powered by Surfing Waves

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2015

“Ανοιχτά την Κυριακή” μόνο με απόφαση δήμων και εμπορικών συλλόγων

Περισσότερη αυτορρύθμιση και μικρότερη συμμετοχή του κράτους σε ό,τι αφορά τη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων τις Κυριακές επιδιώκει η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας, Ναυτιλίας και Τουρισμού, η οποία επεξεργάζεται αλλαγές στον υφιστάμενο νόμο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κεντρικά θα καθορίζεται η λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων μόνο τρεις Κυριακές τον χρόνο, ενώ για τις υπόλοιπες θα αποφασίζουν, αναλόγως με τις ανάγκες και τις συνήθειες της τοπικής κοινωνίας και των επιχειρήσεων, οι περιφέρειες σε συνεργασία με τους τοπικούς εμπορικούς συλλόγους και τους οικείους δήμους.

Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα από την Καθημερινή:















Πηγή: Καθημερινή

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.