powered by Surfing Waves

Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Μάρκου προς Καλυβιώτη: ".. θα αναγκαστώ για δεύτερη φορά να προσφύγω στην Δικαιοσύνη"



Ο κ. Μάρκου καλεί τον Δήμαρχο να αναρτήσει , στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας , όλα τα σχετικά παραστατικά που φυλάσσονται στον Δήμο από τα οποία προκύπτει και αποδεικνύεται ο σκοπός για τον οποίο τα χρήματα που εκταμιεύθηκαν από τον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό .

Ολόκληρη η ανακοίνωση



     ΔΗΛΩΣΗ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στην από 25 .11 .2015 ανακοίνωση του Δημάρχου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας
Με την από 25 .11. 2015 ανακοίνωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του Δ.Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας (www.malian.gov.gr
Συγκεκριμένα , ο νυν Δήμαρχος εμφανίζει αναλήψεις χρημάτων από Λογαριασμό του Δήμου Ελυμνίων, του οποίου καθολικός διάδοχος είναι ο Δημος Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας, παραλείποντας , εν γνώσει του, να κάνει μνεία των αντίστοιχων παραστατικών που έχει στην διάθεση του και από τα οποία προκύπτει ο σκοπός για τον οποία τα χρήματα αυτά έχουν διατεθεί και σε ποιούς . Κατ΄αυτόν τον τρόπο , ενεργώντας δολίως , με διαβάλλει στην τοπική κοινωνία του Δήμου, και όχι μόνο, ως υπεύθυνο κακοδιαχείρησης .
Στην προσπάθειά του να αντιπαρέλθει την προσωπική του πολιτική ανεπάρκεια ως Δημάρχου , εξαιτίας της οποίας ο Δ. Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Αννας έχει περιέλθει σε πλήρες αδιέξοδο, σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα, μέσω της δικής μου κατασυκοφάντησης επέλεξε τον πλέον ολισθηρό κατήφορο .
Η λάσπη και οι συκοφαντίες δεν με αγγίζουν, καθώς σε όλη την επαγγελματική , κοινωνική αλλά και δημόσια διαδρομή μου , ενεργούσα και ενεργώ πάντοτε με γνώμονα την νομιμότητα και την συνείδησή μου .
Τον καλώ να αναρτήσει , στην επίσημη ιστοσελίδα του Δήμου Μαντουδίου – Λίμνης – Αγ. Άννας , όλα τα σχετικά παραστατικά που φυλάσσονται στον Δήμο από τα οποία προκύπτει και αποδεικνύεται ο σκοπός για τον οποίο τα χρήματα που εκταμιεύθηκαν από τον επίμαχο τραπεζικό λογαριασμό . Τον καλώ επίσης , εφόσον θεωρεί ότι υφίσταται θέμα κακοδιαχείρησης χρημάτων του Δήμου , κατά την διάρκεια της δικής μου θητείας , να απευθυνθεί ΑΜΕΣΑ στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά .
Στο μέτρο που δεν πράξει τα παραπάνω θα πρόκειται για κοινό λασπολόγο και υβριστή κατά του οποίου , προς διαφύλαξη της προσωπικής και επαγγελματικής μου υπόληψης , θα αναγκαστώ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΦΟΡΑ να προσφύγω στην Δικαιοσύνη .Λίμνη 25 .11 . 2015ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΜΑΡΚΟΥ 
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ 
τ. Δήμαρχος Ελυμνίων




Διαβάστε επίσης


Οι αναλήψεις από τον ειδικό λογαριασμό για το ασθενοφόρο πού δεν αγοράσθηκε ποτέ. 37.000 Ευρώ τράβηξε ο Ψαρρός και 22.000 Ευρώ ο Μάρκου


Με μάρτυρες τους Στεργίου, Καντζούρα, Παζάρα και 2 αποστάτες, ο Μάρκου αντεπιτίθεται στον Καλυβιώτη


Μάρκου και Ψαρρός προς Καλυβιώτη: "O φάκελος του ασθενοφόρου υπάρχει στο Δήμο με πλήρη δικαιολογητικά"

"Διέρρευσε" αίτηση του Ψαρρού και Μάρκου προς το Δήμο. Ζητούν στοιχεία για την αγορά ασθενοφόρου επί Μαναρίτσα 1995-1998.

0 Σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
Αν θέλετε να δημοσιεύσετε ένα βίντεο youtube ή μια εικόνα στο σχόλιό σας, χρησιμοποιήστε (με αντιγραφή/επικόληση, copy/paste) το κωδικό: [img] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΙΚΟΝΑΣ ΕΔΩ [/img] για την ανάρτηση εικόνων και [youtube] ΒΑΛΕ ΣΥΝΔΕΣΜΟ YouTube-VIDEO ΕΔΩ [/youtube] για τα βίντεο YouTube
ΣΗΜ. Οι διαχειριστές του ΕΒ δεν φέρουν καμία απολύτως ευθύνη για τα σχόλια τρίτων σύμφωνα με όσα προβλέπονται στο άρθρο 13 του ΠΔ 131/2003.