powered by Surfing Waves

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Γιατί η προσφυγή των φορέων στο ΣτΕ ενάντια στην ΒΙΠΕ είναι θέμα για το Δημοτικό Συμβούλιο

Τι μαγειρεύουν πάλι;  
Πιθανόν μια εκ των υστέρων απόφαση  του Δημοτικου Συμβουλίου υπέρ της ΒΙΠΕ για προλάβουν  να την στείλουν στο ΣτΕ πριν την εκδίκαση της υπόθεσης.



Ανακοινώθηκε η ημερήσια διαταξη της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου που θα γίνει το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014 στις 12 το μεσημέρι στην Λίμνη.

Το τελευταίο θέμα της ημερησιας διάταξης είναι  η συζήτηση "Έγγραφο του Συμβουλίου Επικρατείας προς τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας ,προσφυγής Δημοτικών Συμβούλων, δημοτών και Συλλόγων περί ακυρώσεως της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Φ/Α.5.33/150898/945/21-12-2012(ΦΕΚ Β΄3540/31-12-2012) «Έγκριση ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Τύπου Α’ Μαντουδίου(ΕΠ.ΠΑ Μαντουδίου)στη θέση Φούρνοι Μαντουδίου –Λίμνης-Αγ. Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας»"

Το ερώτημα είναι τι δουλειά έχει το Δημοτικό Συμβουλιο  σε έγγραφο του ΣτΕ για μια προσφυγή που κατευθύνεται όχι προς το δήμο αλλά προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και τα συναρμόδια υπουργεία  που υπέγραψαν την έγκριση της ΒΙΠΕ.  Προφανώς προσπαθούν να εκμαιεύσουν εκ των υστέρων  μια απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ της ΒΙΠΕ   να την στείλουν στο ΣτΕ λίγες μέρες πριν την εκδίκαση της υπόθεσης. Μέχρι σήμερα δεν υπάρχει απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου υπέρ της ΒΙΠΕ και σίγουρα η παράταξη του κ. Ψαρού θα χρησιμοποιήσει το πρόσχημα κάποιου άσχετου εγγράφου του ΣτΕ  για να παγιδεύσει το Δημοτικό Συμβούλιο σε μια απόφαση.


Το Δημοτικό Συμβούλιο επίσης θα ασχοληθεί και με το καθιερωμένο υπέρτατης προεκλογικής σημασίας  θέμα  "Πρόσληψη προσωπικού κατεπειγουσών αναγκών".

Στις 25.1.14 θα συζητηθούν τα πιο κάτω θέματα:

  1. Ορισμός ειδικού γραμματέα δημοτικού συμβουλίου
  2. Παράδοση έκθεσης συγχώνευσης των Δημοτικών Κοινωφελών Επιχειρήσεων Κηρέως και Νηλέως
  3. Ορισμός εκπροσώπου για συγκρότηση επιτροπής χαρακτηρισμού χώρων αιγιαλού και παραλίας ως Πολυσυχνάστων
  4. Σχέδιο ενεργειών αντιμετώπισης περιστατικών ρύπανσης
  5. Ορισμός μελών γνωμοδοτικής επιτροπής για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετερώσεως ναυαγίων ή πλοίων
  6. Ορισμός μελών επιτροπής η οποία εξετάζει τα είδη και τον αριθμό εκμισθουμένων θαλασσίων μέσων αναψυχής, την οριοθέτηση διαύλου για μηχανοκίνητα εκμισθούμενα θαλάσσια μέσα αναψυχής και άλλα συναφή θέματα
  7. Εγγραφή Δήμου ως συνδρομητή στην ΔΗΜΟΣ ΝΕΤ ΕΠΕ (Τράπεζα Ηλεκτρονικών Πληροφοριών)
  8. Έγκριση πρακτικού κλήρωσης για την ανάδειξη μελών επιτροπών έτους 2014
  9. Συγκρότηση επιτροπής του άρθρου 41 Ν.1249/82
  10. Συγκρότηση Επιτροπής Συμβιβαστικής Επίλυσης φορολογικών Διαφορών έτους 2014.
  11. Έγκριση και παραλαβή μελετών «Οριστική μελέτη για την μελέτη με τίτλο «Μελέτη Αποχέτευσης Λυμάτων Οικισμού Αγκάλης δ.δ Αγίας Άννας»
  12. Έγκριση μελέτης και τρόπος εκτέλεσης του έργου «Επέκταση φωτισμού από θέση Μουριές έως το συνεταιρισμό Ροβιών»
  13. Τροποποίηση της αρίθμ. 296/2013 απόφασης δημοτικού συμβουλίου με θέμα: Σύμβαση παροχής αντισταθμιστικών ωφελειών για παραχώρηση χρήσης γης 49ετούς χρονικής διάρκειας»
  14. Συμμετοχή και έγκριση υποβολής χρηματοδότησης στο Ε.Π. «Ψηφιακή Σύγκλιση στα πλαίσια της πρόσκλησης 59/24-12-2013 του ΕΦΔ ΕΕΤΑΑ και ορισμός υπευθύνου πράξης»
  15. Έγκριση τεχνικού προγράμματος ΔΕΥΑΜΛΑ οικονομικού έτους 2014
  16. Έγκριση προϋπολογισμού ΔΕΥΑΜΛΑ οικονομικού έτους 2014
  17. Πρόσληψη προσωπικού κατεπειγουσών αναγκών
  18. Διάθεση πιστώσεων προϋπολογισμού έτους 2014 για εθνικές –τοπικές εορτές και πολιτιστικές εκδηλώσεις
  19.   Αναμόρφωση προϋπολογισμού
  20. 2Έγγραφο του Συμβουλίου Επικρατείας προς τον Δήμο Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας ,προσφυγής Δημοτικών Συμβούλων, δημοτών και Συλλόγων περί ακυρώσεως της Κοινής Υπουργικής Απόφασης Φ/Α.5.33/150898/945/21-12-2012(ΦΕΚ Β΄3540/31-12-2012) «Έγκριση ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Τύπου Α’ Μαντουδίου(ΕΠ.ΠΑ Μαντουδίου)στη θέση Φούρνοι Μαντουδίου –Λίμνης-Αγ. Άννας της Περιφερειακής Ενότητας Εύβοιας»
                                    

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.