powered by Surfing Waves

Παρασκευή 13 Μαρτίου 2015

Προκηρύχθηκε η δημοπρασία για το έργο αντιπυρικής προστασίας των δημοτικών δασών μας, αξίας 470 χιλ. Ευρώ


Η δημοπρασία θα διενεργηθεί την Τρίτη 14– 04– 2015 και ώρα 10:00 στα γραφεία του Δήμου Μαντουδίου-Λίμνης-Αγίας Άννας. Ο  προϋπολογισμός του έργου είναι 469.877,78 Ευρώ.

Το έργο συμπεριλαμβάνει τις παρακάτω εργασίες:
Η κατασκευή συνολικά τεσσάρων (4) υδατοδεξαμενών στις θέσεις ‘Άγιος Αθανάσιος’ του Δημοτικού κατά νομή δάσους Λίμνης, ‘Μαντέμια’ του Δημοτικού κατά νομή δάσους Μουρτιά, ‘Σταυρός’ του Δημοτικού δάσους Κηρίνθου και ‘Παναγιά’ του Δημοτικού κατά νομή δάσους Πηλίου για την πλήρωση με νερό των πυροσβεστικών οχημάτων σε περίπτωση πυρκαγιάς, η συντήρηση των υπαρχουσών αντιπυρικών ζωνών, ο καθαρισμός της παρεδάφιας βλάστησης εκατέρωθεν των δασικών δρόμων που διέρχονται μέσα από τα δημοτικά δάση, με σκοπό τη δημιουργία στεγασμένων αντιπυρικών ζωνών, που θα συμβάλλουν στην καλύτερη αντιπυρική προστασία των δασών, η τοποθέτηση ικανοποιητικού αριθμού ξύλινων στεγάστρων (κιόσκι) σε κατάλληλες θέσεις μέσα στα δάση, τα οποία θα λειτουργήσουν ως παρατηρητήρια με σκοπό την επιτήρηση των δασών και η σήμανση των κεντρικότερων δασικών δρόμων.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου ορίζεται σε διακόσιες σαράντα (240) ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης

Οί όροι της δημοπρασίας


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.