Σάββατο, 17 Δεκεμβρίου 2016

Ταπεινά, χωρίς τυμπανοκρουσίες παραδόθηκε το ασθενοφόρο δώρο από το Βέλγιο στο Κ.Υ. Μαντουδίου. ΕυχαριστούμεΣτο πνεύμα τον Χριστουγέννων, ταπεινά παραδόθηκε το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου, το Ασθενοφόρο με την επωνυμία «Αργώ 1» που δώρισε το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Saint Pierre Βρυξελλών στα πλαίσια της δράσης «Ιατρική Αλληλεγγύη στο Λαό της Ελλάδας» . Το ασθενοφόρο είναι εξοπλισμένο με καρδιογράφο, υπερηχογράφο, φορητό σπιρόμετρο και φορητό αναλυτή, Ιατροί του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου εκπαιδεύτηκαν από τους δωρητές στη χρήση του εξοπλισμού.

Εάν μεγάλο ευχαριστώ στην Πρόεδρο του δικτύου Δημοσίων Νοσοκομείων των Βρυξελλών δρ. Faouzia Harich, την Πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου St Pierre  δρ. Pascale Peraita, τον Διευθυντή του Ιδρύματος St Pierre,  Καθηγητή Michel Degueldre, τον Γενικό Γραμματέα του Ιδρύματος St Pierre,  δρ. Patrick Vanalphen, τους 80 γιατρούς που ξεκίνησαν την πρωτοβουλία καθώς και τους Βέλγους πολίτες και ομογενείς μας που συνείσφεραν για να αγορασθεί το ασθενοφόρο. Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δρα Χριστίνα Σανιδά (Πνευμονολόγο) με καταγωγή από την Χαλκίδα και το συμπατριώτη μας, δρ. Θεόδωρο Πλέρο (Γενικό Ιατρό) που εργάζονται στο Νοσοκομείο Saint Pierre, πού είναι οι εμπνευστές και υπεύθυνοι της Δράσης για την Εύβοια.

Να σημειωθεί ότι προτάθηκε από το Πανεπιστήμιο (CHU) της Λιέγης τηλεϊατρική στήριξη του ΚΥ Μαντουδίου και της κινητής μονάδας.


Οφείλουμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στους ευεργέτες μας για ένα τόσο πολύτιμο Χριστουγεννιάτικο δώρο11 Σχόλια:

Μπράβο. Τα λεφτά που δώσαμε εμείς για ασθενοφόρο και καταχράστηκαν Ψαρρός και Μάρκου τι θα γίνουν κ. Καλυβιώτη. Δεν νομίζω ότι αρκεί ένα συγνώμη.

Πέρυσι γράψατε:
"Η σημερινή Δημοτική Αρχή αισθάνεται την υποχρέωση, έστω και με μεγάλη καθυστέρηση, να ευχαριστήσει τους πολίτες που κατέθεσαν τις δωρεές τους στο λογαριασμό αυτό και συγχρόνως τους ζητά δημόσια ΣΥΓΝΩΜΗ, που ο Δήμος δεν υπήρξε συνεπής να υλοποιήσει τον «ειδικό σκοπό» της αγοράς ασθενοφόρου.

Επειδή οι οικονομικές υπηρεσίες του Δήμου ουδεμία ανάμειξη έχουν στον επίμαχο λογαριασμό.

Επειδή οι προσπάθειες που έγιναν τον τελευταίο χρόνο απέβησαν άκαρπες για την τακτοποίηση της υπόθεσης.

Η παρούσα Δημοτική Αρχή είναι υποχρεωμένη να αναζητήσει με κάθε νόμιμο τρόπο, να αιτιολογηθούν τα ποσά που αναλήφθηκαν από το λογαριασμό. Σε διαφορετική περίπτωση, θα αναζητηθούν τα χρήματα προκειμένου να επιστραφούν στο Δήμο για την υλοποίηση του ειδικού σκοπού.
Λίμνη, 03 Νοεμβρίου 2015"

http://el-vima.blogspot.com/2015/11/blog-post_27.html

Μπορείτε κ. Δήμαρχε να μας ενημερώσετε τι πρόοδος έχει γίνει από τότε; Θα βρεθούν τα λεφτά; Θα πληρώσουν οι υπαίτιοι;
Τι ενέργειές έχετε κάνει;
Οφείλετε να μας ενημερώσετε.

Πραγματικα το ειχαμε αναγκη... οπως κι επισης οδηγους για τα ασθενοφορα...χωρις αυτους αχρηστα ειναι

το ΕΚΑΒ σε επιστολή διαμαρτυρίας για δημοσίευμα δήλωνε ότι στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου υπηρετούν 5 Πληρώματα-Οδηγοί του Κ.Υ. Για να επανδρωθούν 3 βάρδιες χρειαζόμαστε παραπάνω προσωπικό.

Οι Βέλγοι την έκαναν την πατάτα... Μας έδωσαν Ασθενοφόρο χωρίς ΟΔΗΓΟΥΣ!!!
Πρέπει να το στείλουμε πίσω!

Καλή η τηλεϊατρική στήριξη του ΚΥ Μαντουδίου που λένε , αλλά ποιος μιλάει γαλλικά να συνεννοηθεί

ΠΡΟΣ 17 Δεκεμβρίου 2016 - 6:01 μ.μ.

