Πέμπτη, 22 Δεκεμβρίου 2016

Με την "υγιή" πλειοψηφία πού ψηφίστηκαν να ανατρέψουν συντάσσονται πλέον οι αποστάτεςΜε  μια ανακοίνωση προς τους δημότες οι παραμένοντες στη παράταξη της συμπολίτευσης την οποία αντιπολιτεύονται ασκούν κριτική στον κ. Καλυβιώτη.  Δεν διευκρινίζουν ποια είναι  τα  αίτημα τους από τους δημότες, απλά  και αφηρημένα ζητάνε  από τον κ. Καλυβιώτη να "συνέλθει",  χωρίς να προσδιορίζουν με ποιο τρόπο.  Αν και έχουν τον έλεγχο  στο Δημοτικό Συμβούλιο και είναι αυτοί που παίρνουν ή μπλοκάρουν τις αποφάσεις για σοβαρά θέματα του δήμου,  ζητούν από το δήμαρχο  να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και των πολιτών. Χωρίς βέβαια να αναφέρουν συγκεκριμένα ποια προβλήματα είναι αυτά και γιατί δεν τα φέρνουν οι ίδιοι στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Αναφέρουν ότι   απαρνήθηκαν "τις καρέκλες και τους μισθούς που του «πετάξαμε κατάμουτρα» σε αυτόν τον κύριο αλλά κρατήσαμε την αξιοπρέπειά μας", όταν ο κ. Χατζής είναι έμμισθος και διατηρεί την καρέκλα του και 6 από τους 10 αποστάτες δεν είχαν καμιά καρέκλα για να την απαρνηθούν.

Τέλος, μας ενημερώνουν ουσιαστικά   ότι συντάσσονται με την παράταξη Στεργίου (διαφορετικά δεν μπορούν να έχουν  την πλειοψηφία)  λέγοντας ότι η "διαφοροποίηση της υγιειούς πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου από τον απαράδεκτο τρόπο Διοίκησης του δημάρχου ήταν επιβεβλημένη".
Ολόκληρη η  ανακοίνωση  των  αποστατών


από το Μαντούντι Νιους
ΦΙΛΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΙ . Λίμνη 21 /12/2016

Είμαστε 28 μήνες μετά την ανάληψη του Δήμου μας από την Διοίκηση καλυβιώτη και 19 μήνες μετά την διαφοροποίησή μας από τον αντιλαϊκό και απαράδεκτο τρόπο Διοίκησής του.
Το αναχρονιστικό , συγκεντρωτικό , αντιδημοκρατικό , απαξιωτικό έως και μηδενιστικό μοντέλο που εφαρμόζει για την Διοίκηση του Δήμου , που έχουμε καταγγείλει πολλές φορές , δυστυχώς συνεχίζεται με καταστρεπτικά αποτελέσματα για τον τόπο μας .

Η κατά βούληση τυπολατρία Καλυβιώτη και η ακραία γραφειοκρατική αντίληψη Διοίκησης έχει φρενάρει το Δήμο , έχει οδηγήσει της Δημοτικές Υπηρεσίες σε σύγχυση και αποδιοργάνωση .

Με αυτή την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ θέλουμε να δώσουμε απαντήσεις που έχουνε άμεση σχέση με την Διοίκηση του Δήμου μας από τον Καλυβιώτη και αφορούν βασικές Αυτοδιοικητικές αρχές όπως το τρίπτυχο ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΥΦΟΣ & ΗΘΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ .

Α.ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ .
Την προεκλογική μας σημαία περί διαφάνειας ο καλυβιώτης την υπέστειλε και την κουρέλιασε προκλητικά .

Εμείς Συνεχίζουμε τον αγώνα μας έχοντας καθαρή εντολή από εσάς για μια «καθαρή» Τοπική αυτοδιοίκηση και κάνουμε πράξη αυτό που θα πρέπει να κάνει ο κάθε ανιδιοτελής Δημοτικός Σύμβουλος . Δεν έχουμε καμία πρόθεση να στηρίξουμε προσωπικά συμφέροντα κανενός , ούτε να συγκαλύψουμε τις αστοχίες του Δημάρχου προσβλέποντας σε πολιτικά ή άλλα ωφέλει . Είμαστε ξεκάθαροι και επιζητούμε μέσω Δημοκρατικών οδών την νομιμότητα .

Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας ενημερώνεται συνεχώς εδώ και δεκαεννέα μήνες για τις κατά συρροή παραβάσεις του Δημάρχου Καλυβιώτη.

1.Με την 243/2014 απόφαση το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε με 24 ψήφους εκ των 27 την λειτουργία του ΦΟΔΣΑ υπό τη μορφή Συνδέσμου . Ο μοναχικός καλυβιώτης παράνομα παρέστη στην Θήβα και ψήφισε ο ΦΟΔΣΑ να γίνει Ανώνυμη Εταιρεία γράφοντας στα παλιότερα των υποδημάτων του την απόφαση του Δ.Σ.

2.Την υποχρεωτική λογοδοσία του δημάρχου που πρέπει να γίνεται ετησίως την αναβάλλει συνεχώς για το…απώτερο μέλλον.

3. Διαβάζουμε σε ιστοσελίδες και εφημερίδες για μαύρο χρήμα και πληρωμές .

4. Ο ίδιος ο Δήμαρχος έδωσε εντολή και έγινε αγωγή κατά του Δήμου σύμφωνα με το το αριθμ 21/ 16-5-2016 δικόγραφο το ποίο κατατέθηκε στο Πρωτοδικείο Χαλκίδας χωρίς να γνωρίζουν οι φερόμενοι ως μηνυτές οι οποίοι είναι άτομα που εργάστηκαν χωρίς μέχρι σήμερα να πληρωθούν.

5. Έκανε ότι μπορούσε με δικαστικά μέσα για να διώξει από το Δήμο άτομα με ειδικές ανάγκες χωρίς όμως να το καταφέρει αφού η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου ήταν συμπαραστάτης τους .

6. Ο καλυβιώτης παραποίησε το αποφασιστικό της 119/2016 απόφασης Οικονομικής Επιτροπής ενσωματώνοντας παράνομα την 270 απόφαση δημάρχου, που αφορά δαπάνες πυρκαγιάς.

7. Εδώ και τέσσερις μήνες σχεδόν όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι έχουμε καταθέσει αίτημα και ζητάμε από τον καλυβιώτη να μας δώσει κατάσταση με τις δαπάνες αναλυτικά της πυρκαγιάς του Αυγούστου χωρίς μέχρι στιγμής να το έχει κάνει κρατώντας σε ομηρία δεκάδες συμπατριώτες μας προμηθευτές , χωματουργούς κ.λ.π

8. Προσέλαβε ημέτερο ως ειδικό συνεργάτη του Δήμου, χωρις να μπει στον κόπο να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο, ο Οποίος ενώ όφειλε να είναι στο Δήμο ποτέ δεν είναι στην υπηρεσία του .

9. Αποκρύπτει και δεν ενημερώνει όπως οφείλει για εισερχόμενα έγγραφα που αφορούν θέματα του Δήμου και των πολιτών.


Β. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ

Χαρακτηριστικό παράδειγμα της ΑΝΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ του και της ανικανότητάς του είναι τα ψηφισμένα τεχνικά προγράμματα των ετών 2015 και 2016 . Τα τεχνικά προγράμματα αφορούν μικρά έργα (όπως τοιχία , δρόμους , αντιπλημμυρικά , φωτισμούς κ.λ.π ) χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις όσο αφορά τις μελέτες και μπορούν να καλυφθούν από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου μας που διαθέτει εμπειρία και τεχνογνωσία .

