powered by Surfing Waves

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

10 εποχικούς διμηνίτες θα προσλάβει η ΔΕΥΑ του δήμου μας- Ειδικότητες



Στις 15/2/15 το ΔΣ της ΔΕΥΑ του δήμου μας αποφάσισε ρην πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με 2μηνες συμβάσεις στις  παρακάτω ειδικότητες: Δεν προσδιορίζεται η διαδικάσια πρόσληψης και τα απαιτούμενα προσόντα.


Τεχνίτες –Υδραυλικοί, (2) Δύο

Χειριστές Μηχανημάτων Έργων, (1) Ένας

Οδηγοί Αυτοκινήτων, (3) Τρείς

Βοηθοί – Εργάτες γενικών καθηκόντων, (4) Τέσσερεις

 το αιτιολογικό από τα πρακτικα
κ. Γιανιος Τον τελευταίο καιρό έντονα καιρικά φαινόμενα έχουν πλήξει την περιοχή μας και στα πλαίσια της διασφάλισης της Δημόσιας υγείας, πρέπει να προβούμε στις άμεσες αποκαταστάσεις των βλαβών που προκλήθηκαν από την κακοκαιρία. Με έγγραφό του (Γ1/9222/4-2-2015) το ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ & ΚΟΙΝ. ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΝ ΓΕΝΙΚΗ Δ/ΝΣΗ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ, μας επισημαίνει τη λήψη μέτρων για τη διασφάλιση της ποιότητας νερού λόγω έντονων καιρικών φαινομένων. Το υπάρχον προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α. δεν επαρκεί για τις άμεσες αποκαταστάσεις με αποτέλεσμα να χρειάζεται να προχωρήσουμε στη πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με 2μηνες συμβάσεις για μπορέσουμε να ανταποκριθούμε στην ανάγκη της διασφάλισης της ποιότητας του πόσιμου νερού λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων. Για τη κάλυψη των άμεσων αναγκών χρειαζόμαστε:

Τεχνίτες –Υδραυλικοί, (2) Δύο

Χειριστές Μηχανημάτων Έργων, (1) Ένας

Οδηγοί Αυτοκινήτων, (3) Τρείς

Βοηθοί – Εργάτες γενικών καθηκόντων, (4) Τέσσερεις

Σας εφιστώ την προσοχή σας και σας επισημαίνω την αναγκαιότητα της πρόσληψης λόγω του ότι συντρέχουν λόγοι Δημόσιας Υγείας.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.