powered by Surfing Waves

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Αφαιρέθηκε η Λίμνη από τους καθορισμένους λιμένες εκφόρτωσης αλιευμάτων

Δεν θα μπορούν να εκφορτώνονται και να διατίθενται στο εμπόριο αλιεύματα  στο λιμάνι της Λίμνης
 

Σύμφωνα με το άρθρο  22 του Καν (ΕΚ) αριθ. 1967/2006  του Συμβουλίου "Τα αλιεύματα μηχανοτρατών βυθού, πελαγικών μηχανοτρατών, γρι-γρι, παραγαδιών επιφανείας, δραγών σκάφους και υδραυλικών δραγών εκφορτώνονται και να διατίθενται στο εμπόριο για πρώτη φορά μόνο στους εκάστοτε λιμένες που καθορίζονται από τα κράτη μέλη. "

H Γενική Διεύθυνση Βιώσιμης Αλιείας  του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος Και Ενέργειας   σε εφαρμογή αυτών των διατάξεων , επικαιροποίησε σήμερα το κατάλογο των καθορισμένων λιμένων εκφόρτωσης  αλιευμάτων ως εξής (ΑΔΑ: 6ΖΘΚ465ΦΘΗ-Τ32 ):

α) με την προσθήκη των λιμένων Αθερινόλακκος και Κουρεμένος,

β) με την αφαίρεση των λιμένων: Άβδηρων Ξάνθης, Αγ. Νικολάου Μεσσηνίας, Παλουκίου Αμαλιάδας, Καστριού Βιάννου, Λίμνης Ευβοίας.


Ο νέος κατάλογος ισχύει από την ημερομηνία ανάρτησής του.

Κατάλογος καθορισμένων λιμένων στο πλαίσιο εφαρμογής του Καν. (Ε.Κ.) 1967/2006 για την Εύβοια

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.