Και όμως ο κύριος έχει καταφέρει να εκτελέσει έως τώρα το 1% του τεχνικού προγράμματος έτων 2015-2016 δηλαδή από τα έτοιμα χρήματα που επιχορηγεί ούτως ή άλλως το κράτος και ανέρχονται για δύο έτη περίπου σε 450.000,00 € έχει εκτελέσει έργα 4.000,00 € !!! . Και βεβαίως ούτε ένα μεγάλο έργο , αλλά ούτε κατάφερε να τελειώσει το έργο ανάπλασης του Προκοπίου που παρέλαβε σχεδόν τελειωμένο. Μείωσε λέει τα χρέη του Δήμου , να μας πει με ποιο μαγικό τρόπο ?? Γιατί εμείς αυτό που ξέρουμε από την τακτική διοίκησής του είναι ότι:

1ον Αυτός που δεν κάνει τίποτα δεν ξοδεύει και τίποτα .

2ον Είχε δύο έτοιμες ευκαιρίες για τα ληξιπρόθεσμα από το Υπουργείο :

την πρώτη δεν την πρόλαβε παρόλο που είχε τέσσερις μήνες περιθώριο αφήνοντας 650.000,00ευρώ χώρις να τα απορροφήσει και την δεύτερη έτοιμη πρόταση του Υπουργείου ελπίζουμε να την προλάβει και να πληρώσει τους προμηθευτές μας με αυτά τα χρήματα που δίνονται σε όλους τους Δήμους της χώρας

3ον Ατιμολόγητες εργασίες στο όνομα της δήθεν εθελούσιας εργασίας

«ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΠΟΥ ΚΙΝΕΙΤΑΙ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ»

- Κατάφερε και έκλεισε την δημοτική χορωδία Λίμνης που λειτουργούσε πάνω από 20 χρόνια

- Πρόλαβε και έβαλε ταφόπλακα στην προσπάθεια ανασύστασης της φιλαρμονικής, αναπολώντας και προτείνοντας την αντικατάστασή της με την αναβίωση των τυμπάνων της δεκαετίας του ΄70.

- Κατέστρεψε με τους αντιδημάρχους Κηρέως και Νηλέως τμήμα έργου στην παραλία «Αγκάλη» . Με αποτέλεσμα να επιβληθεί πρόστιμο 49680,00 € από την κτηματική υπηρεσία προς το Δήμο .

- Άφησε απροστάτευτα τα Δάση του Δήμου μας την καλοκαιρινή περίοδο 2016 παρόλο που το Δημοτικό Συμβούλιο με την 126/2016 απόφαση, αποφάσισε να γίνουν όλα τα απαραίτητα και να προσληφθούν πυροφύλακες με δαπάνες του Δήμου .

- Απαξίωσε και εγκατέλειψε το στολίδι του Δήμου μας, το Δασικό χωριό Παπάδων Στη Δ.Ε Νηλέως παρά τις αποφάσεις του Δ.Σ για αξιοποίηση των χρημάτων της εγγυητικής επιστολής του μισθωτή με σκοπό την συντήρηση και φύλαξή του. Αντί γι΄αυτό το επιστρέφει στο δασαρχείο -και καμαρώνει γι αυτό- μετά το πλιάτσικο που υπέστη χάνοντας έτσι ο δήμος δεκάδες Χιλιάδες ευρώ ετησίως καταρρακώνοντας συγχρόνως το ήδη τραυματισμένο κύρος του.

- Από ελλείψεις και παραλήψεις του Δημάρχου ο Δήμος επιβαρύνθηκε με πρόστιμο 16.000,00 € για το κάμπινγκ Σηπιάδως .

- Έδειξε προκλητική αδιαφορία για το φιλέτο οικόπεδο του κυμασίου με αποτέλεσμα την πιθανή απώλειά του.

Γ. ΥΦΟΣ ΚΑΙ ΗΘΟΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Τι να πρωτοπούμε για αυτό το κεφάλαιο.

Το μεγαλύτερο έργο λέει ότι είναι ο πόλεμος που κάνει να καθαρίσει το κατεστημένο δηλαδή τους συνεργάτες του.

Στην προσπάθειά του αυτή έχει μοναδικό σύμμαχο το γνωστό εμετικό τοπικό μπλογκ και τους μοναχικούς < κουκουλοφόρους ανώνυμους>.

Εμείς που με τη βοήθειά σας και τον αγώνα μας τον βαφτίσαμε δήμαρχο μόλις διαφοροποιηθήκαμε από τον τρόπο της απαράδεκτης διοίκησής του μας βάφτισε κατεστημένο.

Το Δεύτερο μεγάλο έργο του είναι να μηδενίζει και να κατηγορεί όλες τις προηγούμενες Δημοτικές αρχές ότι δεν τα έχουν κάνει όλα από τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει κάνει τίποτα .

Την ώρα που ο Δήμος μας έχει καταντήσει ένας απέραντος σκουπιδότοπος ο ίδιος ασχολείται εδώ και ένα μήνα με τις απουσίες των Δημοτικών Συμβούλων έχοντας το ρόλο του απουσιολόγου.

Την ώρα που όλοι οι υπόλοιποι Δήμαρχοι της Χώρας προσπαθούν να εξασφαλίσουν πιστώσεις για νέα έργα από ΕΣΠΑ ο καλυβιώτης γράφει καταγγελίες για Δημοτικούς Συμβούλους και για θέματα ΚΑΘΑΡΑ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ τους στέλνει στον εισαγγελέα . Στόχος του είναι η διαγραφή όλων και η εξουσία στον ένα και μοναδικό εκλεκτό «ΒΑΣΙΛΙΑ ΗΛΙΟ» (Λουδοβίκος ΙΔ, το κράτος είμαι εγώ) .

- Απαξιώνει τους μαζικούς φορείς για λόγους που μόνο ο ίδιος γνωρίζει

- Ο καλυβιώτης συνεχώς υβρίζει και προκαλεί με αποκορύφωμα την άνανδρη επίθεση από αντιδήμαρχό του και πρόκληση σοβαρών σωματικών βλαβών σε Δημοτικό Σύμβουλο με τον ίδιο τον καλυβιώτη να γελάει και να έχει μπει μπροστά στο Αυτοκίνητο του θύματος ώστε να μη μπορεί να φύγει .

- Οι πυροφύλακες που εργάστηκαν κατά την περίοδο 2015 τον κατήγγειλαν στην Επιθεώρηση Εργασίας αλλά και τον μήνυσαν στην εισαγγελία πρωτοδικών Χαλκίδας. Μέχρι σήμερα είναι απλήρωτοι γιατί δεν έγιναν οι νόμιμες συμβάσεις εργασίας.

- Προφορικές αλλά και ανύπαρκτες αναθέσεις εργασιών , παράνομες εντολές πληρωμών εργολάβων και Παραπλάνηση των υπηρεσιών με αποτέλεσμα το ελεγκτικό συνέδριο να του καταλογίσει προσωπικά το ποσό των 7.220,58 € .

Αποτέλεσμα αυτής της αψυχολόγητης Διοίκησής του είναι να έχει πολλές πανελλαδικές αρνητικές πρωτοτυπίες όπως :

1.Είμαστε ο μοναδικός Δήμος σε ολόκληρη την Ελλάδα που το συμφωνητικό μίσθωσης Υποκαταστήματος ΙΚΑ (Μαντουδίου) έκανε 6 μήνες να υπογραφεί γιατί ο καλυβιώτης επέμενε να αντικαταστήσει το συμφωνητικό του υπουργείου και να φτιάξει δικό του. Αναρωτιέστε γιατί; Γιατί το συμφωνητικό του υπουργείου προέβλεπε κουρτίνες, κλειδαριές, κλιματισμό κτλ (δηλ τα αυτονόητα) αυτή η παράγραφος του συμφωνητικού θεώρησε ο καλυβιώτης προσβάλλει το Δήμο!!! Κάνει δικό του συμφωνητικό καθυστερώντας έτσι 6 μήνες την εγκατάσταση του ΙΚΑ στο Δήμο μας.

2. Πανελλαδική πρωτοτυπία και στο τεχνικό πρόγραμμα 2017 αφού ακόμα και τώρα ζητά την έγκριση ενός τεχνικού προγράμματος το οποίο δεν ακολουθεί την νομοθεσία αφού είναι κατατετμημένο, με αποτέλεσμα να κωλυσιεργεί την ψήφισή του ρίχνοντας ευθύνες στο Δ.Σ. και αδιαφορώντας για τις τεκμιριωμένες προτάσεις των δημοτικών συμβούλων.