Δεν αναρωτιέσαι γιατί αυτό το θέμα δεν έχει μπει καθόλου προς συζήτηση στο Δημοτικό Συμβούλιο; Αλλά ποιος να το βάλει οι αποστάτες (Κουκουρίκος) ή η παράταξη του Ψαρρού (τώρα Στεργίου); Τα ερωτηματικά πού γεννούνται για τον Παζάρα και τον Λιαγκάκη. Ένα από τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στο δήμο μας και αυτοί πέρα βρέχει. Θα παρακαλούσα αν υπάρχει κάποιος έντιμος Δημοτικό Σύμβουλος να μπει αυτό το θέμα με τα χαμένα λεφτά του ασθενοφόρου στο Δημοτικό Συμβούλιο και ας απουσιάζει η παράταξη Στεργίου. Πρέπει να βρεθουν τα λεφτά που δωρίσαμε να αγοραστεί το ασθενοφόρο και να τηρηθεί η υπόσχεση του Δημάρχου ότι θα αναζητηθούν τα χρήματα προκειμένου να επιστραφούν στο Δήμο για την υλοποίηση του ειδικού σκοπού -αγορά ασθενοφόρου.

ΑΠΛΑ, ΞΕΦΤΙΛΑ...

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ, ΤΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στην Πρόεδρο του δικτύου Δημοσίων Νοσοκομείων των Βρυξελλών δρ. Faouzia Harich, την Πρόεδρο του ΔΣ του Νοσοκομείου St Pierre ν δρ. Pascale Peraita, τον Διευθυντή του Ιδρύματος St Pierre, Καθηγητή Michel Degueldre, τον Γενικό Γραμματέα του Ιδρύματος St Pierre, δρ. Patrick Vanalphen, τους 80 γιατρούς που ξεκίνησαν την πρωτοβουλία καθώς και τους Βέλγους πολίτες και ομογενείς μας που συνείσφεραν για να αγορασθεί το Ασθενοφόρο. Φυσικά, ένα μεγάλο ευχαριστώ στη δρα Χριστίνα Σανιδά (Πνευμονολόγο) με καταγωγή από την Χαλκίδα και το συμπατριώτη μας, δρ. Θεόδωρο Πλέρο (Γενικό Ιατρό) που εργάζονται στο Νοσοκομείο Saint Pierre, πού είναι οι εμπνευστές και υπεύθυνοι της Δράσης για την Εύβοια.

Είναι διαφορετικό το αίσθημα ευθύνης προς τον συνάνθρωπο.
Τι να νοιάξει τους Δημάρχους για ένα ασθενοφόρο αφού κατά την λογική του, κανένας δεν θα θυμάται το λογαριασμό και το σκοπό που κατατέθηκαν χρήματα.
Δυστυχώς και για εσάς κ. Καλυβιωτη, κουκουλώνεται και εσείς τα σκάνδαλα, ακολουθώντας την πεπατημένη.
Θα έχετε κάποιους σοβαρούς λόγους.
Δυστυχώς και για τους Δημότες που ήλπισαν πως κάτι θα άλλαζε στα Δημοτικά πράγματα και διαπιστώνουν αν όχι χειρότερα, μια από τα ίδια.
.......
- Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
- Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
- Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
.......
Σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
όπου μας εύρει μας πατεί.
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

Προς 9.43 μ.μ.
Δεν πρόκειται για κάποιο θάμα.
Προσμένουμε σύντομα την
πραγματικότητα αντάμα.
Ο θεός δεν μας μισεί
μας έδωσε φτέρνα δυνατή
και τα σκουλίκια όπου τα βρει
τα πατεί.

Οι Γιατροί του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου, να παράσχουν ιατρικές υπηρεσίες σε οικογένειες που ζουν σε απομακρυσμένες περιοχές και έχουν δύσκολη πρόσβαση σε υγειονομική φροντίδα.
Για το σκοπό αυτό οι Βέλγοι έστειλαν το Ασθενοφόφορο (Ιατρείο κινητό) και αυτό στα πλάισια κάποιου προγράμματος τους - "Η Δράση" που σημένει «ΙΑΤΡΙΚΗ ΑΛΛΗΛΛΕΓΥΗ ΣΤΟ ΛΑΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ» που αυτό δείχνει ότι οι άνθρωποι είναι τουλάχιστον 20 χρόνια μπροστά απο εμάς.
Εύχομαι να γίνει πράξη στον τόπο μας αλλα δυστηχώς αλλη μια δωρεά θα μείνει σε κάποια γωνιά και θα σκουριάζει (άπειρα παραδείγματα ανα την Ελλάδα) κι'αυτο απλά γιατί είμαστε 50 χρονια πίσω.
Υ.Γ. τα λεφτά που δωρίσαμε να αγοραστεί το ασθενοφόρο...

ΚΑΤΙΝΙΣΤΙΚΑ ΛΟΓΙΑ ..Ή ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ ΒΕΛΓΙΟΥ ΚΑΙ ΈΙΔΗΚΑ ΒΈΛΓΌΙ !!!!!!!!! ΕΦΕΡΑΝ ΑΦΤΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΛΕΠΕΤΑΙ..ΑΣΘΕΝΟΦΌΡΩ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΣΤΕΦΗ. .....ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΌ ΚΑΙ ΠΊΣΩ....

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.