powered by Surfing Waves

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Απερρίφθη η μομφή κατά του δημάρχου για την ψήφο του στο ΔΣ του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ -Οι διάλογοι



 Η πλειοψηφία του Δημοτικού Συμβουλίου  καταψήφισε  την πρόταση μομφής που είχε κατατεθεί κατά του Δημάρχου  για υπέρβαση εξουσίας σχετικά με την ψήφο του στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ

Από τα πρακτικά της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου στις 6/2/15


Πριν από την συζήτηση των θεμάτων της ημερήσιας διάταξης οι τρεις  παρατάξεις της Αντιπολίτευσης(μείζονος κι ελάσσονος) ζήτησαν να συζητηθεί εκτάκτως το θέμα της ψήφου του Δημάρχου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ(Απόφαση 2/2015, Πρακτικό 1/29-01-2015). Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων
ΟΜΟΦΩΝΑ Α π ο φ α σ ί ζ ε ι την συζήτηση του θέματος και την εγγραφή του στα θέματα της ημερήσιας διάταξης.

Ο Πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου έδωσε το λόγο στον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης κ. Στεργίου Ιωάννη ,ο οποίος ανάφερε τα εξής:

Στεργίου Γιάννης: Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, Το συγκεκριμένο θέμα προτείνεται για συζήτηση στην σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μετά από κοινό αίτημα και των τριών παρατάξεων της αντιπολίτευσης.  Για το ιστορικό οφείλω να αναφέρω τα εξής:
Με την υπ΄αριθ. απόφαση 3/2014 το Δ.Σ. του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας, ενέκρινε την μετατροπή του φορέα σε Α.Ε. Στην συγκεκριμένη συνεδρίαση συμμετείχαν και οι εκπρόσωποι του Δήμου μας ο κ. Δήμαρχος και ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας κ. Κουτσουράς, οι οποίοι χωρίς καμία ενημέρωση, απόφαση, εξουσιοδότηση από το Δημοτικό
Συμβούλιο του Δήμου μας ψήφισαν υπέρ της μετατροπής του Φορέα σε Α.Ε.
Στην συνεδρίαση της12ης Δεκεμβρίου 2014 του Δημοτικού μας Συμβούλιου, μετά το υπ΄ αριθ. 69/17-11-2014 έγγραφο του Προέδρου του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ με το οποίο ζητούσε από τα Δημοτικά Συμβούλια των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας να λάβουν αποφάσεις περί μετατροπής του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ σε Α.Ε. καθώς και την έγκριση του καταστατικού της Α.Ε. έγινε συζήτηση του θέματος και το Δημοτικό Συμβούλιο με μεγάλη πλειοψηφία - είκοσι τέσσερεις (24) ψήφους έναντι τριών (3) - αποφάσισε την μη μετατροπή του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ σε Α.Ε. (Απόφαση 243/2014 Πρακτικό 19/12-12-2014 του
Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγίας Άννας).
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι με την δημοσίευση της απόφασης 2/2015, Πρακτικό 1/29-01-2015 του Δ.Σ. του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας με θέμα: «Διαπίστωση της τήρησης των προϋποθέσεων του άρθρου 16 παρ. 6 του Ν. 4071 για μετατροπή του Περιφερειακού Συνδέσμου
ΦοΔΣΑ σε ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α. σύμφωνα με τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και λήψη απόφασης για την έναρξη των διαδικασιών μετατροπής του ΦοΔΣΑ σε Α.Ε. των Ο.Τ.Α» με έκπληξη διαπιστώσαμε ότι ο κος Δήμαρχος ως
εκπρόσωπος του Δήμου μας ψήφισε υπέρ της μετατροπής του Φορέα σε Α.Ε. αγνοώντας παντελώς την 243/2014 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου  περιφρονώντας το κορυφαίο όργανο διοίκησης του Δήμου.

