Δευτέρα, 12 Δεκεμβρίου 2016

Εγκρίθηκαν 180 χιλιάδες Ευρώ για τους υπόγειους κάδους στη Λίμνη

Το Πράσινο Ταμείο ενέκρινε 180.810 Ευρώ για την βελτίωση και αναβάθμιση πλατειών και πεζοδρόμων του Δήμου μας με την τοποθέτηση υπογείων συστημάτων κάδων διαλογής αποβλήτων και ανακύκλωσης στην πηγή

Η τοποθέτηση των υπογείων συστημάτων κάδων διαλογής αποβλήτων και ανακύκλωσης στην πηγή που θα χρηματοδοτηθεί από το Πράσινο Ταμείο θα γινει στα παρακάτω 7 σημεία στην ΔΚ Λίμνης:

1)Πεζόδρομος οσίου Χριστοδούλου
2)Πλατεία οδού Αθηνάς
3)Πλατεία Ειρηνοδικείου
4)Πλατεία Μελά
5) Εντός του χώρου του πρώην Γυμνασίου Λίμνης.
6)Πλατεία παλιού Δημοτικού Σχολείου
7)Πλατεία παλιό λιοτρίβι

3 Σχόλια:

Θα σας μαλώσω κ.Π.Β πάλι απρόσεκτος αναβασατε πληροφορία πως κάτι προσπαθεί να κάνει για το καλό του χωριού ο Δημαρχος (αν και αυτό αμέσως το βγάλατε),και σίγουρα θα στενοχωρισατε τους εκλεκτούς σας φίλους και φίλες.
Όπως έλεγε ο Σωκρατης:τα άδεια σακιά τα φουσκώνει ο αέρας τους ανόητους ανθρώπους η έπαρση και η αλαζονεία.
Η καλύτερα για να μιμηθώ το εκλεπτυσμένο αριστοφανικό σας χιούμορ
Διογενης:ο ήλιος δις τους απόπατους,αλλ'ούτε μιαινεται

Παρακαλώ να μας το κάνετε λιανά τι λέει ο Διογένης.

"Κάποιος παρατήρησε τον Διογένη ότι ξοδεύει πάρα πολύ ώρα μέσα στους "Απόπατους" (αποχωρητήρια) και του επεσήμανε ότι είναι πολύ ανθυγιεινό και μπορούσε να λερωθεί. Ο Διογένης απάντησε. " Και ο Ήλιος μπαίνει κάθε μέρα με τις ακτίνες του στους Απόπατους αλλά δεν Λερώνεται."


'' Ο ήλιος εις τους αποπάτους, αλλ’ ου μιαίνεται.''

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.