powered by Surfing Waves

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Τηλεφώνησε στη γυναίκα του και αυτοκτόνησε έξω από το εξωκλήσι του Αη Γιάννη του Καλυβίτη στο Μαντούδι

Ο 75χρονος Γ. Καραγκούνης τερμάτησε την ζωή του με απαγχονισμό

Ο Γιάννης Καραγκούνης  από το Μαντούδι Ευβοίας βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο, έξω από το γραφικό εκκλησάκι - Πέπλο μυστηρίου γύρω από τα αίτια της αυτοκτονίας..

Ο αυτόχειρας ήταν 75 χρονών και  πατέρας τριών παιδιών. Ήταν νωρίς το πρωί όταν ο αυτόχειρας έφυγε από το σπίτι του στο Μαντούδι.  Βρέθηκε έξω από το εξωκλήσι  του του Αη Γιάννη του Καλυβίτη και από εκεί σύμφωνα με πληροφορίες, πήρε τηλέφωνο την γυναίκα του λέγοντας της ότι θα αυτοκτονήσει με το που κλείσουν το τηλέφωνο.
Η γυναίκα  που ειναι και πρόεδρος της ΤΚ Μαντουδίου άρχισε να καλεί σε βοήθεια και πολύ γρήγορα μαζί με κατοίκους της περιοχής, έφτασαν στο σημείο, αλλά ήταν αργά. Ο 75χρονος είχε δώσει τέλος στη ζωή του

Δυστυχώς όμως ήταν αργά, ο 75χρονος είχε κρεμαστεί σε δέντρο και ήταν νεκρός. Μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας όπου εκεί οι γιατροί ήταν αδύνατον να τον επαναφέρουν στη ζωή.

Η τραγική είδηση συγκλονίζει το Μαντούδι, με τους αστυνομικούς να συνεχίζουν τις έρευνες σε μια προσπάθεια να διαπιστώσουν τα αίτια που κρύβονται πίσω από την αυτοκτονία.

Πηγή: evianews.com

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.