Καταχραζόμενος την εξουσία του Δημάρχου και εφαρμόζοντας το δόγμα του ενός ανδρός αρχή, ψήφισε για την έναρξη των διαδικασιών μετατροπής του Φορέα σε Α.Ε., γράφοντας στα παλαιότερα των υποδημάτων του την απόφαση του Δ.Σ. και ενεργώντας με βάση την δική του βούληση σαν να είναι ο Δήμος δική του επιχείρηση. Αγνοώντας τις υποχρεώσεις του που απορρέουν από το άρθρο 58 του Ν. 3852/2010 «Αρμοδιότητες Δημάρχου» και συγκεκριμένα από την παρ. 1β.
Τέτοιου είδους πρακτικές πλήττουν το κύρος του δημοτικού συμβουλίου, διαρρηγνύουν την συνοχή του οργάνου και οδηγούν στην απώλεια της εμπιστοσύνης του αποφασιστικού οργάνου που είναι το Δ.Σ. προς τον εκτελεστή των αποφάσεων που είναι ο Δήμαρχος.
Το θέμα είναι σοβαρό και δυσδιάστατο, η μία διάσταση είναι νομική η δε άλλη ηθική. Νομική γιατί παραβιάστηκε το νομικό πλαίσιο το οποίο καθορίζει τις αρμοδιότητες του Δημάρχου, και ηθική γιατί απαξίωσε και αγνόησε τόσο την συλλογική βούληση όσο και την λαϊκή.
Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θέλω να πιστεύω πως όλοι εμείς τα είκοσι τέσσερα (24) μέλη, της αντιπολίτευσης και της συμπολίτευσης του Δήμου μας ψηφίσαμε συνειδητά και με γνώμονα το συμφέρον του τόπου και των πολιτών που μας έχουν εμπιστευτεί να τους υπηρετούμε, την μη μετατροπή του Φορέα σε Α.Ε. και αυτή η θέση έπρεπε να ακουστεί να κατατεθεί και να ψηφιστεί
στην συνεδρίαση της 29ης Ιανουαρίου 2015 του Δ.Σ. του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ Στερεάς Ελλάδας από τον κ. Δήμαρχο.
Για τους παραπάνω λόγους και προς αποκατάσταση του κύρους του Δημοτικού Συμβουλίου, προτείνω προς το σώμα να πάρουμε την εξής απόφαση:
Η ψήφος του κ. Δημάρχου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ (Απόφαση 2/2015, Πρακτικό 1/29-01-2015) δεν εκφράζει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου μας το οποίο έχει αποφανθεί με μεγάλη πλειοψηφία 24 υπέρ και 3 κατά με την αριθ. 243/2014 απόφαση του για την μη μετατροπή του περιφερειακού ΦοΔΣΑ σε Α.Ε.

Παζάρας Βασίλειος (Ελάσσονος Αντιπολίτευσης) :Συμφωνώ με τον κ. Στεργίου ότι η στάση του κ. Δημάρχου θα έπρεπε να ήταν ότι ψηφίζει υπέρ της απόφασης που είχε πάρει το δημοτικό συμβούλιο για το συγκεκριμένο θέμα.
Αν ο συνάδελφος κ. Κουτσουράς παρευρισκόταν και ψήφιζε δεν θα του επέρριπτα καμία ευθύνη. Ο Δήμαρχος από τον νόμο υποχρεώνεται να υπερασπίζεται την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.

