι η επιλογή και ανάθεση εργασίας αποτελεί αποκλειστικό δικαίωμα του Δήμου και οι ενδιαφερόμενοι αποδέχονται τον όρο αυτό.Τι μας θες για να κραταμε τα Μπόσικα ? Δηλαδή μας γράφεις στο Μητρώο σου και αναθέτεις σε όποιον γουστάρεις .

Τακτικές εγκλωβισμού και Δέσμευσης που δεν προβλέπονται από πουθενά.

Οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ υπερασπίζονται τα συμφέροντα
του δήμου και των πολιτών.
Δεν είναι συνέταιροι στα έργα που αναθέτει ο Δήμος, για
καθαρισμούς δρόμων, εκχιονισμούς, .... υλοτομίες???
Διαβάστε τη νέα διαδικασία ανάθεσης έργων.
Τέλος στα λαμόγια, τέλος στις αρπαχτές.
ΜΠΡΑΒΟ ΔΗΜΑΡΧΕ γαμ ..... τα κοπρόσκυλα.

Στο δήμο υπάρχουν πολύ αξιόλογοι συνεργάτες
με καλά μηχανήματα, που κάνουν και καλή δουλειά.
Λαμόγια, δημοτικοί σύμβουλοι συνεταίροι εργολάβων
αποκλείονται. (εκτός το Σταύρο???)

Θα ήθελα να ήξερα ποιο λαμόγιο σκαρφίστηκε αυτό το κουτοπόνηρο τέχνασμα

H DHMARXOS ΙΣΤΙΑΙΑΣ ΕΚΑΝΕ ΕΚΤΑΚΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΝΕ ΤΟΥΣ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΟΥΣ ΠΡΙΝ ΠΙΑΣΟΥΝ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ ΕΣΥ ΚΥΡΙΕ ΧΡΗΣΤΟ ΟΥΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΚΑΛΑ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΝΙΚΑΝΟ

ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ ΛΑΜΟΓΙΟ, ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΧΩΜΑΤΟΥΡΓΕΙ ΕΙΜΑΣΤΕ
ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΙΟΝΙΑ.
ΕΣΥ ΜΗ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΧΩΜΑΡΟΥΡΓΟΣ ΟΥΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥΝΕΤΑΙΡΟΣ.
ΤΕΛΟΣ ΟΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΠΑΧΤΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΓΔΕΡΝΕΣ
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.