3. Είναι ο πρώτος δήμαρχος πανελλαδικά που κατάφερε από τους πρώτους μήνες Διοίκησης του να αμφισβητηθεί και να κριθεί ανάξιος εμπιστοσύνης από την πλειοψηφία των άμεσων συνεργατών του.

4. Είμαστε ο μοναδικός πανελλαδικά Δήμος που ο δήμαρχος κατέθεσε μήνυση στης Υπηρεσίες της Περιφέρειας γιατί δεν του εγκρίνανε αναμόρφωση προϋπολογισμού . Αλαζονικά και με θράσος επέμενε στην άποψή του και δεν έκανε τις απαραίτητες διορθώσεις που του υπέδειξαν οι αρμόδιοι υπάλληλοι με αποτέλεσμα πολλοί προμηθευτές και επαγγελματίες να μην μπορούν να πάρουν τα χρήματά τους μέχρι σήμερα

5. Ο μοναδικός Δήμαρχος πανελλαδικά που έστειλε στον εισαγγελέα το σύνολο σχεδόν του Δημοτικού Συμβουλίου , δείχνοντας έτσι το πολιτικό του στίγμα,με την αντίληψή του , για το κατά πόσο αντιλαμβάνεται τη αυτοδιοίκηση , να ταυτίζεται με αυτή του ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ .

6. Επίσης ο μοναδικός Δήμαρχος πανελλαδικά που άδραξε την ευκαιρία της προηγούμενης κυβέρνησης για αξιολόγηση των υπαλλήλων και μόλις δύο μηνών δήμαρχος έστειλε από μόνος του έγγραφο στο Υπουργείο Εσωτερικών γράφοντας ότι ο Δήμος έχει Υπαλλήλους με γνώσεις Νηπιακού επιπέδου . Θεωρώντας για ακόμη μία φορά τον εαυτό του, τον εκλεκτό του Θεού .

7.’Ισως είναι ο μοναδικός Δήμαρχος πανελλαδικά που αδιαφόρησε απουσιάζοντας από το ετήσιο συνέδριο ΚΕΔΕ όπως και από το συνέδριο Στερεάς Ελλάδος.

8. Ήμαστε ο μοναδικός πανελλαδικά δήμος που ο δήμαρχος στην απέλπιδα προσπάθεια του να οδηγήσει τον πρόεδρο του Δ.Σ σε παράβαση καθήκοντος και τους δημοτικούς συμβούλους σε αδιέξοδο προτείνει 114 θέματα σε μια συνεδρίαση Δ.Σ (50 περίπου ώρες συνεδρίαση) καταρρίπτοντας το δικό του πανελλήνιο ρεκόρ που ήταν 72 θέματα ευτελίζοντας το κύρος του Δ.Σ και υποβαθμίζοντας τα θέματα των πολιτών.

Τέλος τον καλούμε να συνέλθει και να πάψει να είναι ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ του προεκλογικού προγράμματος και να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και των πολιτών .

Αγαπητοί Δημότες και Δημότισσες όπως καταλάβατε η διαφοροποίηση της υγιειούς πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου από τον απαράδεκτο τρόπο Διοίκησης του δημάρχου ήταν επιβεβλημένη.

Η αγάπη για τον τόπο μας που δεν τον απαρνηθήκαμε ήταν πιο δυνατή από τις καρέκλες και τους μισθούς που του «πετάξαμε κατάμουτρα » σε αυτόν τον κύριο αλλά κρατήσαμε την αξιοπρέπειά μας.

ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΔΗΜΟΥ ΜΑΝΤΟΥΔΙΟΥ -ΛΙΜΝΗΣ -ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
 ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΛΑΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
 ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
 ΣΚΟΜΠΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΙΑΝΝΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
 ΤΑΡΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
 ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

87 Σχόλια:

το μεγαλύτερο θύμα αυτού του ανορθόγραφου ρυπαρογράφηματος που γράψατε αν δεν το καταλάβατε είναι η αξιοπρέπεια σας, δεν σας έχει μείνει ούτε ίχνος.

Αν η αγάπη σας είναι για το το τόπο όπως λέτε και όχι για την εξουσία ανεξαρτοποιηθείτε . Τι θέλετε σε μια παράταξη που την επικρίνετε με αυτό τον τρόπο αν όχι να πάρετε την εξουσία. Δεν μας πείθετε για τα κίνητρα σας ούτε ο΄τι σας ενδιαφέρει τίποτα άλλο
από τον να πάρετε την εξουσία είτε ελέγχοντας ή εκβιάζοντας τον Καλυβιώτη (δεν το καταφέρατε) ή συντασσόμενοι με τους γύπες της παράταξης Στεργίου.

Φύγετε δολιοι σφετεριστές δεν προτείνετε τίποτα ούτε έχετε το ήθος και την ικανότητα να μας κυβερνήσετε

Σταυράκη δεν γίνεσαι Δημαρχος με το να περπατάς καμαρωτά και να ιππεύεις άτι χρειάζεται ΗΘΟΣ.

Ο ΞΕΠΕΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΑΛΗΤΕΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ 10 ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ.
ΤΙ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ.
ΠΩΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΕΤΣΙ ΡΕ ΡΕΜΑΛΙΑ.
ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ;

Όταν λέτε: ελπίζουμε να την προλάβει και να πληρώσει τους προμηθευτές μας, τι ακριβώς εννοείτε;
έχετε δικούς σας προμηθευτές, προμηθεύεστε για ίδιον όφελος και ζητάτε την πληρωμή από τον Δήμο;
Την παροιμία γλώσσα λανθάνουσα .... την έχετε ακούσει ποτέ;
Με ποια κριτήρια χαρακτηρίζετε ένα blog εμετικό; Μήπως γιατί επιτρέπει σε όλους να εκφράζουν τις απόψεις τους;
σας περισσεύει η δημοκρατία!
Οταν λέτε συνεχίζετε τον αγώνα για καθαρή τοπική αυτοδιοίκηση, μιλήστε λίγο για τα χρήματα του λογαριασμοί για ασθενοφόρο, να ακούσομε την άποψή σας.
Λέτε για το ξήλωμα του διαδρόμου στην Αγκάλη, γιατί προσπερνάτε το αντίστοιχου του Κυμασίου, για το οποίο υπήρξαν καταγγελίες?
Όταν λέτε "μοναχικοί ανώνυμοι κουκουλοφόροι", φαντάζομαι δεν εξαιρείτε όσους γράφουν υβριστικά εναντίον του Δημάρχου.
Για τους τραμπουκισμους και τις ύβρις που έχουν ακουστεί σε Δημοτικά Συμβούλια, δεν έχετε άποψη, να υποθέσω, ευτυχώς κυκλοφορούν βίντεο με τις ανδραγαθίες πολλών από εσάς, δείτε τα να θυμηθείτε και να θαυμάσετε το επίπεδό μερικών.
Δεν έχει και ιδιαίτερο νόημα η αναφορά όλων των ανακριβειών που γράφετε, αλλά οι ίδιοι λέτε πως έχετε 15-20 και πλέον χρόνια στην τοπική αυτοδιοίκηση αλλά δεν είστε κατεστημένο ! !!
Ακόμα δεν μάθατε πως το Word έχει λεξικό και διορθώνει λάθη ή σας είναι δύσκολο να διαλέξετε το σωστό από τις προτάσεις του;

ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ, ΜΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ, ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ
ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ ΤΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ.
ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ, ΦΥΓΕΤΕ .

Από εδώ και πέρα θα σας ξεφτιλιζουμε βρωμοοικολογοι.

ΜΟΝΟ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ (ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΡΕΣΤΑ ΣΑΣ ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΤΟ ΛΕΜΟ ΣΑΣ) ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΧΑΜΕΝΑ.....

Kalivioti k eleuthero vima telos ta psemata. Oso k na kaliptete ts vromies sas teleiwsate. Exei parei fwtia I kolotripida sas twra.

Φασί κακίστους οι πονηροί τους καλούς.

