powered by Surfing Waves

Τρίτη 14 Ιανουαρίου 2014

Καντζούρας: Όλη η περιοχή του Μαντουδίου ανάσανε.... "


To φορτηγό  Kaptan Hilmi III Τουρκικής σημαίας  και χωρητικότητας 2.153 κόρων,  ανεχώρησε από το Κυμάσι στις 13/1/14 με προορισμό την Ανκόνα της Ιταλίας

Φορτηγό πλοίο έκανε την εμφάνιση του χθές 12/1/14 στο λιμάνι Μαντουδίου. Σύμφωνα με πληροφορίες φόρτωσε 2500 τόνους λευκόλιθο με προορισμό την Ιταλία.  Το περιστατικό φωτογραφήθηκε (από φωτογράφο που χρησιμοποιεί ο δήμος) και έδωσε την ευκαιρία στον κ. αντιδήμαρχο Γιάννη Καντζούρα να κάνει την παρακάτω οικεία  σε πολλά αυτιά  δήλωση:
"Ελπίδα για ανάπτυξη στο Μαντούδι. Μετά από 23 χρόνια είδαμε στο λιμάνι Μαντουδίου να φορτώνει καράβι για Ιταλία  με λευκόλιθο που επεξεργάστηκαν οι εργαζόμενοι της ΤΕΡΝΑ(πρώην Σκαλιστήρι). Όλη η περιοχή του Μαντουδίου ανάσανε και έδωσε ελπίδα προοπτικής και ανάπτυξης ώστε να ξεφύγει η περιοχή από την φτώχεια, την ανεργία και την μιζέρια και να εργαστούν οι νέοι. Ο Δήμος είναι αρωγός σε τέτοιου είδους ανάπτυξη"

Evianews

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.