Λιαγκάκης Ευστάθιος: Θέλω να τονίσω ότι ποτέ σαν παράταξη δεν κινηθήκαμε κοιτώντας τον νόμο και δεν είχαμε ποτέ ευαγγέλιο το νόμο. Δε κινηθήκαμε ποτέ πειθαρχικά προς καμία κατεύθυνση μέχρι τώρα.
Τώρα όμως εγείρεται θέμα δεοντολογίας κι εμπιστοσύνης. Σ΄ αυτό το συμβούλιο εκφράζουμε διαφορετικές απόψεις αλλά όταν παίρνουμε μια απόφαση πρέπει να τηρηθεί. Έτσι λέει η δημοκρατία ή η όποια δημοκρατία του καθενός.
Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε να μην γίνει Ανώνυμος Εταιρεία και πώς ο Δήμαρχος ψήφισε στο διοικητικό συμβούλιο θετικά. Είμαι περίεργος να ακούσω την εξήγηση του κ. Δημάρχου. Συμφωνώ με την πρόταση του κ. Στεργίου το δημοτικό συμβούλιοσήμερα να πάρει απόφαση ότι η ψήφος του κ. Δημάρχου υπέρ της Ανωνύμου Εταιρείας δεν εκφράζει το δημοτικό συμβούλιο.
Κουτσουράς Σταύρος: Θέλω να καταθέσω την άποψη μου για να διευκολύνω την συζήτηση του θέματος. Σ΄ εκείνη την συνεδρίαση για προσωπικούς λόγους δεν μπόρεσα να παραστώ. Χαίρομαι για τις τοποθετήσεις των συναδέλφων.
Από τα είκοσι πέντε δημοτικά συμβούλια της περιφέρειας δέκα επτά -17- Δήμοι ψήφισαν υπέρ της μετατροπής σε Ανώνυμο Εταιρεία, έξη-6-κατά της μετατροπής και δύο-2-Δήμοι δεν έλαβαν απόφαση.Τα ποσοστά είναι 72,50% για να γίνει Ανώνυμο Εταιρεία ο ΦοΔΣΑ,21,32% για να παραμείνει ΝΠΔΔ κι ένα ποσοστό 6,18% δεν έχουν ακόμη ψηφίσει.
Αυτό σημαίνει ότι οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου καταμετρήθηκαν στο σύνολο τους και λειτούργησαν για να βγουν αυτά τα ποσοστά. Ο Δήμαρχος ή ο κάθε Δημοτικός σύμβουλος έχει προσωπική άποψη. Αυτό το δημοτικό συμβούλιο που έγινε την 29/1/2015 είχε σκοπό την «Διαπίστωση της τήρησης των προϋποθέσεων του άρθρ.16 παρ. 6 Ν.4071 για μετατροπή
του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ σε Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α σύμφωνα με τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και λήψη απόφασης για την έναρξη των διαδικασιών μετατροπής του Φορέα σε ΑΕ των ΟΤΑ».
Δεν είχε σκοπό αν τελικά θα λειτουργήσει το ποσοστό που έδωσαν τα δημοτικά συμβούλια. Αυτό ήταν δεδομένο. Τα δημοτικά συμβούλια ψήφισαν την μετατροπή σε Ανώνυμη Εταιρεία. Τα μέλη πήγαν για να συνεχίσουν τις διαδικασίες. Να επικαιροποιήσουν τις προτάσεις που προέκυψαν από τα
δημοτικά συμβούλια ,να συζητήσουν τις προτάσεις που προέκυψαν από τα Δημοτικά συμβούλια της Περιφέρειας και στη συνέχεια να ακολουθήσουν τις διαδικασίες μετατροπής.

Ψαρρού Ελπίδα: Ποιος ο λόγος να καθόμαστε από τις έξη το απόγευμα μέχρι τα μεσάνυχτα να παίρνουμε αποφάσεις αφού ο Δήμαρχος ισχυρίζεται ότι εκπροσωπεί καλλίτερα από όλους μας τα συμφέροντα του τόπου στο ΦοΔΣΑ.
Δεν πήραμε μια απόφαση; Δεν έχουμε εκλεγεί από τους δημότες μας; Οι αποφάσεις οι δικές μας δεν μετράνε για τον Δήμαρχο που ο ρόλος του είναι να εκπροσωπεί το δημοτικό συμβούλιο;
Για μένα είναι προσβλητικό. Σε κάποια άλλη απόφαση που θα πάρουμε θα ισχύσει ή απόφαση μας ή η κρίση του Δημάρχου;

