powered by Surfing Waves

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Σώμα εθελοντών ελεγκτών περιβάλλοντος

Σώμα εθελοντών ελεγκτών περιβάλλοντος
Σε «στρατολόγηση» εκατοντάδων πολιτών, οι οποίοι εθελοντικά θα ελέγχουν και θα καταγγέλλουν περιπτώσεις καταπατήσεων στο περιβάλλον, τη δόμηση, την ενέργεια και τα μεταλλεία προσανατολίζεται ο αναπληρωτής υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Γ. Τσιρώνης, επισημαίνοντας χθες την υποστελέχωση του Σώματος Επιθεώρησης του υπουργείου. «Το κενό που παρατηρείται με φόντο την κατεστραμμένη οικονομία της χώρας μας θα μπορούσε να καλύψει ένα συμμετοχικό σύστημα με τη συμβολή συλλογικοτήτων πολιτών και μερικές εκατοντάδες εθελοντές επιστήμονες-γνώστες του αντικειμένου» όπως υπογράμμισε ο αναπληρωτής υπουργός.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.