powered by Surfing Waves

Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

Tον Μάρτιο οι πρώτοι διαγωνισμοί για 3.000 νέα σημεία free wifi





Εντός Μαρτίου αναμένεται να βγουν στον αέρα οι πρώτοι διαγωνισμοί για την εγκατάσταση 3.000 νέων σημείων δωρεάν ασύρματου ίντερνετ (free wifi) στους Δήμους, στο πλαίσιο της δέσμευσης του πρωθυπουργού για δωρεάν wifi σε όλη τη χώρα.

Όπως αναφέρουν Τα Νέα της Τρίτης, ήδη οι δήμοι έχουν στείλει τις απαντήσεις τους με τα σημεία όπου μπορεί να τοποθετηθεί δωρεάν ασύρματο ίντερνετ και η ΓΓ Επικοινωνιών του υπουργείου Μεταφορών επεξεργάζεται τα στοιχεία.

Θα ακολουθήσουν επτά διαγωνισμοί, ένας ανά Αποκεντρωμένη Διοίκηση με το έργο να χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα της Ψηφιακής Σύγκλισης.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.