Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015

Ο πόλεμος εναντίον του Καλυβιώτη ζημιώνει το Δήμο με 50.000 Ευρώ

50.000 ευρώ πρόστιμο καλείται να πληρώσει ο δήμος για το ξήλωμα του παραπάνω ξυλόδρομου στην παραλία της Αγίας Άννας


Πριν ακόμη δημοσιευθεί στο Διαύγεια,  υπόγειοι κύκλοι έσπευσαν  να δημοσιοποιήσουν την νίκη τους εναντίον του κ. Καλυβιώτη. Μια νίκη που θα κοστίσει στους δημότες του οικονομικά εξαθλιωμένου δήμου μας 50.000 ευρώ.  Πρόκειται για πρόστιμο της Υπηρεσίας Δημοσίας Περιουσίας της Περιφέρειας  εναντίον του δήμου μας για το ξήλωμα  του αποσαθρωμένου ξυλόδρομου της παραλίας της Αγίας Άννας. Η διοχέτευση του "χαρμόσυνου" νέου με την μορφή φωτοτυπίας έγινε μέσω τοπικού μπλόγκ που χρησιμοποιείται για την «διαρροή»  αιτήσεων προς το δήμο του κ. Ψαρρού και κ. Μάρκου.  Στο ίδιο μπλογκ δυο εβδομάδες μετά την αποστασία των 9 συμβούλων από το συνδυασμό του κ. Καλυβιώτη  είχε διοχετευθεί και η φωτοτυπία της καταγγελίας προς τον Εισαγγελέα Πλημ/κων Χαλκίδας και την  Κτηματική Υπηρεσία για το ξήλωμα του ξυλόδρομου από την  άγνωστη πρωτοεμφανιζόμενη ομάδα  "Ενεργών Πολιτών της Αγίας Άννας"  στις 18/6/15.

Ο κ. Μάρκου με μάρτυρες τους κ. Στεργίου, Καντζούρα και 2 αποστάτες  στις 6-11-15  έκανε  αναφορά-καταγγελία προς την Εισαγγελία Πλημ/κών Χαλκίδος εναντίον του κ. Καλυβιώτη ανάμεσα στα άλλα και για το ξήλωμα εν λόγω ξυλόδρομου  της παραλίας της Αγίας Άννας. Η φωτοτυπία της αναφοράς-καταγγελίας «διέρρευσε» πάλι μέσα από το ίδιο μπλόγκ  γεγονός πού δημιουργεί υπόνοιες για  συγκοινωνούντα δοχεία.


Για την ιστορία ο επικίνδυνος για τους διαβάτες αποσαρθρωμένος ξυλόδρομος στην παραλία της Αγία Άννας ξηλώθηκε από το δήμο  στις  11 με 15 Ιουνίου 2015 κατ’ εκτέλεση  μιας παλιάς απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου(αποφ. 23/2012). 

Στις 18/6/15 έγινε η ανώνυμη καταγγελία της άγνωστης ομάδας των "Ενεργών Πολιτών της Αγίας Άννας"  εναντίον του κ. Καλυβιώτη  και του κ. Χαλιούλια προς τον Εισαγγελέα Πλημ/κων Χαλκίδας και την  Κτηματική Υπηρεσία για το ξήλωμα του ξυλόδρομου.

Στις 29/7/2015 γράφτηκε η  έκθεση  αυτοψίας από την Κτηματική Υπηρεσία η οποία διαβιβάστηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδα και το Λιμενικό Σώμα Μαντουδίου.

Σύμφωνα με το σκεπτικό της απόφασης η Περιφερειακή Υπηρεσία Δημόσιας Περιουσίας φέρεται να είχε ενημερώσει το Δήμο μας το 2012 για τις νόμιμες διαδικασίες αποκατάστασης του ξυλόδρομου .  Από παλαιότερη μελέτη της τεχνικής υπηρεσίας του δήμου το 2012  προκύπτει ότι το 26% του μήκους των 540 μέτρων ξυλόδρομου ήταν κατεστραμμένο και δεν δικαιολογείται η ολοσχερής αφαίρεση του  φέτος το καλοκαίρι που αντιβαίνει τους όρους της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων του έργου.

