Πέμπτη, 29 Δεκεμβρίου 2016

Στο Καλυβιώτη, Πρατσόλης και Ακριώτης για την ΒΙΠΕ και την έκταση στο Κυμάσι


Δελτίο Τύπου

Επίσκεψη στο Μαντούδι πραγματοποίησαν χθές οι Βουλευτές Εύβοιας του ΣΥΡΙΖΑ κ.κ. Ακριώτης Γιώργος και Πρατσόλης Τάσος, στο πλαίσιο της πληρέστερης και ουσιαστικότερης ενημέρωσής τους για τα ειδικότερα θέματα που απασχολούν ξεχωριστά κάθε περιοχή του νομού, ώστε να συμβάλουν πιο αποτελεσματικά στη λύση τους.
Στη συνάντησή τους με τον Δήμαρχο κ. Καλυβιώτη, συζητήθηκαν διεξοδικά μεταξύ άλλων:
1) Το θέμα της εκ νέου παραχώρησης εκ μέρους του Δημοσίου, έκτασης 33 στρεμμάτων
στην περιοχή Κυμάσι -παραλία Μαντουδίου,θέμα για το οποίο οι βουλευτές ενημέρωσαν για τη βούληση της Κυβέρνησης να πραγματοποιηθεί και αναμένονται οι ενέργειες του Δήμου όσον αφορά στις προϋποθέσεις που αναφέρονται στο έγγραφο του Υπουργείου Οικονομικών.

2) Ο χαρακτηρισμός της ΒΙ.ΠΕ. Μαντουδίου ως β’ τύπου, καθώς αυτό αποτελεί επιλογή και καθολική βούληση των φορέων αλλά και των κατοίκων της περιοχής και εξυπηρετεί απολύτως τις υφιστάμενες εγκαταστάσεις αλλά και αυτές που πρόκειται να δημιουργηθούν μελλοντικά.

Στη συνέχεια, οι Βουλευτές συνάντησαν φορείς της περιοχής, με τους οποίους είχαν μια εξίσου παραγωγική συζήτηση για τα ίδια θέματα, ώστε να είναι όλοι κοινωνοί των λύσεων που προωθούνται και επιπλέον, να έχει δοθεί η ευκαιρία να κατατεθούν όλες οι απόψεις και προτάσεις και να τύχουν της απαιτούμενης επεξεργασίας.

Οι Βουλευτές από την πλευρά τους ενημέρωσαν για τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες τις οποίες ήδη έχουν αναλάβει για τα ζητήματα αυτά, σύμφωνα με τις επιλογές των φορέων και των κατοίκων της περιοχής και δεσμεύτηκαν ότι θα συνεχίσουν να υποστηρίζουν τα αιτήματά τους και να συμβάλουν με όσες δυνάμεις διαθέτουν στη λύση των προβλημάτων.

20 Σχόλια:

παρτε το αβγο,και κουρεψτετο..ποιος σοβαρος ανθρωπος ,θα επενδυσει στο μαντουδι,οταν ενας ,οποιοσδηποτε τυχάρπαστος καραβλαχος,ημιμαθης,βολεμενος,δηθεν οικολόγος,παχυλος συνταξιούχος,πουχει διωξει τα παιδια του σε αλλα μερη,,η που κόπτεται για το μαντουδι,και τους κατοικους του,,ενω επενδυει στη λιμνη,η στη χαλκιδα τα λεφτα του,,στέκεται εμποδιο σε κάθε επενδυση??για ναα κουνιεται στο καφενειο,,ότι εναι ταχα μου καποιος??ποια αντιπολιτευση ρε σεις λεει αληθειες??ολοι σερνονται πισω από λαικιστες..και περιμενετε επενδύσεις,,,κλεισαν ολες οι υπηρεσίες,,και σεις ονειρεύεστε επενδυτες,που είναι μαλακες να βαλουν λεφτα,,για να τους σερνετε σεις από τη μυτη,..αλλοιμονο στον κοσμακη...

Θα πρέπει να έχεις κάνει σύμβουλος επενδύσεων 12:56; Αλοιμόνο αν οι επενδυτές αξιολογούν τις επενδυτικές ευκαιρίες με αυτά που λες. Δεν έχεις κουραστεί να ευαρεσκεσε με τέτοιες ανοησίες και κακοήθειες. Τέτοιες κομπλεξικες ανοησίες κυκλοφορουν στη αγορά και εχει σταματησει να σκεφτεται ορθολογικά ο κόσμος. Περιμένει τον σωτήρα να τον λυτρώσει και με φασιστική προσήλωση υπομένει τα πάντα μπας και περάσει κανένας και του πετάξει ένα κομμάτι ξερό ψωμί. Όπως τα λέει ο Βάρναλη στο ποίημα του οι ΜοιραίοιΜες την υπόγεια την ταβέρνα,
μες σε καπνούς και σε βρισιές
(απάνω στρίγγλιζε η λατέρνα)
όλη η παρέα πίναμε εψές
εψές, σαν όλα τα βραδάκια,
να πάνε κάτου τα φαρμάκια.

