powered by Surfing Waves

Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016

Ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες παραδόθηκε το ασθενοφόρο δώρο από το Βέλγιο στο Κ.Υ. Μαντουδίου. Ευχαριστούμε



Στο πνεύμα τον Χριστουγέννων, ταπεινά παραδόθηκε το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, το Ασθενοφόρο με την επωνυμία «Αργώ 1» που δώρισε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Saint Pierre Βρυξελλών στα πλαίσια της δράσης «Ιατρική Αλληλεγγύη στο Λαό της Ελλάδας» . Το ασθενοφόρο είναι εξοπλισμένο με καρδιογράφο, υπερηχογράφο, φορητό σπιρόμετρο και φορητό αναλυτή, Ιατροί του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου εκπαιδεύτηκαν από τους δωρητές στη χρήση του εξοπλισμού.

Εάν μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο του δικτύου Δημοσίων Νοσοκομείων των Βρυξελλών δρ. Faouzia Harich, την Πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου St Pierre  δρ. Pascale Peraita, τον Διευθυντή του Ιδρύματος St Pierre,  Καθηγητή Michel Degueldre, τον Γενικό Γραμματέα του Ιδρύματος St Pierre,  δρ. Patrick Vanalphen, τους 80 γιατρούς που ξεκίνησαν την πρωτοβουλία καθώς και τους Βέλγους πολίτες και ομογενείς μας που συνείσφεραν για να αγορασθεί το ασθενοφόρο. Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δρα Χριστίνα Σανιδά (Πνευμονολόγο) με καταγωγή από την Χαλκίδα και το συμπατριώτη μας, δρ. Θεόδωρο Πλέρο (Γενικό Ιατρό) που εργάζονται στο Νοσοκομείο Saint Pierre, πού είναι οι εμπνευστές και υπεύθυνοι της Δράσης για την Εύβοια.

Να σημειωθεί ότι προτάθηκε από το Πανεπιστήμιο (CHU) της Λιέγης τηλεϊατρική στήριξη του ΚΥ Μαντουδίου και της κινητής μονάδας.


Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ευεργέτες μας για ένα τόσο πολύτιμο Χριστουγεννιάτικο δώρο



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.