Για τη καταστροφή του ξυλόδρομου ηη Περιφερειακή Υπηρεσία Δημόσιας Περιουσίας επιρρίπτει ευθύνες στο δήμο  (και κατα συνέπεια και στις προηγούμενες δημοτικές αρχές) που δεν φρόντισε για την  σωστή συντήρηση ξυλόδρομου (βαφή ξυλείας)  καθ’ όλη την διάρκεια λειτουργίας του από το 2002 μέχρι το 2015 όπως ήταν υποχρεωμένος να κάνει.

Επίσης ο δήμος τιμωρείται για μεταφορά άμμου (παράνομη αμμοληψία) από την παραλία για επίχωση της τάφρου πού δημιουργήθηκε στην βάση του ξύλινου δαπέδου πού αφαιρέθηκε.


Ακολουθεί η σχετική απόφαση


 

 

Διαβάστε επίσης


Τι προβλέπει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ξύλινο διάδρομο στην παραλία της Αγίας Άννας;

Καταγγελία προς τον εισαγγελέα εναντίον των κκ. Καλυβιώτη και Χαλιούλια για φθορά της ανάπλασης της παραλίας της Αγίας Άννας

Με μάρτυρες τους Στεργίου, Καντζούρα, Παζάρα και 2 αποστάτες, ο Μάρκου αντεπιτίθεται στον Καλυβιώτη
30 Σχόλια:

Χρηστο αποφασισε επιτελους μα βγεις απ το καβουκι σου και να γνωστοποιησεις στο κοσμο τις αληθειες που εχεις μαζεψει. Αρκετα αυτη η ητοπαθεια, διαφορετικα θα βγουμε εμεις, οχι με ανακοινωσεις και να δω που θα κρυφτουν.

Όταν ο Καντζούρας ξήλωσε το ξυλινο δάπεδο στο Κυμάσι, η Κτηματική υπηρεσία δεν έκανε καμιά αυτοψία και δεν έπεσε κανένα πρόστιμο. Τότε βέβαια δεν υπήρχαν σπιούνοι και αποστάτες.

Στο Μαντούδι το έργο στην παραλία που περιελάμβανε ξύλινα δάπεδα και πέτρες Καρύστου στοίχισε 700.000 ευρώ.Μόνο οι πέτρες έχουν μείνει ,ο Καντζούρας ξήλωσε τα ξύλινα τμήματα (αλήθεια τί έγιναν τα ξύλα;) και δεν κουνήθηκε φύλλο.Δεν υπήρξαν ρουφιάνοι.Παραλαβή αυτού του άθλιου έργου δεν έγινε ποτέ.

Εντυπωσιακή η ταχύτητα με την οποία κινήθηκαν οι υπηρεσίες σε μια ανώνυμη καταγγελία. Εδώ γίνονται σοβαρότερες καταγγελίες και δεν κουνιέται μύγα για πολλά χρόνια.

Οι κομματικοί μηχανισμοί στην Περιφέρεια ενεργοποιήθηκαν άμεσα να προστατεύσουν τους ανθρώπους τους, το κατεστημένο της περιοχής

Το έγγραφο του προστίμου δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου, ούτε αποδέκτη. Είναι εσωτερικό έγγραφο. Πως η φωτοτυπία έφτασε στα χέρια του Καντζουρομπλόγκ; Ταχυδρομικώς δεν νομίζω;

Μέσα από τα κομματικά κυκλώματα φαντάζομαι που ανησυχούν για τους κομματάρχες τους στην περιοχή και το κυκεώνα αποκαλύψεων Καλυβιώτη

ο Δημαρχος επιτελους πρεπει να κανει αυτο και για το λογο που τον ψηφισαμε .να τους βαλει φυλακη για αυτα που εχουν κανει .

Αν ο καλυβιώτης έχει στοιχεία πρέπει να τα αποκαλύψει όσο είναι καιρός ,δεν μπορεί αυτή η κατάσταση να συνεχιστεί άλλο.