Σφιγγόταν ένας πλάι στον άλλο
και κάπου εφτυούσε καταγής,
ω, πόσο βάσανο μεγάλο
το βάσανο είναι της ζωής!
Όσο κι ο νους να τυραννιέται,
άσπρην ημέρα δε θυμιέται.

(Ήλιε και θάλασσα γαλάζα
και βάθος τ’ άσωτ' ουρανού·
ω της αυγής κροκάτη γάζα,
γαρούφαλα του δειλινού,
λάμπετε σβήνετε μακριά μας
χωρίς να μπείτε στην καρδιά μας!)

Του ενού ο πατέρας χρόνια δέκα
παράλυτος, ίδιο στοιχειό·
τ' άλλου κοντόημερη η γυναίκα
στο σπίτι λιώνει από χτικιό·
στο Παλαμήδι ο γιός του Μάζη
κι η κόρη του Γιαβή στο Γκάζι.

- Φταίει το ζαβό το ριζικό μας!
- Φταίει ο Θεός που μας μισεί!
- Φταίει το κεφάλι το κακό μας!
- Φταίει πρώτ’ απ’ όλα το κρασί!
Ποιος φταίει; ποιος φταίει; Κανένα στόμα
δεν το ’βρε και δεν το ’πε ακόμα.

Έτσι, στη σκότεινη ταβέρνα
πίνουμε πάντα μας σκυφτοί·
σαν τα σκουλήκια, κάθε φτέρνα
όπου μας εύρει μας πατεί.
Δειλοί, μοιραίοι κι άβουλοι αντάμα,
προσμένουμε, ίσως, κάποιο θάμα!

ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΕΣΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΗΣΥΧΟΥΣ.

Βγήκαν οι αλεπούδες στο παζάρι.

Στο τοπικό blog τουΜαντουδιουαναφερεται ότι αγοράστηκε απο Παπαστρατή η εγκαταστάσεις του σημερινού ναυπηγείου για να γινει Μουσειο αλλά δεν ξέρω αν με αποφαση ΔΣ έγινε αλλαγή χρήσης του χώρου.
Φαντάζεστε αν είχε γινει και είχαν σωθεί και διατηρηθεί κάποιες εγκαταστάσεις π.χ στο λιμάνι ή μηχανήματα που τώρα καταστράφηκαν θα μπορούσαμε να είχαμε ένα μοναδικό μουσείο.
Συνέχεια της πολιτικής των εξαιρετικών ηγετών της περιοχής,πήρανε το Κυμασι να το κάνουν συνεδριακό κέντρο δίπλα σε μια βαρειά βιομηχανία όπως είναι ένα ναυπηγείο με εκατοντάδες εργαζόμενους κατά τα λεγόμενα των λαϊκιστων αρχόντων.
Μακάρι με λίγο κρασάκι,πολύ χορό και κανα κοψίδι άντε και κανα ποδοσφαιρικό
event να λύναμε τα προβλήματα μας.

Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΔΕΣΜΕΥΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΑΘΗΝΑ ΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΝΤΟΥΔΙΑΝΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΣΑΠΙΑ ΠΑΖΑΡΑ

Χρέωσαν το δήμο (ακόμα πληρώνουμε ) 3 εκατομμύρια να πάρουν το Παπαστρατή για να εξασφαλίσουν χώρο στο Λειβαδαρα που δεν ξέρει τι χρωστάει στο δήμο σε ενοίκια. Αυτοί ήταν Ενωτιάδης και Καντζούρας θα ρωτήσω τους αποστάτες που έχουν πάει με την υγιή πλειοψηφία των καντζουροστεργιοηδων και κόπτεται για τα πραγματικα προβλήματα δεν έχουν φέρει το σκάνδαλο της κατάχρησης δημόσιας περιουσίας στο δημοτικό συμβούλιο. Είναι νόμιμη η παραμονή Λειβαδαρα στο χώρο ή μήπως φοβάστε μην χαλάσει η άνομη συμμαχία με την παραταξη Στεργίου; Ερώτηση έχει ακολουθήσει ο δήμος τις νομιμες διαδικασιες που ισχύουν για ανοικιαστες που δεν πληρώνουν το ενοίκιο τους; Μήπως θα πρέπει να ξεκινήσουμε τις αγωγές κατά του δήμου για οικονομική απιστία;

Αν ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα του δήμου χατζή και αποστάτες και είστε καθαροί φέρτε στο δημοτικό συμβουλιο τα ενοίκια της να, την λεηλασία του ξυλόδρομου Κυμασίου και τα λεφτά για το ασθενοφόρο. Γιατί κάνετε τους Κινέζους για αυτά τα θέματα άραγε;

11:02
Θα τα φέρει ο εντιμότατος Σταύρος,αυτός δεν χαρίζεται στα φιλαράκια του το Ηθικον και Δικαιον μόνο περήφανα υπηρετεί.

