powered by Surfing Waves

Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

Δεν τρέχει κάστανο: Τροποποίηση σύμβασης βαφτίζεται η παραποίηση των πρακτικών

  


Πως θα αντιδράσει η αντιπολίτευση;

Στις 27/12//13  με έγγραφο του ο Συνεταιρισμός Μαντουδίου επιβεβαίωσε ότι υπήρξε αλλοίωση των πρακτικών του Δημοτικού Συμβουλίου για τα αντισταθμιστικά οφέλη της παραχώρησης του χώρου της Αρχαίας Κηρίνθου. Το έγγραφο του Συναιτερισμού  δεν άφηνε περιθώρια για παρερμηνείες όταν έλεγε "Υπενθυμίζουμε ότι αντίγραφο της Απόφασης της Γ.Σ. του Συνεταιρισμού μας κατατέθηκε στα πρακτικά και αναγνώστηκε στο Δ.Σ. απο την πρόεδρο Κα Στέφου και οι όροι της έγιναν ομόφωνα αποδεκτοί από το Σώμα οπως παρακάτω".

Η αλλοίωση των πρακτικών είναι ένα σοβαρό αδίκημα με πειθαρχικές και ποινικές ευθύνες, δεν αρκεί ένα «συγνώμη, κάναμε λάθος».


Το Ε.Β. είχε τότε θέσει το ερώτημα  Θα τιμωρηθεί κανείς; θα αντιδράσει η αντιπολίτευση;

Η  απάντηση  ήρθε σήμερα με την ανακοίνωση  της ημερήσιας διάταξης της  τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου  το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014.

Στην συνεδρίαση αυτή  θα συζητηθούν η  "τροποποίηση της αρίθμ. 296/2013 απόφασης δημοτικού συμβουλίου με θέμα: Σύμβαση παροχής αντισταθμιστικών ωφελειών για παραχώρηση χρήσης γης 49ετούς χρονικής διάρκειας»" και  ο "ορισμός ειδικού γραμματέα δημοτικού συμβουλίου".

Δεν τιμωρείται κανένας και δεν παραιτείται κανένας για λόγους ευθιξίας. Απομένει να δούμε την θέση της αντιπολίτευσης

Αυτή είναι η δημοκρατία στο δήμο μας. Αυθαίρετη και ανεξέλεγκτη δράση.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.