Η κατασκευή ξύλινου δρόμου στις παραλίες ήταν μια βλακώδης ενέργεια. Ίσως εξυπηρετούσε κάποιους, που ήθελαν να πουλήσουν ξυλεία. Εδώ και αρκετό καιρό τα σανίδια είχαν σαπίσει και κανείς δεν περπατούσε στους δρόμους αυτούς γιατί κινδύνευε με ατύχημα. Τραγικό αυτό, που συμβαίνει στη περιοχή μας. Άνθρωποι που κυριαρχούνται από μίσος, μικροπρέπεια, και κουτοπονηριά να κάνουν καταγγελίες με τις οποίες θέλουν να πλήξουν τον Δήμαρχο (που δεν είναι υπεύθυνος για την κατασκευή αυτού του εκτρώματος) και στέλνουν τον λογαριασμό στους Δημότες. Είναι ντροπή τους που καταγγέλλουν τον Δήμαρχο για μικρές αλλά αναγκαίες παρατυπίες, ενώ αυτοί κατά το παρελθόν έχουν κάνει και παρατυπίες αλλά και μεγάλες χοντράδες.(Απάντηση για το ασθενοφόρο δεν δόθηκε!)

Ο δημαρχος ηταν υποχρεομενος να προστατεψει τους πολιτες απο ατυχηματα στο σαπιο και αχρηστο ξηλινο δαπεδο και επισεις το περιβαλον απο την βρωμια , τα φιδια τους σκορπιους και τα ποντικια. Ο Ψαρρος επρεπε να εφαρμοσει την αποφαση του δημοτικου συμβουλιου το 2012 και για αυτο πρεπει να του αποδοθουν ευθυνες. Παρατυπιες εχουν γινει απο τις υπηρεσιες του δημου και τον Ψαρρο που απο το 2012 μεχρι το 2015 δεν φροντισαν να παρουν τις τυπικες αδειες αποξηλωσης του αχρηστου και επικινδυνου για τους πολιτες δαπεδου. Ο δημαρχος πρεπει να κοιταζει την ουσια σε πρωτεραιοτητα, να δινει λυσεις και οχι να κρυβεται. Μπραβο στο δημαρχο και τους συνεργατες του, ειστε η ελπιδα του τοπου μας, οι πολιτες του δημου μας σας τιμουν. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ.

Δυστυχώς η νοοτροπία του Αγιαννιώτη δεν αλλάζει. Ας ψωφίσει η κατσίκα του διπλανού μου .....!!!!! ΄Όλα αυτά τα σκουλήκια που στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα απαιτήσουν την ψήφο μας θα έπρεπε να ντρέπονται που καταγγέλουν την σημερινή Δημοτική αρχή γιατί προσπαθεί να προστατέψει τους κατοίκους και τους παραθεριστές. Πού ήταν κρυμμένοι όλοι αυτοί που καταγγέλουν όταν το καλοκαίρι του 2014 του Αγίου Πνεύματος μπροστά στην καφετέρια ΡΕΜΕΤΖΟ βούλιαξε το πόδι μιας παραθερίστριας μέσα στο κενό που είχε δημιουργηθεί από τα σαθρά ξύλα που τοποθετήθηκαν χωρίς καμμιά υποδομή και που ήταν όταν πάλι το περσινό καλοκαίρι βούλιαξε η μπροστινή ρόδα του ποδηλάτου ενός παιδιού στα κενά που είχαν δημιουργηθεί από τα σαθρά ξύλα. Απλά οι Αθηναίοι παραθεριστές έδειξαν (λάθος βέβαια) ανωτερότητα και δεν κατήγγειλαν τα γεγονοτα. Υπάρχουν όμως μάρτυρες και φωτογραφικά ντοκουμέντα. Το μέγιστο λάθος ήταν η κατασκευή του ξυλόδρομου αλλά πολλα τα λεφτάαααα πατριώτη..... Φάγανε καμποσοι !!
ΝΤΡΟΠΗ λοιπόν στα λαμόγια που προσπαθούν με τέτοια ποταπά μέσα να κατατροπώσουν τον Κο Καλυβιώτη. Μήνυση στη Δημοτική Αρχή του Α. Ψαρρού θα έπρεπε να έχει γίνει εδώ και πολύ καιρό όχι μόνο για τον ξυλόδρομο που θα έπρεπε να έχει ξηλωθεί αρκετά χρόνια πριν αλλά και για όλες τις άλλες αττασθαλείες που έχουν γίνει και έχουν επιβαρύνει τον Δήμο μας. Αλλά βέβαια όταν κάποιος προσπαθεί να βάλει τάξη και φέρνει στο προσκήνιο αλήθειες πονάει. Κόπηκε η μάσα με λίγα λόγια. Ο Κος Καλυβιώτης δεν σηκώνει παρατυπίες. ΕΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΑΝΤΑ ΝΙΚΑΝΕ !! ΜΑΥΡΟ ΦΙΔΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΦΑΓΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΝΑ ΚΡΥΦΤΗΤΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.