NE TA ENOIKIA ..EISAGELEAS GIA TON PROIN (PRODROMO)KE DIPLANOUS

KAI EPANEXETASI TA XARTIA AGORAS EPI TRIANTI TA SIMBOLEA TOU PAPASTRATI

ΤΗ ΛΑΜΔΑ ;;; ΤΗ ΛΑΜΔΑ;; ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ

ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΟΥΜΕ ΚΥΡΙΕ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΞΥΛΟΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΓΡΑΠΤΗ ΣΟΥ ΑΙΤΗΣΗ ΩΣ ΣΥΝΗΘIΖΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΧΑΤΖΗ . ΚΑΝΤΟ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ

Τι σχέση έχει ο Καλυβιώτης για τον ξυλόδρομο του Κυμάσιου 7¨44

Ο άλλος ξυλοδρομος της Αγκάλης πήγε στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 18/4/16 μετά από εισήγηση άκουσον άκουσον του Τάρλα Κυριάκου, Δανέλη Ιωάννη, Βούλγαρη Αναστασίου, Γιαννιού Κων/νου και Αρβανίτη Παναγιώτη. ¨Οχι συμβούλων του Νηλέα.

Ταρλας, Αρβανίτης και Βουλγαρης "ενδιαφέρθηκαν" για το ξυλόδρομο της Αγκάλης και όχι αυτού του Κυμασίου που πάνε και πίνουν καφέ κάθε μέρα
Να δεις πόσο έντιμα και ευυπόληπτα άτομα έχουμε να κάνουμε και ποιος πάει και ψηφίζει ο κόσμος

Ταρλα, Αρβανίτη και Βουλγαρη την κακαισθητη χαλκοδέρα που πέταξε ο νεος κολλητος σας στο κυμάσι και τα ξυλα που άρπαξε δεν τα είδατε; Κανετε τους κινεζους; Σαςπ ονεσε η Αγκάλη. Τομάρια

Μπες στο Διαυγεια και διάβασε τα πρακτικά και τις ανοησίες που ακούστηκαν

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%96%CE%A53%CE%A9%CE%9B5-%CE%9A%CE%9B%CE%9A?inline=true

Μπορεί, με κάποιον τρόπο, να εξηγηθεί η συμπεριφορά των Τάρλα Κυριάκου, Δανέλη Ιωάννη, Βούλγαρη Αναστασίου, Γιαννιού Κων/νου και Αρβανίτη Παναγιώτη, που ζητήσανε εγγράφως τη συζήτηση του θέματος στο Δημοτικό Συμβούλιο και οι ίδιοι δεν πήραν το λόγο να ακουστεί η γνώμη τους ! ! !
Μόνο ψηφίσανε να πληρώσει ο Δήμαρχος.
ή μήπως δεν θα είχαν απάντηση για την αποξήλωση στου ξυλοδρόμου του Κυμασίου, οπότε κατά την λαϊκή έκφραση: βάλανε την ουρά στα σκέλια:
Αυτή είναι αντιπολίτευση με θέσεις και ...όραμα

Ο κύριος που ήταν στην σύσκεψη που ήταν και πρώην Δήμαρχος του πρώην δήμου Κηρέως το μόνο που παρουσίασε ήταν η αμορφωσιά του . Μέλος της κλίκας το μόνο που έκανε ήταν να προβάλει το ανύπαρκτο εγώ του και να θέλει να υποκαταστήσει το Δήμαρχο.

Η ΝΑΥΣ (ΛΑΜΔΑ) ΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΤΡΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΑΠΛΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΜΕ ΤΟ ΚΥΜΑΣΙ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΦΑΡΑΚΛΑΣ

Οι αποστάτες εκ Νηλέως έβαλαν τα υποχείρια εκ Κηρεως να βάλουν το θέμα του ξυλόδρομου στο Δημ. Συμβουλιο γνωρίζοντες την κατακραυγή που θα έτρωγαν από τους ψηφοφόρους τους Αγιανιώτες. Όλοι ήξεραν ότι ο ξυλόδρομος έπρεπε να ξηλωθει και όλοι γνωρίζουν ότι αυτά τα σκουλήκια έκαναν τις ανώνυμες καταγγελίες και μπήκε το πρόστιμο. Το ήθος των ατόμων είναι τόσο υψηλό.

Ο ΜΑΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ.

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.