Η συκοφαντία συνήθως χτυπάει τους άξιους ανθρώπους, όπως τα σκουλήκια ρίχνονται επάνω στα καλύτερα φρούτα

Πόσα πολλά τρώγατε ρε κοπρίτες και τώρα που σας
τά κοψε έχετε λυσσάξει στα ψέματα και τη λάσπη.
Είστε μοναδικό φαινόμενο πολιτικής αλητείας.

Κύριοι Αντάρτες πλέον όλοι γνωρίζουμε το ποιόν του Κυρίου Δημάρχου και των τριών καμένων αντιδημάρχων.
Γι΄ αυτό αφήστε τα ρυπαρογραφήματα κατά μέρος δεν είναι ανάγκη να μας λέτε για το τι ματαιόδοξα και επικίνδυνα άτομα πρόκειται .
Δεν τους ξέραμε αλλά τους μάθαμε καλά πλέον και θα τους θυμόμαστε για χρόνια .

Αποστάτες ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ με τα ψέματα και
τις συκοφαντίες κανένας δεν γλύτωσε.
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΣΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ.

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΔΙΟΙΚΗΣΕΤΑΙ ΑΠΛΥΤΕ ΓΙΑΥΤΟ ΦΥΓΑΤΕ ΑΝΙΚΑΝΟΙ

ΤΗ ΦΙΛΆΡΜΟΝΙΚΗ ΕΣΥ ΤΗΝ ΔΙΕΛΥΣΕΣ ΑΡΒΑΝΙΤΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΕΣΥ ΤΑ ΑΡΑΞΕΣ ΤΟ ΚΑΠΗ ΕΣΥ ΤΟ ΠΑΡΟΠΛΗΣΕΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΣΤΗ ΛΙΜΝΗ ΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΕΣΥ ΤΑ ΥΠΟΒΑΘΜΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΗ ΑΥΤΟΔ/ΣΗ

Ρε κοπρίτες δεν έχετε το θεό σας.Τι ψέματα είναι αυτά
που λέτε ενώ γνωρίζετε την αλήθεια, τις παρανομίες σας,
τις ψεύτικες και καταδικασμένες καταγγελίες σας.
Γνωρίζετε ότι έχετε καταδικαστεί και λέτε τα αντίθετα.
Τόσος εξευτελισμός ποιός το περίμενε;
Άντε χαθείτε ......βρομιάρηδες.

Φανταστητε,,,το μητσοτακη στη θεση του καλυβιωτη,,,,και 10 κοπριτες της κοινοβουλευτικης του ομαδας,που βγηκαν με τη σημαια της Ν.Δ,,να τον υπονομευουν, αυτόν και το κομμα στο οποιο ανηκουν,,,,,,ΤΙ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΦΑΕΙ,και αν θα ειχαν τρυπα να κρυφτουν,,,αν δεν παραιτούνταν,η αν δεν ανεξαρτητοποιούνταν,η αν δεν μετακομιζαν σε άλλη παραταξη,...

ΨΕΥΤΕΣ-ΑΠΑΤΑΙΩΝΕΣ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΔΕΝ
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΕΠΑΣΕΤΕ.

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗ ΛΥΣΗ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΑ ΤΗ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ

ΤΟ ΚΥΚΝΙΟ ΑΣΜΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ
ΦΕΥΓΟΥΝ ΟΜΑΔΙΚΑ. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΕΝΕΙ
ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΤΑΝΤΗΜΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟ.

Η Ανακοινωση λεει σοβαρα πραγματα μεσα σε 2.5 χρονια τα καταστρεψατε ΟΛΑ

Ε ρε αποστάτες τι σας περιμένει.
Τα ψέματα δεν σας σώζουν.

Το άλογο κλωτσάει δυνατά όταν πεθαίνει.
Αποστάτες είστε στο δρόμο αυτό.....

ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΥΤΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΧΑΜΕΝΑ.
ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΕΙΘΟΥΝ.
ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΘΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΤΟΥΣ ΜΑΘΑΜΕ ΚΑΛΑ.
ΤΙ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;
ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;

Δεν απαρνηθηκατε καμμία καρέκλα αντιθέτα για την καρέκλα γονονται όλα.
Δυστυχώς είχατε λανθασμένες συμβουλές απο αναξιόπιστο πρόσωπο που το συναντούσαμε καθημερινά στη Λίμνη και την πατήσατε.Κριμα Γιαννιέ πήρες στο λαιμό σου τον Δανέλη και τώρα καταστρέφεις και το πολιτικό μέλλον του Κουτσουρά.

ΟΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΙ, ΘΕΛΟΥΝ ΓΙΑΤΡΟ.
ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.
ΠΟΙΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ;;; ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ;;
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΟΒΑΡΟ.
ΕΧΟΥΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ
ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΨΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΕΣ.
ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ ΑΙΣΧΟΣ.

Η στάση αποστατών και αντιπολίτευσης στο θέμα του ΦΟΣΔΑ φάνηκε ότι ακόμη και την βασικότερη αρχή της Δημοκρατίας είναι ξένη σε σας.Ενα παιδάκι του δημοτικού ξέρει ότι σε μια δημοκρατία ψηφίζουν ελεύθερα οι πολίτες και η αποφαση των πολλών γίνεται σεβαστή απ´ολους και προχωρούν .

ποιος ηταν ο ρανταπλαν?ο ηλιθιοσ σκυλος του λουκι λουκ!!!!ποιος το σκεφτηκε αυτο ρε αποστατες!!!μου φτιαξατε το κεφι βραδιατικα.αναμενουμε απαντησεις κυριε δημαρχε

ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΣΥΜΠΙΛΙΔΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΤΟΥ ΦΥΓΑΝΕ 11 ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.ΚΕΝΟ ΝΟΜΟΥ

Οι καταγγελίες είναι όλες αληθινές. "Ο καιρός φέρνει τα λάχανα ο καιρός και τα παραπούλια "

ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΨΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΜΕ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΠΕΝΤΕ ΥΠΟΧΕΙΡΙΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΥΣ.

αν ερχοταν το Πασχα θαλεγα οι 10 ΙΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΤΟΥ
ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ.
πανω απο 20 χρονια ολοι τους προσπαθουν να αναριχηθουν
στα εδρανα της εξουσιας με οποιοδηποτε τροπο.
μαθημενοι ποτε απο δω και ποτε απο κει
οπου μπορουν να γλυψουν σερνομενοι σαν σκουληκια ,
αναριχομενοι σαν κισσοι προαπαθουν και βαζοντας
τρικλοποδιες-ρουφιανιες θελουν να φτασουν στο ανωτερο
αξιωμα του Δημαρχου για να παρουν αξια που ποτε δεν ειχαν.
ποτε δεν ησαν < πλατανοι >.καλυμενοι αλλοι πισω απο τους
μισθους του Δημοσιου αλλοι πισω απο τους ΒΟΛΕΥΤΕΣ
κανουν πολιτικη και κριτικη.θαθελα να τους δω αμα εφταναν
ολοι σε αυτη τη θεση τι θα εκαναν ?
θα τρωγονταν μεταξυ τους σαν τα σκυλια οπως κανουν και τωρα.
< κΥΡΙΟΙ > ΑΝ ΣΑΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΛΙΓΟ Ο ΤΟΠΟ ΣΑΣ ΦΥΓΕΤΕ ΝΑΡΘΟΥΝ ΑΛΛΟΙ
ΣΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΕΝΤΑΕΤΙΑ ΑΣ ΚΡΙΝΕΙ Ο ΛΑΟΣ .ΤΑ ΠΡΩΠΙΚΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ
ΑΣ ΤΑ ΛΥΣΕΤΕ ΣΕ ΑΛΛΗ ΑΡΡΕΝΑ .ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η λύση είναι ΚΑΘΑΡΣΗ να φύγουν ΟΛΑ τα παράσιτα απο παρέα Γιαννιουκαι
Κατζουρο-Στεργιου.Να γλυτώσεις ο τόπος μας απο όλους τους καρχαρίες και τους δήθεν πολιτιστικούς παράγοντες και μόνο-οικογεννοφαϊδες.

ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΑ ΟΜΩΣ , ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΡΩΔΗΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΦΟΒΟΥΜΕΝΟΣ ΩΣ ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΘΡΟΝΟ ΤΟΥ . ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ . Merry Christmas HO! ΗΟ! ΗΟ!

εγω θα προτεινα κατι αλλο
να φυγετε εσεις και ο δημαρχος
δεχεστε?

Αν θεωρούσαμε υγιή συνδυασμό τον Στεργίου και τον Κατζούρα δεν θα ψηφίζαμε εσάς χαϊβάνια. Σας ψηφίσαμε για να φύγουν αλλά εσείς εξουσιολιγούρια πήγατε μαζί τους και κουκουλωνεται τα πάντα. Προδόσατε την εμπιστοσύνη μας. Φύγετε μην περιμένετε να ξευτελισθείτε στις επόμενες εκλογές. Δεν σας εμπιστεύεται κανένας ούτε τα σόγια σας πια.

Γράφερ "...να ασχοληθεί ο Δήμαρχος με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και των πολιτών". Την ημερήσια διάταξη για το τι θα συζητηθεί στο δημοτικό συμβούλιο την φέρνετε εσείς ο Χατζής και πριν ο Κουκουρίκος . Έχετε αναλωθεί στο σύμβουλίο με τον ξυλόδρομο που με καταγγελία σας επιωαρύνθηκε ο δήμος, τους πυροφύλακες και το Κυμάσι που χάθηκε από την αδράνεια Ψαρρού και Ενωτιάδη. Αυτά είναι τα σοβαρά προβλήματα για εσας;. Το σχέδιο για τα σκουπιδια, το τεχνικό πρόγραμμα και ο προϋπολογισμός κωλυσιεργούνται συστηματικά χωρίς σοβαρές αλλαγές και προτάσεις. Το μόνο πράγμα που θέλετε είναι να φύγει ο δήμαρχος να αναλάβετε εσείς αυτός είναι ο μόνος λίγος παρουσίας σας στο Δημοτικό Συμβούλιο. Έχετε πουλήσει την ψυχή σας για να το καταφέρετε. Ξεφτύλες

Ο δημαρχος,αν οσα λεει ειναι αληθεια,πρεπει αμεσα,μα αμεσα,να βγαλει ενημερωτικο δελτιο,για τις προτασεις του,,το προγραμμα του,,και για το τι πηγε στραβα,,ποιοι και γιατι τον υπονομευουν,,τι παρελαβε,ποιος φτιαχνει εντεχνα,,,την ημερησια διαταξη των συνεδριασεων του δημοτικου συμβουλιου,ωστε να μην συζητιεται,και να μην αποφασιζεται τιποτα ουσιαστικο,,,και τελος,,,γιατι στις μερες μας,,,,,,πουστηδες,και παληκαρια,,αγαπηθηκανε,,,αντι να γινουνε ,μαλλια κουβαρια.

EINAΤΗΣ ΑΝΑI OLOFANERO ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ-ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ.ΤΑ ΖΗΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΠΤΥΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΟΥΝ ΣΕ ΣΚΕΨΕΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ?ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΥΚΛΟΘΥΜΙΚΟ ΕΩΣ ΤΡΕΛΟ.ΜΗΠΩΣ ΚΡΥΒΕΙ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΟΥ?

μετά από όλα αυτά πέντε θα είναι οι χαμένοι της ιστορίας . Ό Τόπος αργά ή γρήγορα θα εκλέξει ΄Δήμαρχο Σοβαρό και οι Αντάρτες ωσ άνθρωποι που έσφαλαν με την επιπόλαια επιλογή τους στο πρόσωπο αυτού του <> θα βγούν πιο σοφοί διότι το δισ εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού

Γιατί ένας απο αυτούς, δεν έβαζε υποψηφιότητα για δήμαρχος?

Έμαθα ότι ο δήμαρχος σε κάθε ΨΕΜΑ των αποστατών
θα δώσει την απάντηση με έγγραφα στοιχεία, που
επιβεβαιώνουν τα πραγματικά γεγονότα.
Θα εξευτελιστούν γιά άλλη μιά φορά ανεπανόρθωτα
οι ΨΕΥΤΕΣ, οι ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΙ, οι ΑΝΗΘΙΚΟΙ και ΑΙΣΧΡΟΙ
ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.
Γιά το ΦΟΔΣΑ, το πρώτο τους ΜΕΓΑΛΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΨΕΜΑ.
- Ουδέποτε ο δήμαρχος ψήφισε αντίθετα με την απόφαση του ΔΣ.
- Κανένας δήμαρχος δεν είχε την αρμοδιότητα να ψηφίσει για το
ΦΟΣΔΑ, παρά μόνο τα δημοτικά συμβούλια.
- Το δικό μας ΔΣ ψήφισε αρνητικά και καταχωρήθηκε η αρνητική
του ψήφος στην απόφαση του ΦΟΔΣΑ.
- Η αρνητική ψήφος του δήμου μας εγκρίθηκε με απόφαση
της αποκεντρωμένης.
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΔΣ.
Παρά τα ανωτέρω, ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ
************* στις 27.01.2016 και σε πλήρη γνώση του
η αλήθεια, έκανε ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ κατά του δημάρχου,
που παρελήφθη απο την αποκεντρωμένη στις 08.02.2016.
Ο δήμαρχος παραπέμφθηκε στό ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
γιά παράβαση καθήκοντος αλλά ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ.
Η Αποκεντρωμένη με απόφασή της στις 25.10.2016
απάλλαξε το δήμαρχο απο την κατηγορία του ΑΙΣΧΡΟΥ ********.
Ο ******** ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΠΕΜΦΘΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΑΥΤΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ.
Συνεχίζεται .......... γιά τα επόμενα ΨΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΣΤΑΤΩΝ.

ΠΡΟΣ 6:53 ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΕΠΕΡΝΑΝ ΟΣΟ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΓΚΑΚΗΣ

ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
ΚΟΥΚΟΥΡΙΚΟΣ ΗΛΙΑΣ
ΑΛΑΤΖΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ
ΚΟΥΤΣΟΥΡΑΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
ΒΟΥΛΓΑΡΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
ΣΚΟΜΠΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΙΑΝΝΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΤΑΡΛΑΣ ΚΥΡΙΑΚΟΣ
ΔΑΝΕΛΛΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΧΑΤΖΗΣ ΑΝΔΡΕΑΣ

Η ΑΡΙΘΜ 2/29-1-2015 απόφαση του ΦοΔΣΑ ΜΕ ΑΔΑ:6Μ95ΟΞ2Ζ-ΝΣΘ Λέει ξεκάθαρα ότι Κατόπιν της ψηφοφορίας τα εικοσιτέσσερα (24) εκ των είκοσιοχτώ (28) πλέον, παρόντων τακτικών μελών, ψήφισαν υπέρ της πρότασης και τα παρακάτω τέσσερα (4) μέλη ψήφισαν αρνητικά.
1. Πούλου Γιώτα, Δήμαρχος Δήμου Λεβαδέων
2. Θεοδωρόπουλος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος Δήμου Λεβαδέων
3. Λαγός Δημήτριος, Αντιδήμαρχος Δήμου Διστόμου - Αράχοβας – Αντίκυρας
4. Μπαράκος Νίκος, Αντιδήμαρχος Δήμου Κύμη-Αλιβερίου
Ο Καλυβιώτης ψήφισε υπέρ ενάντια στην απόφαση του Δημοτικού του Συμβουλίου . ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΕΧΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

Ανώνυμε 22 Δεκεμβρίου 2016 - 10:42 μ.μ. κάνεις λάθος ο ΡΑΝ ΤΑΝ ΠΛΑΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ

ΠΡΟΣ 8,35.ΣΤΙΣ 17 ΓΕΝΑΡΗ ΚΛΗΡΩΝΕΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΜΠΑΡΜΠΑΧΡΗΣΤΟ

ΠΡΟΣ 23 Δεκεμβρίου 2016 - 8:58 μ.μ.

