powered by Surfing Waves

Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2013

Βίντεο: Το βιολί του ο Ψαρρός για το νερό της Κηρίνθου.

  Επίθεση στους φορείς και τον προϊστάμενο της Δ/νσης Υγιειονομικού Ευβοίας

Το  Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 11 π.μ θα συνεδρίασει στην Λίμνη το Δημοτικό Συμβούλιο με θέμα  το πρόβλημα του νερού ύδρευσης της Κηρίνθου που φέρνει στο συμβούλιο η αντιπολίτευση. Πριν την συνεδρίαση αξίζει να δείτε το απόσπασμα απο το Δημοτικό Συμβούλιο της 11/12/13  που έχει αναρτηθεί στην σελίδα facebook του kireas.org.

Στο βίντεο ο αμετανόητος κ. Ψαρρός όχι μόνο δεν αναλαμβάνει το μερίδιο των ευθυνών του αλλά με αγριοφωνάρες επιτίθεται στον κ. Λαγό, τον προϊστάμενο της Δ/νσης Δημόσιας Υγιεινής της Περιφέρειας, την κίνηση κατοίκων της Κηρίνθου, τον kireas.org και  την αντιπολίτευση. Απολαύστε τους.


0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.