Καντζούρας Ιωάννης: Η αρίθμ. 2/2015 απόφαση ΦοΔΣΑ λέει ξεκάθαρα: «Διαπίστωση της τήρησης των προϋποθέσεων του άρθρ.16 παρ. 6 Ν.4071 για μετατροπή του Περιφερειακού Συνδέσμου ΦοΔΣΑ σε Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α σύμφωνα με τις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και λήψη απόφασης για την έναρξη των διαδικασιών μετατροπής του Φορέα σε ΑΕ των ΟΤΑ». Θεωρώ την απόφαση άκυρη. Η πρόταση των τριών παρατάξεων της μειοψηφίας συν την άποψη του κ. Λιαγκάκη Ευσταθίου , ότι η ψήφος του κ.
Δημάρχου υπέρ της Ανωνύμου Εταιρείας δεν εκφράζει το δημοτικό συμβούλιο αποτελεί λόγος ακύρωσης . Δεν μεταφέρθηκε η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου όπως έπρεπε από τον κ. Δήμαρχο.

Φλώκου-Κωνσταντάκη Σοφία: Ο Δήμαρχος είπε ότι εμείς οι είκοσι τέσσερες που πήραμε την αρνητική απόφαση δεν στηρίζουμε τον Δήμου μας αλλά ο Δήμαρχος θα συνεχίζει να τον στηρίζει.Τότε να πάμε σπίτια μας και να μείνει μόνος του για να διοικήσει το Δήμο.


Το λόγο στη συνέχεια πήρε ο κ. Δήμαρχος ,ο οποίος αναφερόμενος στο θέμα είπε:
«Φαίνεται ότι κάποιοι δεν έχουν καταλάβει τίποτε. Ούτε το ρόλο του δημοτικού συμβουλίου, ούτε το ρόλο του Δημάρχου. Ο ομιλών έχετε κατανοήσει ότι σέβεται απολύτως τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και όχι μόνο του δημοτικού συμβουλίου αλλά και των μελών της πλειοψηφίας
που εκφράζω. Είμαστε ο μοναδικός συνδυασμός που δεν πηγαίνει μπουλούκι, ναι ή όχι, αλλά ελεύθερα ο καθένας ψηφίζει όπως αντιλαμβάνεται τα πράγματα και θεωρώ ότι είναι μεγάλη μου τιμή αυτό που εμπνευσμένα όλοι μας λειτουργούμε με αυτό τον τρόπο.
Επικαλείται ο κ. Στεργίου Ιωάννης, ως εισηγητής του θέματος, ότι εκφράζει σύσσωμη επί λέξη την αντιπολίτευση, το χειροκροτώ και χαίρομαι που όλη η αντιπολίτευση πλέον είναι ένα πράγμα κι εύχομαι να μείνουν ενωμένοι σε όποιο πόνο τους συνδέει. Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου όπως αυτή υπερψηφίστηκε με ισχυρή πλειοψηφία ,τέθηκε υπόψη κι αποφασίσθηκε στο σύνολο της Περιφέρειας με περισσότερο από 70% να πάνε στη πλευρά της Ανωνύμου Εταιρείας μειοψηφούντος και του δικού μας Δήμου. Αυτό το γεγονός δεν μπορεί κανείς να το αμφισβητήσει. Μετά από αυτό σύμφωνα με τον Ν. 4071/12 αφού κρίθηκε αν θα πάμε σε σύνδεσμο ή Ανώνυμο Εταιρεία συνεχίζονται οι εργασίες για την ολοκλήρωση της διαδικασίας και πλέον συμμετέχουν τα μέλη του ΦοΔΣΑ .Ως μέλος του ΦοΔΣΑ έχω την υποχρέωση να στηρίζω τα συμφέροντα του Δήμου ,στα πλαίσια του Νόμου και καμία σχέση δεν έχει το δημοτικό συμβούλιο για την όποια θέση θα πάρω ως μέλος του ΦοΔΣΑ. Σας βεβαιώνω με υπευθυνότητα ,ότι θα παίρνω αποφάσεις στηρίζοντας τα συμφέροντα του Δήμου νόμιμα και ουδέποτε παράνομα. Θα γίνουν πολλές συνεδριάσεις του ΦοΔΣΑ θα ερχόμαστε να ρωτάμε το δημοτικό συμβούλιο για το τι θα απαντάμε. Ποιο είναι το νόημα του διοικητικού συμβουλίου του ΦοΔΣΑ δεν το έχετε καταλάβει κι επιμένω ότι μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι δεν το έχετε καταλάβει.  Η αρμοδιότητα του δημοτικού συμβουλίου τελείωσε .Αποφανθήκατε όχι, είμαστε μειοψηφία του 20%.Το 70% αποφάσισαν. Θα στηρίξω τα συμφέροντα του Δήμου και ποτέ δεν σημαίνει ότι θα είμαι αρνητικός ή θετικός σε οποιαδήποτε πρόταση ή συζήτηση γίνει στο ΦοΔΣΑ. Όπου χρειάζεται από το νόμο απόφαση του δημοτικού συμβουλίου θα τηρήσω τις δημοκρατικές διαδικασίες. Όσον αφορά το γεγονός ότι επιχειρείτε να δημιουργήσετε συκοφάντηση σε βάρος μου ή να αποδοθούν ευθύνες, διευκρινίζω ότι το δημοτικό συμβούλιο δεν είναι πειθαρχικό όργανο. Σας προκαλώ εάν νομίζετε ότι έχω διαπράξει οτιδήποτε παράνομο ή παράτυπο να εφαρμόσετε τις διατάξεις που προβλέπονται .Τέτοιες μεθοδεύσεις δεν θα περάσουν ποτέ. Είμαι ελεύθερος και δεν έχω καμία κομματική πειθαρχία να μου επιβληθεί. Θα υπερασπιστώ τα συμφέροντα του Δήμου στο ΦοΔΣΑ ,του οποίου το ρόλο δεν έχετε καταλάβει. Προσωπικά δεν έκρινα τι αποφασίσατε. Σκεφθείτε το 73% σκεφθείτε και τον δικό μας Δήμο».