Υπογραφή
Μια Αγιαννιώτισα που αγαπάει τον τόπο της και λυπάται για την κατάντια του!!!!!!

Υπάρχει κομματικό δάκτυλος δεν εξηγείτε δοαφορετικά η διαρροή υπηρεσιακού εγγράφου και το ότι κάποιοι σχολιαστές προανέγγειλαν το πρόστιμο εδώ και καιρό. Πως το γνώριζαν;η ξεχνάμε κάποιοι από αυτούς που ξεμπρόστιασε ο Καλυβιώτης ήταν υποψήφιοι στο συνδυασμό του Περιφερειάρχη. Τα κόμματα ανησυχούν για τα κόμματοσκύλά τους

Μπορεί να μου θυμίσει κάποιος ποιος ήταν αντιδήμαρχος Νηλέως από το 2002 μέχρι το 2011 πού δεν συντηρούνταν ο ξυλόδρομος ή μετά το 2011 και μετά το 2014; όχι πως αν τα έβαφαν που λέει η απόφαση δεν θα σάπιζαν οι βάσεις; οπότε πρέπει να αναζητήσουμε τον προμηθευτή ξυλεία που τυγχάνει να είναι συνδμότης μας

ΜΑΓΚΕΣ ΣΤΟ ΜΑΝΤΟΥΔΙ ΑΙΝΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ [[[[ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ ΜΕ ΠΕΤΑΛΑ]]]]]]]]

Όχι μόνο έπρεπε να συντηρείται ο ξυλόδρομος,αλλά και να έχει ορισθεί υπεύθυνος για να επεμβαίνει όπου χρειαζόταν.
Το μείζον όμως σ αυτή την ιστορία είναι η καταγγελία που στρέφεται εναντίον τού δημάρχου,αλλά ουσιαστικά εναντίον του κοινωνικού συνόλου.Και παρουσιάστηκαν οι τυφλοπόντικες ως "ενεργοί πολίτες".Μαγαρίζουν τις λέξεις!!Οι ενεργοί πολίτες δεν καταδίδουν ,δε ρουφιανεύουν ,κάνουν αγώνες γία να βελτιωθεί η ποιότητα της ζωής μας.Αυτή την πράξη δε θα τη συγχωρήσει η μικρή μας κοινωνία

Ο προμηθευτής ξυλείας μήπως είναι και δημοτικός σύμβουλος?Οι δημοτικοί σύμβουλοι απο τον Νηλέα (ο ένας μάλιστα ήταν χρόνια αντιδήμαρχος ) γιατί τόσα χρόνια που σάπιζαν τα ξύλα δεν έκαναν τίποτα?

Ανώνυμος Αγιαννιωτισα 28 Νοεμβρίου 2015 - 1:05 μ.μ.

Σύμφωνο απόλυτα μαζί σου...
Και να προσθέσω ότι ο ξυλόδρομος ήταν καταδικασμένος από την πρώτη μέρα που κατασκευάστηκε.
Όσοι έχουν βρεθεί στην Αγκάλη το χειμώνα γνωρίζουν καλά τι συνθήκες επικρατούν και ότι το κύμα φτάνει μέχρι τα πρώτα σπίτια με αποτέλεσμα να διαλυθεί ο δρόμος η να τον ξηλώσει ο δήμος η ακόμα και οι επαγγελματίες που έχουν τα καταστήματα τούς στην πρώτη γραμμή..

Λυπάμαι που το λέω άλλα με τέτοιους ανθρώπους πότε δεν θα φτιάξουμε μια αξιόλογη ανταγωνιστική παράλια.

ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ από την Αγκάλη ζουν εκατοντάδες οικογένειες... με ότι συνεπάγεται αυτό.

