powered by Surfing Waves

Παρασκευή 20 Μαρτίου 2015

Η Γεωργάκαινα πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου

Ο Δήμος μας με εκπρόσωπό του στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην έκθεση Philoxenia  στη Θεσσαλονίκη 13–16/11/2014.


Το Δημοτικό Συμβούλιο συγκρότησε την Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας ορίζοντας ως Πρόεδρο και μέλη της επιτροπής τους κάτωθι
1. την κα Γεωργάκαινα Ελένη, Δημοτικό Σύμβουλο ως Πρόεδρο ,με
αναπληρωτή τον κ.Δανέλη Ιωάννη
2. Τον κ. Κουκουρίκο Ηλία,Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας με αναπληρωτή του τον κ.Χατζή Ανδρέα
3. Τον κ. Χαλιούλια Ιωάννη ,Δημοτικό Σύμβολο πλειοψηφίας με αναπληρωτή του την κα Σεσοντή Μαρία
4. Τον κ. Παληό Ευστράτιο ,Δημοτικό Σύμβουλο πλειοψηφίας με αναπληρωτή του τον κ.Αλατζά Ευάγγελο
5. Τον κα Στέφου Κυριακή ,δημοτικό Σύμβουλο της μείζονος μειοψηφίας με αναπληρώτρια της την κα Ψαρρού Ελπίδα
6. Τον κ. Παζάρα Βασίλειο ,δημοτικό σύμβουλο της ελάσσονος μειοψηφίας με αναπληρωτή του τον κ. Λιαγκάκη Ευστάθιο
7. Δύο (2) μέλη με τους αναπληρωτές από την Ένωση Ελληνικών τουριστικών Καταλυμάτων : Βαλλή Μαρίνα και Νικήτογλου Ειρήνη με αναπληρωτή τον κ. Πετράκο Γεώργιο
8. Ένα (1) μέλος με τον αναπληρωτή του από τον Εμπορικό Σύλλογο Λίμνης: Καλαβρυώτης Νικόλαος(τακτικός μέλος) –Σικαλίδης Παναγιώτης (Αναπ/κό)
9. Ένα (1) μέλος με τον αναπληρωτή του από τον Εμπορικό σύλλογο Μαντουδίου και Περιχώρων:Ψαραδόπουλος Ιωάννης(τακτικό μέλος)- Καρατζάς Βασίλειος(αναπλ/κό μέλος)
10.Ενα(1) μέλος με τον αναπληρωτή από το Σωματείο Επαγγελματιών παραλίας Αγίας Άννας «Άγιος Βασίλειος»:Λέκκας Χρήστος (τακτικό μέλος) – Γεωργουσόπουλος Απόστολος(Αναπλ/κό μέλος)
11. Μπρέλος Γεώργιος , Πολίτης ,με εμπειρία σε θέματα Τουρισμού
12. Δημάκος Ιωάννης ,Πολίτης ,με εμπειρία σε θέματα Τουρισμού

β. Με απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα καθοριστεί το ύψος της ημερήσιας αποζημίωσης και η καταβολή των εξόδων κίνησης, στους ιδιώτες μέλη της επιτροπής για μετακινήσεις στο εσωτερικό και στο εξωτερικό, οι οποίες γίνονται για εκτέλεση υπηρεσίας, σχετικής με το έργο της.
γ. Με απόφαση Δημάρχου θα οριστεί δημοτικός υπάλληλος για την τήρηση των πρακτικών συνεδριάσεων του συμβουλίου και της γραμματειακής


Η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης ειναι υπέυθυνη για τον προγραμματισμό και τη χάραξη της τουριστικής πολιτικής, το σχεδιασμό της τουριστικής ανάπτυξης, την αποτελεσματική λειτουργία του τουριστικού τομέα, την κατάρτιση προγραμμάτων τουριστικής υποδομής, την προσέλκυση ιδιωτικών κεφαλαίων στον τομέα του τουρισμού, βελτίωση της ποιότητας και της ανταγωνιστικότητας του τουρισμού, συμμετοχή σε εκθέσεις, διαφημιστικά προγράμματα, την ποιοτικής αναβάθμισης των τουριστικών υπηρεσιών του δήμου .


Η σύνθεση της προηγούμενης Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου μας

Κανονισμός Λειτουργίας Επιτροπής Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης του Δήμου μας



0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.