Ο δημοτικός σύμβουλος κ. Στεργίου Ιωάννης στη συνέχεια ζήτησε το λόγο και είπε:
«Για την αποκατάσταση της αλήθειας στη συγκεκριμένη συνεδρίαση οι εκπρόσωποι των Δήμων που δεν ψήφισαν την μετατροπή του ΦοΔΣΑ σε Ανώνυμη Εταιρεία έμειναν πιστοί στις αποφάσεις των δημοτικών τους συμβουλίων. Ο Δήμος μας έκανε την εξαίρεση και ψήφισε θετικά. Ειπώθηκε ότι δεν έχουμε κατανοήσει το ρόλο του ΦοΔΣΑ .Το καταστατικό της Α.Ε έχει φροντίσει να μην λαμβάνονται υπόψη οι αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων.
Οφείλατε να πάτε στη συνεδρίαση με σημαία την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου και να την υποστηρίξετε. Είχατε άλλη εντολή από το δημοτικό συμβούλιο κι άλλα πράξατε. Οι συνάδελφοι της πλειοψηφίας να σκεφτούν αν είναι σύμφωνοι με αυτή την ενέργεια άλλα να ψηφίζουν και να γίνονται άλλα.

Στέφου Κυριακή: Το δημοτικό συμβούλιο πήρε απόφαση και κατά την άποψη μου ως εκτελεστικό όργανο έπρεπε να την υπερασπιστεί στην συνεδρίαση του ΦοΔΣΑ. Δεν θα βρισκόταν εκεί να πάρει απόφαση που αφορούσε τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ.Αννας αν δεν ήταν Δήμαρχος Που εκλέχθηκε να υπερασπίζει τις αποφάσεις του Δ.Σ έστω κι αν είναι αντίθετες με τις προσωπικές του απόψεις.