Μάθε πρώτα να διαβάζεις τι ψήφισαν τα μέλη του ΦΟΔΣΑ

Από την εισήγηση «Σύμφωνα με το άρθρο 16 παρ.6 του ν. 4071/2012, ο Περιφερειακός Σύνδεσμος Φο.Δ.Σ.Α, δύναται να μετατραπεί σε Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α, του άρθρου 265 του Ν. 3463/2006 εφόσον τούτο αποφασισθεί 3/4 από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων - μελών του Συνδέσμου, που παράγουν τουλάχιστον άνω του 60% των απορριμμάτων της οικείας Περιφέρειας, βάσει των στοιχείων του ΠΕ.Σ.Δ.Α. ...


Σε συνέχεια της εισήγησης του Προέδρου, ακολούθησε διαβούλευση των μελών και κατόπιν το σώμα κλήθηκε σε ψηφοφορία, προκειμένου να ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ότι ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ που θέτει ο νόμος 4071/12 για τη μετατροπή της νομικής μορφής του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ σε Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α. και
εν συνεχεία να αποφασίσει την δρομολόγηση των απαιτούμενων ενεργειών για τη μετατροπή του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α σε Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α. σύμφωνα με το αρ. 16 παρ. 6 του ν.4071/12...."
ΑΔΑ: 6Μ95ΟΞ2Ζ-ΝΣΘ
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9C95%CE%9F%CE%9E2%CE%96-%CE%9D%CE%A3%CE%98?inline=true

Στις 12-12-2014 το Δημοτικό Συμβούλιο είχε αποφασίσει την λειτουργία του περιφερειακού ΦοΔΣΑ Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
υπό μορφή Συνδέσμου (όχι σαν Ανώνυμης Εταιρείας). ΠΡΟΣΕΞΤΕ Μειοψηφούντων των δημοτικών συμβούλων κ.κ. Γιαννιού Κων/νου (με τηνπροϋπόθεση ότι δεν θίγονται τα συμφέροντα των εργαζομένων)-Κουτσουρά Σταύρου και Παληού Ευστρατίου

Δεν ψήφισαν αν ΦΟΔΣΑ Στερεάς ΤΗΡΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΘΕΤΕΙ Ο ΝΟΜΟΣ δηλαδή αν τα 3/4 από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων - μελών του Συνδέσμου, που παράγουν τουλάχιστον άνω του 60% των απορριμμάτων της Περιφέρειας που το ψήφισαν χωρίς την συμμετοχή του Δήμου μας
ΑΔΑ: ΒΝΘΘΩΛ5-Ξ31
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%92%CE%9D%CE%98%CE%98%CE%A9%CE%9B5-%CE%9E31?inline=trueΣτις 6/2/2015 (προ αποστασίας) ο κ. Στεργίου πρότεινε προς το Δημ. Συμβούλιο να πάρει την εξής απόφαση: " Η ψήφος του κ. Δημάρχου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ (Απόφαση 2/2015, Πρακτικό 1/29-01-2015) δεν εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας το οποίο έχει αποφανθεί με μεγάλη πλειοψηφία 24 υπέρ και 3 κατά με την αριθ. 243/2014 απόφαση του για την μη μετατροπή του περιφερειακού ΦοΔΣΑ σε Α.Ε."
Το Δημοτικό Συμβούλιο ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 15 υπέρ / 9 κατά
Απορριψε την πρόταση της μείζονος κι ελάσσονος αντιπολίτευσης.
Μειοψηφούντων των δημοτικών συμβούλων κ.κ Στεργίου Ιωάννη,Στέφου
Κυριακής, Καντζούρα Ιωάννη,Ψαρρού Ελπίδας,Φλώκου –Κωνσταντάκη
Σοφίας,Κανελλόπουλου Ιωάννη, Μουργιά Ιωάννη, Παζάρα Βασιλείου,
Λιαγκάκη Ευσταθίου

Απόρριψη της μομφής Στεργίου για το ΦΟΔΣΑ ψήφισαν οι κκ.
Κουκουρίκος Ηλίας Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου
Γιαννιός Κων/νος Μέλος «
Κουτσουράς Σταύρος « «
Αρβανίτης Παναγιώτης « «
Σκομπρής Νικόλαος « «
Τάρλας Κυριάκος « «
Δανέλης Ιωάννης « «
Βούλγαρης Αναστάσιος « «
Αλατζάς Ευάγγελος « «
Χατζής Ανδρέας « «
ΑΔΑ: Ω01ΜΩΛ5-ΦΝΧ
https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A901%CE%9C%CE%A9%CE%9B5-%CE%A6%CE%9D%CE%A7?inline=true

Οι παραπάνω κύριοι αυτοί με ανακοίνωση τους ξεχνώντας τι ψήφισαν γράφουν στην παραπάνω ανακοίνωση τους "Με την 243/2014 απόφαση το Δημοτικό συμβούλιο αποφάσισε με 24 ψήφους εκ των 27 την λειτουργία του ΦΟΔΣΑ υπό τη μορφή Συνδέσμου . Ο μοναχικός καλυβιώτης παράνομα παρέστη στην Θήβα και ψήφισε ο ΦΟΔΣΑ να γίνει Ανώνυμη Εταιρεία γράφοντας στα παλιότερα των υποδημάτων του την απόφαση του Δ.Σ."

Τόσο σοβαροί είναι που ξεχνούν τι ψηφίζουν

Οι αγράμματοι αποστάτες και ο 8.58 μ.μ.
ακόμη και τώρα δεν μπορούν να κατανοήσουν ή δεν θέλουν
να καταλάβουν ότι με την αποφαση αριθ. 2/2015 του ΦΟΔΣΑ
ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ
δηλαδή γιά το δήμο μας ότι ορθά καταχωρήθηκε η ψήφος
του δημοτικού συμβουλίου μας στις αρνητικές ψήφους.
Είναι τόσο βλάκες οι αποστάτες που μου θυμίζουν εκείνους
τους μπούφους μαθητές του δημοτικού που τους σφαλιαρώναμε.
Όλα αυτά να τα δεχτούμε ότι οι μπούφοι αποστάτες δεν τα καταλαβαίνουν.
Την απόφαση του πειθαρχικού συμβουλίου γιατί δεν προσπαθούν να την
καταλάβουν ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ ΕΦΕΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ
ΤΟΥ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
Αυτό και μόνο δείχνει ότι οι αποστάτες και όσοι δεν μπορούν
να κατανοήσουν την απόφαση αυτή δεν είναι άνθρωποι που έχουν
απλή καθαρή νοημοσύνη, είναι ανόητοι, αγράμματοι, βλάκες και....
ΑΠΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ.

Κύριε γραμματιζούμενε φωστήρα απόφοιτε του Πυθαγόρα πρέπει να μάθεις ότι τα χεράκια σου να τα απλώνεις μέχρι εκεί που φτάνεις. Είσαι βρομόστομος και εκ γενετής ανήθικος.
Επειδή υποστηρίζεις τις ανοησίες με περίσσιο Θράσος εξήγησέ μας γιατί 1. Πούλου Γιώτα, Δήμαρχος Δήμου Λεβαδέων
2. Θεοδωρόπουλος Στυλιανός, Αντιδήμαρχος Δήμου Λεβαδέων
3. Λαγός Δημήτριος, Αντιδήμαρχος Δήμου Διστόμου - Αράχοβας – Αντίκυρας
4. Μπαράκος Νίκος, Αντιδήμαρχος Δήμου Κύμη-Αλιβερίου
Ψήφισαν αρνητικά ? θα σου πω εγώ παπαγάλε, γιατί σεβάστηκαν και άκουσαν τις αποφάσεις των Δημοτικών τους Συμβουλίων .

