powered by Surfing Waves

Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Ανεπίτρεπτα περιφρονητική προς τους κατοίκους της Κηρίνθου η συμπολίτευση του Δήμου στο θέμα του νερού.



Σε ρεπορτάζ του, ο  Παλμός της Β.Ε.,  φέρνει στην  επιφάνεια  τι έγινε μετά την αποχώρηση της αντιπολίτευσης από την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου στις 28/12/13 για το  νερό της Κηρίνθου.  Οι δυο παρατάξεις της αντιπολίτευσης έκαναν  αίτηση  για ειδική έκτακτη σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου για το νερό  της Κηρίνθου στο Μαντούδι για να διευκολυνθούν στην μετακίνηση οι κάτοικοι της Κηρίνθου. Για να γίνει έκτακτη συνεδρίαση χρειάζεται αίτηση απο  το ένα τρίτο (1/3)  τουλάχιστον  των μελών του συμβουλίου, δηλαδή αίτηση από 9 συμβούλους.  Το προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου αντί να ορίσει ειδική συνεδρίαση έβαλε το θέμα στην ημερήσια διάταξη  τακτικής συνεδρίασης του Δ.Σ.

Το αίτημα της αντιπολίτευσης δεν ικανοποιήθηκε, και η αντιπολίτευση αποχώρησε από την συνεδρίαση του Δ.Σ. στις 28/12/13.  Μετά την αποχώρηση της αντιπολίτευσης, η συμπολίτευση  ξεχνώντας ότι ο κύριος λόγος  ύπαρξης της  δημοτικής αρχής  είναι να υπηρετεί τις ανάγκες  του πολίτη, ασχολήθηκε με τα πάντα εκτός τις ανάγκες των πολιτών της Κηρίνθου.

 Οι κάτοικοι της  Κηρίνθου εγκαταλειμμένοι από την Δημοτική Aρχή που δεν θέλει να τους ακούσει  και να απαντήσει στα ερωτήματα τους  για το πρόβλημα του νερού , θα πρέπει  έμειναν έκπληκτοι  με το τι είπε  η  συμπολίτευση  σε αυτή την συνεδρίαση.

Το ρεπορτάζ του  Παλμός της Β.Ε. για τα όσα ειπώθηκαν είναι αποκαλυπτικό για την αναλγησία και την αυτολατρία της δημοτικής αρχής.


Οι κκ. Στέφου και Τσούμαρης  με μια "άλλη προσέγγιση" προς το πολίτη, επιμένουν να έρθουν οι κάτοικοι της Κηρίνθου στην Λίμνη και όχι να πάει  το συμβούλιο  στο Μαντούδι.

Ο κ. Στεργίου  έκρινε ότι το θέμα δεν είναι  επί της ουσίας, γίνεται για εντυπωσιασμούς.

Ο κ. Δράκος υπενθύμισε ότι έχουν γίνει μηνύσεις κατά παντός  που έχει εκφράσει δημόσια αμφιβολίες για την ποιότητα των νερών της Κηρίνθου. Θα μηνύσουν άραγε και την Δ/νση Δημόσιας Υγείας Εύβοια  για το  αρνητικό πόρισμα της για τα νερά της Κηρίνθου;

Ο κ. Ψαρρός  κατηγορεί  την αντιπολίτευση ότι έχει πλαστογραφήσει τις υπογραφές των συμβούλων που ζήτησαν την έκτακτη συνεδρίαση  και ισχυρίζεται ότι έχει αναλύσεις των νερών από τις 19/11/13.

Ο κ. Τσούμαρης  σε ρόλο δικαστή  ζητά να στείλουν όλη την αντιπολίτευση στον εισαγγελέα για εμπαιγμό του δημοτικού συμβουλίου!.

Ο κ. Καντζούρας είναι σίγουρος ότι οι κ. Χαλιουλιας και Ιωσήφ Ανδρίτσος της "αντιπολίτευσης"  δεν έχουν υπογράψει αίτηση για  έκτακτη συνεδρίαση. Έκανε λόγο για επικυρωμένες  υπογραφές.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά με τις ανησυχίες και τα αιτήματα των κατοίκων της Κηρίνθου; Απολύτως  καμία, η συμπολίτευση αντί να καθαρίσει το όνομα της  και τις αμφιβολίες των κατοίκων  αν έχει τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι έχει, δείχνει να φοβάται μια τέτοια συνεδρίαση  και τρενάρει το θέμα.

Η ελάσσων αντιπολίτευση έβγαλε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει την στάση της συμπολίτευσης


Περισσότερες λεπτομέρειες  θα βρείτε στο Παλμό της Β.Ε.


Διαβάστε επίσης


Ζητά άμεση διακοπή υδροδότησης της Κηρίνθου και στον Εισαγγελέα στέλνει τον Ψαρρό η Δ/νση Υγείας της Περιφέρειας

Δ/νση Δημόσιας Υγείας: Μην πίνετε νερό Κηρίνθου. Σκουριασμένες σωλήνες και λάσπες σε δεξαμενές ύδρευσης

Υπουργείο Υγείας: Ακατάλληλο για πόση το νερό Κηρίνθου

Ασυμμάζευτος ο Ψαρρός. Συνεχίζει να μην εκτελεί τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και της Υπηρεσίας Δημόσιας Υγείας

Απάντηση Στυλιανίδη στο ΚΚΕ για το νερό Κηρίνθου. Ψαρρός: "Κατευθυνόμενες από εξωθεσμικά πρόσωπα οι ενέργειες της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας"

Ανεμώλια έπη Καντζούρα: "Σκευωρία το νερό Κηρίνθου",

Ο Ψαρρός καταθέτει μήνυση κατά παντός υπευθύνου για παραπληροφόρηση και δυσφήμιση του τόπου σε σχέση με το πόσιμο νερό της Κηρίνθου.

Βίντεο: Το βιολί του ο Ψαρρός για το νερό της Κηρίνθου.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.