Σκομπρής Νικόλαος: Δεν είμαι δικηγόρος ή νομικός για να κρίνω. Από αυτά που καταλαβαίνω από τα λεγόμενα του Δημάρχου νόμιμα πήρε την απόφαση που πήρε. Ότι είναι νόμιμο όμως δεν είναι και ηθικό. Θα προτιμούσα ή απόφαση του Δημάρχου να ήταν σύμφωνη με την απόφαση του δημοτικού
συμβουλίου.

Λιαγκάκης Ευστάθιος: Δήμαρχε το ότι είχες αντίθετη άποψη από το δημοτικό συμβούλιο φάνηκε από την αρχή. Η εισήγηση που έκανες ήταν να γίνει Ανώνυμος Εταιρεία και καλά έκανες. Το δημοτικό συμβούλιο όμως είχε διαφορετική άποψη και όταν πήγες στη συγκεκριμένη συνεδρίαση θα έπρεπε να υποστηρίξεις την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Το τι θα κάνεις από εκεί και πέρα έχει φροντίσει γι΄ αυτό ο νομοθέτης ,να μην δίνεις λογαριασμό σε κανέναν ,ούτε εσύ ούτε οι άλλοι Δήμαρχοι .Δεν θα παίρνουμε χαμπάρι τι γίνεται απλά θα μας έρχονται οι αποφάσεις. Όφειλες όμως να υποστηρίξεις την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου.
Η Περιφέρεια είναι αυτή που φτιάχνει την Ανώνυμη Εταιρεία, αυτή είναι που δίνει λόγο στα μεγάλα συμφέροντα. Δεν πρόκειται να αναζητήσω το δίκιο μου στην Περιφέρεια. Θέλω όμως να το βρω εδώ μέσα και δεν θέλω να παραποιούνται αυτά που ξέρω κι αυτά που καταλαβαίνω.


Το δημοτικό συμβούλιο ύστερα από διαλογική συζήτηση κι ανταλλαγή απόψεων κι αφού έλαβε υπόψη την πρόταση της μείζονος κι ελάσσονος Αντιπολίτευσης η οποία διατυπώνεται ως εξής:
«Η ψήφος του κ. Δημάρχου στο Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού ΦοΔΣΑ (Απόφαση 2/2015, Πρακτικό 1/29-01-2015) δεν εκφράζει το ΔημοτικόΣυμβούλιο του Δήμου μας το οποίο έχει αποφανθεί με μεγάλη πλειοψηφία 24 υπέρ και 3 κατά με την αριθ. 243/2014 απόφαση του για την μη μετατροπή του περιφερειακού ΦοΔΣΑ σε Α.Ε».
ΚΑΤΑ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ 15 υπέρ / 9 κατά Αποφασίζει
Απορρίπτει την πρόταση της μείζονος κι ελάσσονος αντιπολίτευσης.
Μειοψηφούντων των δημοτικών συμβούλων κ.κ Στεργίου Ιωάννη,Στέφου Κυριακής, Καντζούρα Ιωάννη,Ψαρρού Ελπίδας,Φλώκου –Κωνσταντάκη Σοφίας, Κανελλόπουλου Ιωάννη, Μουργιά Ιωάννη, Παζάρα Βασιλείου, Λιαγκάκη Ευσταθίου



Διαβάστε επίσης



22 δήμοι αποφάσισαν την δρομολόγηση της μετατροπής του Περιφερειακού Συνδέσμου Φο.Δ.Σ.Α Στερεάς σε Ανώνυμη Εταιρεία των Ο.Τ.Α.



"Πέρασε" η μετατροπή του Περιφερειακού ΦΟΔΣΑ σε Α.Ε. (video). Η πρόταση είχε καταψηφιστεί από το δήμο μας.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.