powered by Surfing Waves

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

Το ΚΚΕ ερωτά τον Κουρουμπλή πότε θα μπει σε λειτουργία το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ στο Μαντούδι

Το υποκατάστημα ΙΚΑ Μαντουδίου μεταφέρεται στο υποκατάστημα της Ιστιαίας στις 27/01/2014.


Οι  βουλευτές του ΚΚΕ Γ. Μαρίνος και Χ. Κατσώτης κατάθεσαν ερώτησηση τον Υπουργό Υγείας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων για το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ που  συστάθηκε  με το ΦΕΚ1224/Β΄/14.05.14.

Tο κείμενο της ερώτησης

Θέμα: Να λειτουργήσει στο Μαντούδι το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ.

Ακόμη περιμένουν στο Μαντούδι το Γραφείο Κοινωνικής Ασφάλισης ΙΚΑ. Ήδη από το καλοκαίρι (2014) έγιναν οι διαδικασίες για τη στέγαση του ΙΚΑ στο Μαντούδι.

Από τον Ιούνιο του 2014 έχει παραχωρηθεί χώρος από το Δήμο Μαντουδίου — Λίμνης — Αγίας Άννας. Έχει δημοσιευθεί το ΦΕΚ, έχουν υπογραφεί τα συμφωνητικά για την παραχώρηση του χώρου από το Δήμο και το ΙΚΑ και περιμένουν τους υπαλλήλους, που θα το στελεχώσουν.

Η περιοχή που καλύπτει ο δήμος έχει σήμερα από τα μεγαλύτερα ποσοστά ανεργίας στην Εύβοια. οι ασφαλισμένοι στο ΙΚΑ σήμερα ταλαιπωρούνται αφού είναι αναγκασμένοι να μετακινούνται στην Ιστιαία (75 χιλ.) για οποιοδήποτε πρόβλημα αντιμετωπίζουν ακόμη  και για την θεώρηση των βιβλιαρίων ασθενείας.


ΕΡΩΤΑΤΑΙ ο κ. Υπουργός:

Πότε θα στελεχωθεί το ΙΚΑ στο Μαντούδι με μόνιμους υπαλλήλους;
Πότε θα μπει σε λειτουργία το υποκατάστημα του ΙΚΑ στο Μαντούδι;

Οι βουλευτές



Γιώργος Μαρίνος

Χρήστος Κατσώτης


Διαβάστε επίσης


Υπεγράφη η σύσταση Γραφείου Κοινωνικής Ασφάλισης στο Μαντούδι. Τι θα κάνει;


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.