powered by Surfing Waves

Τρίτη 10 Νοεμβρίου 2015

Απεργιακή συγκέντρωση στην πλατεία Μαντουδίου την Πέμπτη 12 Νοέμβρη

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων Δήμων Βόρειας Εύβοιας

Σωματείο Ρητινοσυλλεκτων Βόρειας Εύβοιας

Σωματείο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Αιδηψού

Αγροτικός Σύλλογος Σπαθαρίου





Καλούμε τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους αγρότες – κτηνοτρόφους, τους συνταξιούχους, τους άνεργους, να στείλουμε μήνυμα με τη μαζική  μας συμμετοχή στην απεργία, να βάλουμε φρένο στα σχέδια τους,  αυτοί είναι αποφασισμένοι να μην αφήσουν τίποτα όρθιο.
Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, Ε. Ε., Δ.Ν.Τ., θέλουν τη συναίνεσή μας για να μας φτάσουν στον πάτο.

 Θα τους αφήσουμε;

Ξεσηκωμός, αυτή να είναι η απάντηση. Η απεργία στις 12 του ΝΟΕΜΒΡΗ να αποτελέσει την αρχή για να ορθώσουμε ένα τείχος απέναντι στα αντιλαϊκά μέτρα, να τους κόψουμε τον αέρα. Να στείλουμε το μήνυμα ότι δεν είπαμε την τελευταία λέξη.

Τα μέτρα δεν έχουν την έγκρισή μας!!! Να μην περάσει η μοιρολατρία, η ηττοπάθεια που ωφελεί στην ουσία την κυβέρνηση για να περάσει τα μέτρα χωρίς αντιδράσεις.

Είναι ανάγκη στις σημερινές συνθήκες να νιώσουν τη δύναμή μας και να την νιώσουμε και εμείς. Φοβούνται την επιτυχία της γενικής απεργίας, γιατί γνωρίζουν πολύ καλά τι σημαίνει. Ξέρουν από τι κινδυνεύουν. Ανησυχούν και μόνο στην ιδέα ο λαός να γίνει αληθινά πρωταγωνιστής και όχι θεατής, με μαζικό οργανωμένο και μαχητικό τρόπο.

Έχουμε τη δύναμη!!! Όλοι στον ΑΓΩΝΑ!!!

ΟΙ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.