ΑΣ ΓΡΑΦΤΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΘΕΤΙΚΟ
ΕΙΘΕ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΝΑ ΕΝΩΣΕΙ ΠΑΛΙ ΤΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ
ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ-ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΤΑΝ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ

Απλυτε- κουλη -καπαδοκη -Ηλια -αντρικανα -διαλυσατε τον τοπο μονο χρεη χρεη χρεη αιντε φυγ...να ηρεμηση η περιοχη

Κύριε 8.17μ.μ. Χρόνια πολλά
Ευχόμεθα ο νέος χρόνος να σου δώσει φώτιση
να αποκτήσεις ορθή κρίση, γνώση και λογική.
Η Πούλου και οι άλλοι έχουν κομματικές παρωπίδες
όπως και εσύ και μάχονται τον ΦΟΔΣΑ χωρίς λογική
και νομιμότητα όπως οι αποστάτες και η κλίκα Στεργίου,
μάχονται το δήμο.
Φίλε 8.17 μ.μ. με τον παραλογισμό σου ισοπεδώνεις
την δικαιοσύνη, τα δικαστήρια, το πειθαρχικό συμβούλιο
και τους ΤΡΕΙΣ ΕΦΕΤΕΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
Κάνε έλεγχο στη νοημοσύνη σου, συμβουλέψου αυτούς
που εμπιστεύεσαι, θα σου κάνει καλό
ΤΑ ΛΑΘΗ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ
Η ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΛΥΤΡΩΣΗ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ: ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΝΩΜΑΛΙΕΣ ΣΑΣ,
ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΣΑΣ.
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

8.17μ.μ. Πρέπει να είσαι και πολύ βλάκας.
Σίγουρα είσαι ο επικεφαλής του συνδιασμού
που πήρες στο λαιμό σου και τους αποστάτες.

ΑΝΩΝΥΜΕ
24 Δεκεμβρίου 2016 - 8:17 μ.μ.
ΣΥΜΠΕΡΑΙΝΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ
ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΥΡΝΑΡ ΚΙ ΜΙΣΟ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΑΝ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΝ
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑΤΑΝ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙ ΨΗΦΙΑΣΑΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΓΙΑ ΝΑΧΟΥΜΕ ΕΙΚΟΝΑ
ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ .ΩΝΤΟΒΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΔΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ
ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΕΝ ΗΣΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ

Δηλαδή για να καταλαβαινόμαστε στις 6/2/2015 ψηφίσατε επίσημα και με πρακτικά στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι η ψήφος του δημάρχου στο ΦΟΔΣΑ ήταν νόμιμη.
Μετά που αποστατήσατε, καταγγείλατε τον Καλυβιώτη στο Πειθαρχικό για αυτή την ενεργεία που είχατε ψηφίσει ότι ήταν νόμιμη

Τώρα την καταγγέλλετε στους δημότες σαν παράνομη. Ας υποθέσουμε ότι η ενεργεια είναι παράνομη και ότι είστε καλά στα λογικά σας (μια υπόθεση) εσείς οι 10 που με την ψήφος σας καλύψατε μια παράνομη ενέργεια δεν θα πρέπει να πάτε στο Πειθαρχικό; Τόσο βαρύτητα έχει η ψήφος σας και η άποψη σας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Σοβαρότητα είναι αυτό που σας λείπει , μόνοι σας ανοίγετε τον λάκκο σας

Και μεις οι δημότες που παρακολουθούμε αυτή την αθλιότητα τί κάνουμε;Ανεχόμαστε 16-17 αγύρτες,επίορκους,κοινούς συκοφάντες να καταστρέφουν και να καταδυναστεύουν έναν ολόκληρο Δήμο;
Καλά και σωστά τα σχόλια στο διαδίκτυο,αλλά ο κόσμος γύρω παραμένει απληροφόρητος για το τί πραγματικά συμβαίνει μ αυτούς τους κυρίους.Θεωρώ πως είναι ανάγκη πια να πάρουμε την υπόθεση στα χέρια μας,εμείς οι δημότες.Σίγουρα θα βρούμε τον τρόπο,ας αρχίσουμε να το σκεφτόμαστε.
Περιμένω τα σχόλιά σας....Καλά Χριστούγεννα!!!

Χεστηκαμε,τι ειπε ο στεργιου,τι ειπε ο ταδε,ο δεινας,,,,μας τα πρηξατε, αμαν ,βαλτε τον στεργακη δημαρχο,να τελειωνουμε,στηστε παραρτηματα Κινο,Σε ολα τα χωρια,αφηστε τους δημοτες ησυχους ,βαλτε τον κοψιδα υπευθυνο στα πολιτιστικα,ντυστε τον αρβανιτη μανεκεν,τον ηλια αγιοβασιλη,και τους υπολοιπους στρουμφακια,να γελασει ο κοσμος .


Μια που αναφέρεται τόπο αν τολμάτε κυκλοφορήστε το σαν μπροσούρα στη Λίμνη. Ε ΣΤΑΥΡΑΚΟ;

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΗΝ ΚΡΥΒΟΥΝ ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟ (ΒΛΑΚΑ) ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ

Σταυρο σε ταποσε ο Καλυβιωτης προχθες στο Συμβουλιο ΦΥΓΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΝΩΡΙΣ

Ανόητοι διαχειριστές του Ε.Β. έχετε ξεφύγει τελείως με αποτέλεσμα να μην σέβεστε απολύτως τίποτα. Μάθετε επιτέλους πώς υπάρχουν και κανόνες αλλά και όρια.

«Καλύτερα να σου βγει το μάτι παρά τ’ όνομα», λέγανε οι παλιοί...

Ποιος τάπωσε ποιον θα φανεί στο άμεσο μέλλον.

Ότι κανεις στο τέλος το ...λουζεσαι!!!

το ΕΒ χρειάζεται . μπορεί να υπερβάλει ορισμένες φορές , αλλά ρε ενοώ τους κακοπροέρετους ποιός θα σας ενημέρωνε για τα διάφορα προγράμματα και για τις ειδήσεις της περιοχής μας? και για να ξεκαθαρίζω, δεν είμαι ούτε με τον Δήμαρχο αλλά ούτε και με τους διαχειριστέρς του Ε.Β αλλά δεν ανέχομαι από τους αποστάτες μαθήματα ηθικής γιατί κατά την προεκλογική περίοδο που είχαν αρχηγό τον καλυβιώτη άλλα έλεγαν. τώρα <> αποστάτες η μεγαλήτερη προσφορά σας θα είναι να πάτε σπίτια σας.
ΕΝΑΣ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ

ΠΡΟΣ 10:47 μ.μ.
Τα γνωστά παπαγαλάκια του Καντζουρα και της Καντζουραινας στα καφενεία και τα μνημοσυνα που μας ενημέρωναν και φόβιζαν τόσα χρόνια αντικειμενικότατα και χωρίς κανένα προσωπικό όφελος

Οι ανακοινώσεις των αποστατών και των διάφορων κάθε λογής πολιτικάντιδων Ειλικρινείς και ηθικότατες

8 μήνες πριν τις εκλογές σκάει και καμια ανακοίνωση της ΤΕΡΝΑ στις εφημερίδες για εκατονταδες θέσεις εργασίας στην περιοχή για να βοηθήσει τον προεκλογικό αγώνα των μεσαζόντων

Υπάρχουν βέβαια και τα "επαναστατικά" μπλογκς του δήμου με ποικίλα νέα και ειδήσεις για όλα τα γούστα και όλες τις ηλικίες

ΠΡΟΣ Ε.Β.100 ΕΡΓΑΤΕΣ Χ1000 ΕΥΡΩ : 70 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΕΜΕΙΣ ΤΕΡΝΑ ΚΑΤΖΟΥΡΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟ ΨΩΜΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ

βλεπουμε τωρα που αναλαβατε εσεις πηγατε τον τοπο ΠΑΤΟ

ΑΠΛΥΤΕ σταυρο ηλια κουλη γιανιε κλπ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.ΠΙΑΝΕΙ ΛΑΙ ΕΣΑΣ ΑΦΟΥ φυγατε τον Μαιο του 2015 τον εαυτο σας κατηγορατε

Κυρία 8;41 και 8:43 μπράβο για την στήριξη που δίνεις στο σύζυγό σου. Αυτά πιάνουν στα χαϊβάνια που σε συναστρεφονται ακόμα. Με τυχαία νούμερα στο αέρα και σύνθημα τα μια φορά και ένα καιρό κυβερνούσε και έλεγχα τε τους χάνους. Πάτο πιάσαμε όταν μας χρεώνε ο άντρας σου με τον άλλο το λεβέντη. Το ότι είστε οι ρουφιάνο της ΤΕΡΝΑ στην περιοχή δεν νομίζω ότι το αμφισβητεί κανένας μην κοκορευεσε κιόλας.

ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟ.
ΑΠΛΑ ΟΧΙ, ΟΠΟΤΕ ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΕΣΑΣ ΜΑΣ ΦΈΡΑΤΕ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΑΚΟΜΑ. ΜΟΝΌ Ο ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ.

8:41
Επιτέλους θελουμε τους ΣΩΤΗΡΕΣ !!!
Μεγάλε Κατζουρα, Στεργιου και αποστάτες ο τόπος μας είναι πολύ μικρός για το μεγαλείο σας και με την ικανότητα σας να λύνετε όλα τα προβλήματα της χώρα.Δεν υπάρχει για σας ούτε ανεργία ούτε έλλειψη ρευστοτητας ούτε τροϊκα.
Θα πρότεινα το συνεδριακό κέντρο να γινει κέντρο χορευτικό να έχουμε έναν χώρο σε καθημερινή βάση να απολαμβάνουμε την ευημερία μας και να σας συναντάμε.
Πρέπει όλοι μαζί να είστε υποψήφιοι στις επόμενες εκλογες να σώσετε την Ελλάδα όχι μόνο έναν μικρό υπερχρεωμένο δήμο.

Οι οικολόγοι που λες δεν διοίκησαν ποτέ τον δήμο και δεν διαχειριστηκαν ποτέ δημόσιο χρήμα. Υπερασπίζουν τα πιστεύω τους και δεν μπορείς να τους κατακρίνεις για αυτό.

Εσεις όμως και το δήμο διοικήσατε και χρήματα διαχειριστηκατε και έργο δεν κάνατε και την εμπιστοσύνη μας καταταχραστήκατε. Με στοιχεία.
Στις δεκαετίες με τις παχιές αγελάδες εσείς αντί να κάνετε έργα διαλύσατε το δήμο. αντί να φέρνετε υγιείς επιχειρήσεις μας κουβαλαγατε όλους του καιροσκόπους για καθαρά ιδιοτελείς και ψηφοθηρικούς λόγους.

Από που να αρχίσω;

Κανένα σχέδιο κανένα όραμα καμιά ικανότητα διοίκησης τόσα χρήματα από επιδοτήσεις και τόσες ευκαιρίες όλα πήγαν χαμένα.

τι αφήσατε πίσω;
Ένα μεγάλο χρέος και καμιά προοπτική ανάπτυξης

Αδειασατε το δήμο.

Μήπως είναι καιρός να καταλάβετε πόσο κακό έχετε κάνει στο δήμο και να αποσυρθείτε επιτέλους από τα κοινά. Δεν σας αντέχει άλλο ο δήμος γνωρίζουμε και την "ικανότητα" σας και το "ήθος" σας.

ΑΡΚΕΤΑ

Φαγωθήκατε να σποδομήσετε τους οικολόγους. Δεν τους αφήνατε να μιλούν στα δημοτικά συμβούλια, αμφισβητούσατε την νομική οντοτητα τους, τους γελοιποιουσατε και τους κατασυκοφαντούσατε. Καμία άλλη συλλογικότητα δεν έχει δεχτεί τέτοια επίθεση στην περιοχή από το κατεστημένο. Ούτε τα σωματεία επί Σκαλιστήρη. Γιατι;
Τους απόδυναμώσατε αλλά τι καταφέρατε στο τελος;

καταδίκες για συκοφαντία.

Δίκες δικες δικες και σύντομα καταδικες για ολες τις παρανομίες σας παραχώρηση σκάλας,δεξαμενές, κυμασιώτη απόβλητα, βιολογικό και άλλα που έρχονται. Καιρός να συμμαζευτειτε. Οι τακτικές σας δεν πιάνουν σε όλους.

ΠΡΟΣ 28 Δεκεμβρίου 2016 - 8:41 π.μ
Είπες "100 ΕΡΓΑΤΕΣ Χ1000 ΕΥΡΩ : 70 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ"

Άσε την ΤΕΡΝΑ και την ανάπτυξη, αν ξεκινάγαμε από την προπαίδεια θα ήταν μια καλή πρόοδος για άτομα σαν και σένα και την περιοχή γενικότερα

Οι ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ είναι αυτοί που παίρνουν ή μπλοκάρουν τις αποφάσεις για σοβαρά θέματα του δήμου και ζητούν από το δήμαρχο να ασχοληθεί με τα πραγματικά προβλήματα του Δήμου και των πολιτών, Χωρίς βέβαια να αναφέρουν συγκεκριμένα ποια προβλήματα είναι αυτά και γιατί δεν τα φέρνουν οι ίδιοι στο Δημοτικό Συμβούλιο.
ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ...

ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΥΤΑ ΠΡΟΒΛΈΠΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΣΙΑ Η ΨΗΦΟΣ ΔΕΝ ΠΟΝΙΚΟΠΟΙΗΤΑΙ Η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΥΠΕΡΙΣΧΥΕΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΟΥΤΣΑΒΑΚΙΑ

Αν ο εκβιασμός θεωρείτε δημοκρατία τότε έχεις δίκιο 8:29.
επειδή όμως είσαι εκπρόσωπος μας εκεί μέσα δεν είσαι εσύ ο λαός θα πρέπει να ψηφίζεις ευσυνείδητα όχι για να ανατρέψεις έναν εκλεγμένο δήμαρχο. Θα πρέπει να δικαιολογείς την ψήφο και θα πρέπει να λογοδοτείς, δεν είσαι ανεξέλεγκτος. Τα πρακτικά δείχνουν ότι οχι μόνο δεν έχεις θέσεις και αντιπροτάσεις αλλά ότι καταχράσε την εμπιστοσύνη μας. Αν μας το επέτρεπε ο νόμος μην ανησυχείς θα σε είχαμε πάρει πίσω την ψήφο που σου δώσαμε και θα σε είχαμε αποσύρει από σύμβουλο

Τελικα,στις επομενες εκλογες,αντι για προγραμματα,θα μας αναγκασουν να διαλεξουμε λιμνιωτη,η μαντουδιανο για δημαρχο. Βλεπουμε τα παραξενα.ακομα και ο τριαντης ξεσκονιζεται,και εχει αγκαλιαστει με τον κατζουρα.ξερουμε οι λιμνιωτες οτι πρεπει να ενωθουμε,και να φερουμε παλι σαν ενωτικη λυση τον ανεστη ψαρρο,τον οποιο σεβονται ολοι στο μαντουδι.διαφορετικα,δημαρχος θα βγει μαντουδιανος.

Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ .ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΕΠΟΝΤΑΙ

Τι χόρτο καπνίζεις 10:56; αυτή είναι η κυρία μας έγνοια από που θα είναι ο δήμαρχος; ποιος σέβεται το Ψαρρό; θα ατειευεσαι βέβαια; Τον Ψαρρό πληρώνουμε σήμερα.

Από τους ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ φτασαμε να ψαχνουμε για Δήμαρχο!!!
Αν είναι δυνατό ρε Ξεφτίλες Αμορφωτοι, Αγράμματοι, Λαμόγια, ΜΙΖΑΔΟΡΟΙ, που εν μέσω μιας ανάρτησης ο καθένα σας έβγαλε τα ΕΣΩΨΥΧΑ του!!!
Κοιτάξτε τον τόπο μας ρε ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ και εξασφαλίστε το μέλλον των παιδιών μας...
Ολα εδώ, στον κόσμο που ζουμε θα μείνουν, κανέις δεν θα καταφέρει να τα πάρει μαζί του!!!
Ξυπνάτε χωριανοί, σας δουλεύουν σε ψιλό γαζί κατι λαμόγια που ζουν αναμεσα σας και σας τάζουν το καλό του τόπου!!!
Οι ποιο πολλοι απο δαύτους ειναι καβατζωμένοι και έχουν εξασφαλίσει τον Ατρτον τον επιούσιον...

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.