powered by Surfing Waves

Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2016

Δήμαρχος «τραπέζωσε» υπαλλήλους γιατί κάνουν καλή δουλειά (φωτο)



Την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να περάσουν μερικές ευχάριστες ώρες, μακριά από τη “ρουτίνα” της καθημερινότητας είχαν οι συνεργάτες και οι υπάλληλοι του Δήμου Κισσάμου, στους οποίους παρέθεσε γεύμα ο δήμαρχος Θοδωρής Σταθάκης, στην Ταβέρνα “ΣΤΗΜΑΔΩΡΗΣ” στην Κίσαμο, την προπαραμονή των Χριστουγέννων.

Το χριστουγεννιάτικο γεύμα περιελάμβανε παραδοσιακά κρητικά εδέσματα και μπόλικο κρασί που ταίριαξαν αρμονικά στο ευρύτερο εορταστικό κλίμα.

Ο Δήμαρχος Κισσάμου ευχαρίστησε τους συνεργάτες και τους υπαλλήλους του Δήμου για την προσπάθεια που καταβάλλουν, ώστε τα προβλήματα που προκύπτουν (αναπόφευκτα) να αντιμετωπίζονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.



Πηγή: cretalive.gr

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.