ΠΡΟΣ 28 Νοεμβρίου 2015 - 2:13 μ

Για ξανακοιταξε ξανα τους χάρτες και την ΜΠΕ για το έργο και τα ξαναλέμε. Απόφαση δημοτικού συμβουλίου για το ξήλωμα στο Κυμάσι δεν υπάρχει. Ο Καντζούρας είναι ξεκαρφωτος χωρις απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, θα πληρώσει από την τσέπη του. Μήπως ο κ. Καλυβιώτης οφείλει πλεον να ζητήσει καποια αποζημίωση για το ξήλωμα και την διάθεσση των υλικών από το ξ΄υλινο δάπεδο στο Κυμάσι. Πολυ θα ήθελα να δω την σχετική μελέτη της Τεχνικής υπηρεσίας για το ξύλινο δάπεδο στο Κυμάσι

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΔΗΜΟ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ????? .

KAI TO ΚΥΜΑΣΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΟ ΞΗΛΩΣΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΑΜΗΝΟ

ΠΡΟς 2¨13
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ
Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΠΑΘΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ .
ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥς ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤ ΔΕΣΠΟΤ

Δήμαρχε προχωρά. Εσύ και οι Αντιδημαρχοι μην μασατε, συνεχίστε και εμείς μαζι σας. Τα ποντίκια δεν θα βρίσκουν ούτε τρύπα να κρυφτούν σε λίγο. Ήδη ο κόσμος έχει καταλάβει.

Η απόφασή του ΔΣ το 12 δεν εγκρίθηκε από την περιφέρεια; ; Άρα ειναι νόμιμο το ξηλωμα.

ΔΗΜΑΡΧΕ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΗΡΘΕ ΧΩΡΙΣ ΠΡΩΤΟΚΩΛΛΟ .Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΗΣ .ΟΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΩΝΥΜΟ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕΙ .ΣΤΕΙΛΤΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΕΓΓΕΛΕΑ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΥΛΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΥΡΙΑ ΜΕ ΠΥΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΖΑ ΤΟΥΣ ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΤΟ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ .

ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΛΙΒΙΩΤΗ ΤΡΑΒΑ ΑΡΑΞΕ ,,,,,,,,,,,, ΑΘΗΝΑ ΠΟΙΝΙΚΗ ΔΙΩΞΗ ΚΑΙ ΠΟΥΣΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΑ ΠΕΝΗΝΤΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΡΑΛΗΔΕΣ ΚΑΤΑΓΕΙΛΑΝΕ ? ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ .ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΤΗς ΟΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΨΑΡΡΟΥ .
ΣΤΕΙΛΕ ΔΗΜΑΡΧΕ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΟΡΓΑΝΟΥ (ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ) ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ .ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΑΠΟΞΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ ΚΥΜΑΣΙ ..

Ο ΤΙΤΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΧΩΡΙΣ ΤΙΣ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΕΣ ΑΔΕΙΕΣ ΛΙΓΗ ΝΤΡΟΠΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ

Υπάρχουν ψέμματα που ντράπηκαν και τα ίδια μια και δεν ντράπηκαν αυτοί που τα γράφουν...μα καλά απευθύνεστε σε ηλίθιους όσοι πιστεύετε ότι με αυτά που γράφετε θα πείσετε κάποιους ότι φταίνε όλοι οι άλλοι και ο ακατανόμαστος είναι ο αθώος που τον παρτέσυραν τα λαμόγια, οι πολιτικάντηδες, οι πονηροί κλπ. Γιά κοιτάξτε τον καθρέπτη , ούτε τον εαυτό σας δεν πείθετε.

ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΣΟ ΖΗΜΙΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ;

AYTOI ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΑΝ ΟΛΟΥς ΤΟΥς ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥς(ΨΑΡΡΟ ΚΑΝΤΖΟΥΡΕΟΥς) ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΖΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ.

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΗ Ο Κ ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΕΧΕΙ ΖΗΜΙΩΣΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟ .ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΛΑ ΘΑ ΗΤΝ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΚΔΙΚΑΣΤΕΙ Η ΕΝΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ.Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΛΥΒΙΩΤΗΣ ΑΠΟΞΙΛΩΣΕ ΕΝΑΝ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟ ΞΥΛΟΔΡΟΜΟ ΧΩΡΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΑΠΑΡΕΤΗΤΕΣ ΑΔΕΙΕΣ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΟΥΡΑ

προς 9.22
καλο θαταν το προστιμο να το πληρωσουν οι υπαιτιοι καταγγελοντες και αμα καταδικαστει ο Καλυβιωτης να σας το δωσει

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.