powered by Surfing Waves

Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Με μάρτυρες τους Στεργίου, Καντζούρα, Παζάρα και 2 αποστάτες, ο Μάρκου αντεπιτίθεται στον Καλυβιώτη





Οι αποκαλύψεις του κ. Καλυβιώτη σχετικά με πιθανή υπεξαίρεση  χρημάτων από τραπεζικό λογαριασμό «ειδικού σκοπού» για την προμήθεια ασθενοφόρου φαίνεται να προκάλεσαν το μένος του πρώην δημάρχου Κώστα Μάρκου.

Σύμφωνα με αναφορά καταγγελία προς τον εισαγγελέα Χαλκίδας  με ημερομηνία 6.11.15 (3 ημέρες μετα την καταγγελία του κ. Καλυβιώτη) που «διέρρευσε»  σε φιλικά προσκείμενο προς τον συνδυασμό του κ. Στεργίου τοπικό μπλόγκ , ο πρώην δήμαρχος Ελυμνίων κ. Μάρκου κάνει μια εφ΄ όλης της ύλης επίθεση προς τον  νυν Δήμαρχο κ. Καλυβιώτη.  Το Ε.Β. αναδημοσιεύει την σχετική καταγγελία.

Σαν μάρτυρες (και πιθανόν πληροφοριοδότες) του κ. Μάρκου  αναφέρονται οι Δημ. Σύμβουλοι κκ. Στεργίου, Καντζούρας, Γιαννιός, Δανέλλης και Παζάρας. Μάλιστα στην καταγγελία  κατατιθεται και αντίγραφο των κκ. Γιαννιού και Δανέλη πού έχουν αποστατήσει από τον συνδυασμό του κ. Καλυβιώτη.

 Όλες οι καταγγελίες αφορούν υποθέσεις πού έγιναν μετά την αποστασία των 9 Δημ. συμβούλων (στις αρχές Ιουνίου του 2015).

Οι 5 καταγγελίες συμπεριλαμβάνουν τα παρακάτω:


1. Παράνομη κατάτμηση έργου και απευθείας ανάθεση στον ίδιο εργολάβο τον Ιούλιο του 2015

ΣΗΜ.  πρόκειται για έργο συνολικής αξίας  12.000 Ευρώ  (το όριο για απευθείας αναθέσεις από το δήμαρχο είναι 15.000 Ευρώ) και αφορούν τις  παρακάτω αποφάσεις ανάθεσης αναλυτικά:
αποφ.832/13.7.15, ποσό 4.980Ευρώ (δες εδώ),
αποφ. 834/13.7.15,   ποσό 2.392 Ευρώ (δες εδώ ),
αποφ. 861/16.7.15 , ποσό 4.628 Ευρώ (δες εδώ)


2. Πρόσληψη πυροφυλάκων χωρίς σύμβαση
(δες σχετικό επεισόδιο εδώ και σχετ.απόφαση Δημ Συμβουλίου εδώ)


3. Χωρίς σύμβασή ανάθεση  σε εργολάβους χωματουργικών εργασιών  για το καθαρισμό αγροτικών δρόμων


4. Μη πληρωμή 4 ΑΜΕΑ που εργάζονται στο δήμο.
[ΣΗΜ.Οι 4  ΑΜΕΑ είχαν προσληφθεί με σύμβαση έργου 36 μηνών στις  15/3/2011 (δες εδώ σχετικά πρακτικά ΔΣ). Στις 24/3/15 το Δημ. Συμβούλιο αποφάσισε την συνέχιση της απασχόλησης του στο δήμο και μετα την λήξη της Σύμβασης (δες απόφαση εδώ). Σύμφωνα με τα πρακτικά του Δημ. Συμβουλίου (δες εδώ) οι 4 ήταν απλήρωτοι  για πολύ καιρό από την περίοδο δημαρχίας Ψαρρού]


 5. Καταστροφή του έργου ανάπλασης (ξυλόδρομος) Παραλίας της Αγίας Άννας 
 [ΣΗΜ. Δυο από τους 5 μάρτυρες του κ. Μάρκου είχαν ψηφίσει στο Δημ. Συμβουλιο την απόφαση για άμεση απομάκρυνση του ξυλόδρομου από  την παραλία της Αγίας Άννας (δες εδώ) την οποία καταγγέλουν τώρα].




Αναδημοσίευση όλοκληρης της καταγγελίας









Διαβάσε Επίσης


Καταγγελία προς τον εισαγγελέα εναντίον των κκ. Καλυβιώτη και Χαλιούλια για φθορά της ανάπλασης της παραλίας της Αγίας Άννας

Τι προβλέπει η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τον ξύλινο διάδρομο στην παραλία της Αγίας Άννας;


"Γάζωσαν" με σφαίρες το πυροφυλάκιο πάνω απ' το χωριό των Κουρκουλών


Αποκαλύψεις Καλυβιώτη: Ποιος χρυσοδάκτυλος τσέπωσε τα λεφτά από το λογαριασμό για την αγορά ασθενοφόρου;

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.