powered by Surfing Waves

Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Ερώτηση του ΚΚΕ για την έλλειψη ψηφιακού σήματος στο Δήμο Κηρέως στην Εύβοια






Ο επίσημος χάρτης ψηφιακής τηλεοπτικής κάλυψης της digea, Δεν προβλέπεται κάλυψη στο  μεγαλύτερο μέρος του δήμου πού ειναι λευκή περιοχή.


Ερώτηση προς τον υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και Επικρατείας κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος και Γιάννης Γκιόκας σχετικά με την έλλειψη ψηφιακού σήματος στην περιοχή του πρώην Δήμου Κηρέως στην Εύβοια.

Αναλυτικά, το κείμενο:

«ΕΡΩΤΗΣΗ

Προς τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού και Επικρατείας

Θέμα: Χωρίς ψηφιακό σήμα η περιοχή του πρώην Δήμου Κηρέως στην Εύβοια.

Από τα τέλη Νοέμβρη (21/11/2014) σταμάτησε να εκπέμπει το αναλογικό σήμα τηλεοπτικής μετάδοσης και πλέον όλες οι τηλεοπτικές λήψεις γίνονται μέσω του ψηφιακού σήματος που την ευθύνη έχει η DIGEA.

Στην Εύβοια, μια ολόκληρη περιοχή, ο πρώην Δήμος Κηρέως, που καλύπτει 13 και πλέον χωριά, έχει προβληματική κάλυψη από τη μέρα έναρξης εκπομπής του ψηφιακού σήματος.

ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί τι μέτρα θα πάρουν για να έχουν πρόσβαση οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής στο ψηφιακό σήμα».

Διαβάστε  επίσης

Νέο χαράτσι για την Digea θα αναγκαστούμε να πληρώσουμε μέσω του δήμου


Ο Συμεών επιβεβαιώνει ότι θα πρέπει εμείς να πληρώσουμε την "νύφη" για αντικατάσταση των αναμεταδοτών με ψηφιακούς


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.